Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşa Allah şifa olsun sana hemde bebiş getirsin benim de 7 günüm filan kaldı 15 güne tamamlicam inşallah.. yarar bize inşallah
inşallah canım çok amiinnnn bu ikinci deneyişim bu ay olmadı ama adetimin erken gelmesine yani aslında erken değil 28. günde geldi normalde daha geç gelirdi iyi oldu ağrımda çok olmadı çok iyi geldi

Ben şöyle biriyimdir bi konu benim ilgi alanıma girmese dahi karşımdakiyle sohbet edebiliyorum konuşurum sorarıö bişeyler ya ama bu durumda ne konusabiliyosun ne sorabiliyosun icin yanıyo gülmeye calısıyosun
Aynen canım ben de konuşkanımdır normalde, ama bu konuda ne diyebilirsin ki benim doğumum şöyle oldu böyle oldu diye anlatıyorlar, mecbur susup kalıyorsun. Ben bu konuşmalar açılınca mutfağa su içmeye gidip gelmiyorum bir süre artık

Ben kımıldayamıyorum kalıyom öylece bişe yapsam yanlış mı anlaşılr diye

Çok şükür yatarak geçiriyorum kuzum sanırım bir süre böyle devam edecek
canım iyi misin? Kuzum sağlık olsunda biraz yat olsunn. Rabbim sağlıklı şekilde bebegini kucağına almayı nasip etsin. İnan bu hamilelik dönemi ilk 3 ay değil 9 ay cok tehlikeli. Arkadaşımın eşi de hamileydi doğuma 1 ay kalmış bebegin kalp atısları yavaslamış. Hastanede yatıyo şuan.

Merhabalar kizlar.
Benim bat 30.07 eklermisiniz
29yasindayim 2.5yildir evliyim subatta dogum kontrol haplarini biraktim bu 2. Denememiz olucak ilk bebis icin

Rabbim her isteyene bebeğini sağlıkla kavuştursun çok zor gerçektennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…