inşallah canım çok amiinnnn bu ikinci deneyişim bu ay olmadı ama adetimin erken gelmesine yani aslında erken değil 28. günde geldi normalde daha geç gelirdi iyi oldu ağrımda çok olmadı çok iyi geldiHadi inşa Allah şifa olsun sana hemde bebiş getirsin benim de 7 günüm filan kaldı 15 güne tamamlicam inşallah.. yarar bize inşallah
çok iyi anlıyorum evli değildim ne zaman evlencen evlendik ne zaman çocuk sürekli klasik şeyler Allah herkese doğru zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahKuzum yani olabilir ama işte o konulara girince bogazın düğümleniyo
Aynen canım ben de konuşkanımdır normalde, ama bu konuda ne diyebilirsin ki benim doğumum şöyle oldu böyle oldu diye anlatıyorlar, mecbur susup kalıyorsun. Ben bu konuşmalar açılınca mutfağa su içmeye gidip gelmiyorum bir süre artıkBen şöyle biriyimdir bi konu benim ilgi alanıma girmese dahi karşımdakiyle sohbet edebiliyorum konuşurum sorarıö bişeyler ya ama bu durumda ne konusabiliyosun ne sorabiliyosun icin yanıyo gülmeye calısıyosun
Amin insallahRabbim aratmasın canım
Ayy evettt bende o guruptandimAyy aynı zamanlardanız. Ben 2017 mart annesiyim acaba sizde o gruptamıydınız. İnşallah hep beraber bu ay güzel haber alırız.
Ben kımıldayamıyorum kalıyom öyleceAynen canım ben de konuşkanımdır normalde, ama bu konuda ne diyebilirsin ki benim doğumum şöyle oldu böyle oldu diye anlatıyorlar, mecbur susup kalıyorsun. Ben bu konuşmalar açılınca mutfağa su içmeye gidip gelmiyorum bir süre artık
Dogum kontrol hapi biraktiktan sonra hemen hamile kalan varmi kizlarMaalesef öyle canım ama bizim de sevindigimiz mutlu olduğumuz günler gelecek inşallah❤
Yaa kıyamam boşver tuvalete falan git gelince de başka konu açBen kımıldayamıyorum kalıyom öylecebişe yapsam yanlış mı anlaşılr diye
Hiç doğum kontrol hapı kullanmadım kuzum bilmiyorumDogum kontrol hapi biraktiktan sonra hemen hamile kalan varmi kizlar
Çok şükür yatarak geçiriyorum kuzum sanırım bir süre böyle devam edecekSağol canim benim.. sen nasil oldun? Daha iyisin insaAllah
hahaja tuvalete gidip bi saat çıkmıyomuşumYaa kıyamam boşver tuvalete falan git gelince de başka konu aç
canım iyi misin? Kuzum sağlık olsunda biraz yat olsunn. Rabbim sağlıklı şekilde bebegini kucağına almayı nasip etsin. İnan bu hamilelik dönemi ilk 3 ay değil 9 ay cok tehlikeli. Arkadaşımın eşi de hamileydi doğuma 1 ay kalmış bebegin kalp atısları yavaslamış. Hastanede yatıyo şuan.Çok şükür yatarak geçiriyorum kuzum sanırım bir süre böyle devam edecek
Rabbim her isteyene bebeğini sağlıkla kavuştursun çok zor gerçektennncanım iyi misin? Kuzum sağlık olsunda biraz yat olsunn. Rabbim sağlıklı şekilde bebegini kucağına almayı nasip etsin. İnan bu hamilelik dönemi ilk 3 ay değil 9 ay cok tehlikeli. Arkadaşımın eşi de hamileydi doğuma 1 ay kalmış bebegin kalp atısları yavaslamış. Hastanede yatıyo şuan.
Hoşgeldin canım bebişn çok bekletmedem gelsin inşallahjMerhabalar kizlar.
Benim bat 30.07 eklermisiniz
29yasindayim 2.5yildir evliyim subatta dogum kontrol haplarini biraktim bu 2. Denememiz olucak ilk bebis icin
Amin canım inşallah. Nasılsın şimdi? Kanaman var mı halaRabbim her isteyene bebeğini sağlıkla kavuştursun çok zor gerçektennn
Hosbuldum tesekkurlerr isteyen tum arkadaslar beklemeden bebislerine kavusur umarimHoşgeldin canım bebişn çok bekletmedem gelsin inşallahj
inşallah canımm. Ovulasyon testi kullanıyo musun?Hosbuldum tesekkurlerr isteyen tum arkadaslar beklemeden bebislerine kavusur umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?