İnşallah kuzum bir kaç kez bende de lekelenme oldu ama doktor normal dedi sonra geçti şükürSen tehlikeli dönemi de atlatıyosun yavaş yavaş artık tadını çıkarma zamanımevlam sağlıkla versin kucağına inşallah
Oh şükürİnşallah kuzum bir kaç kez bende de lekelenme oldu ama doktor normal dedi sonra geçti şükür
İnsan üzülüyo işte canım ister istemez. Ama alışmalıyım da bu tür konuşmalara. Rabbim hepimize tez vakitte nasip etsimnAy canım benim.. üzülme inş seni görüp ödenekler de olucak Allah isteyen herkese nasib etsin.. Hayırlı bir şekilde gelicek inşallah .. hem daha yeni elisin yeni deniyorsun.. yıllardır evliyim.henuz çocuğum olmadi gerçi bende denemedim pkolu oluncada demekki tutmadı takib gerkeiyormus bakalim olacakmı üzme kendini hakkında hayirlisi inş sende birgün tadarsin annelik duygusunu canim benim
İnşallah canımmm inanıyorummmCanım benim çok iyi anlıyorum insan kötü hissediyor şuan hassas bir dönemdeyiz inşallah güzel karşılığını alacağız
İnşallah kuzummHep dua ediyorum size de Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
BekliyoruzHaklısın çok zor. Artık bizde o mükafatı İnş en yakın zamanda alırız.
çok zor bi durum sanki bütün hamileler karşımıza çıkıyo inadına gibi oluyor ama Allah sabrını versin inşallah bizlerede birgün o duyguları bizde yaşayalımİnsan üzülüyo işte canım ister istemez. Ama alışmalıyım da bu tür konuşmalara. Rabbim hepimize tez vakitte nasip etsimn
Aynen canım adet de erken geldi birinde 22. Gün birinde 24 gün. Yani sen anlıyorsan öyle yapabilirsin ben hiç anlamam akıntıdanama mesala yumurtlama döneminde bi akıntı coklugu oluyor felan insan o döneme girdiğini farkediyor mesala yada adetten hemen sonra olunca adetin de erken mi geliyodu o zaman
Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyordu? O da sanırım çift çizgi çıkmasına sebep oluyor canım ne demişti doktorun?Ilk gebelik testimi dayanamayarak yaptim, regle 5 gun var... biraz silik de olsa çift cizgiyi gordum... Ama sevinmeye korkuyorum malum catlatma ignesi yaptim, bu gun 9. Gun.. Allah hakkimda hayirlisini versin, sabredecegim bir kac gun daha, kosa kosa dr'a gitmeyecegim.. bakalim yarin cizgi koyulasir mi?? Gunahsiz agziniz ile duanizi eksik etmeyin olur mu
Ben bunu aile toplandığında çok yaşıyorum canım, bir gebelik geçirmeyen çocuğu olmayan sadece ben varım. Gebeliklerini doğumlarını çocuklarının bebekliklerini anlatıp duruyorlar, ben her defasında susuyorum diyecek bir şeyim yok çünkü. Bir hikayem yok. Allah en kısa zamanda çok güzel hikayeler nasip eder inşallahKızlar uzun zaman sonra bugün kalabalığa girdim ve 2 tane hamile. Sürekli bebek hamilelik doğumla ilgili konustular ben tabi olaya fransız cok kötü oldum icten ice yacanım cokk yandıııı. Kendini tutmak tutmaya calısmakk. Yüzünün düşmemesi için çabalamakk. Bu imtihan cok zor mükafatı da cok güzel olsun inşallah
Normal adet tarihinde gecikme bekliyoruz, tutma ihtimali %60, olmazsa 3. Gun gel bakalim dedi canim.Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyordu? O da sanırım çift çizgi çıkmasına sebep oluyor canım ne demişti doktorun?
bende başladım bugün soğan suyuna kızlar yapmıştım geçen ay 15 gün bugün yine başladım ilk günüm Allah bizlerede nasip etsin inşallah
Hepsi şifa olsun inşallah ovulasyon testleri Uğur getirsin sana
Kızlar bir şey sorucam. Ben ramazanda ve sonrasında çok saldım kilo aldım. Normalde yürüyüş yapan sağlıklı beslenen biriyim ama birden şiştim ve kendimi paketli şeylere verdim. Şimdi toparlamak İçin tekrar düzenime döneyim dedim günlük 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Mesela şimdi sabah kalkıp kahvemi içip yürüyüşe gittim geldim. Acaba bebek olacak olsa bir zararı olurmu. Yeşil çay ve rezene içiyorum. Ama adet söktüren şeyleri içmiyorum. Folik asit ve kan hapı alıyorum.
Kuzum yani olabilir ama işte o konulara girince bogazın düğümleniyoçok zor bi durum sanki bütün hamileler karşımıza çıkıyo inadına gibi oluyor ama Allah sabrını versin inşallah bizlerede birgün o duyguları bizde yaşayalım
anladım canımmm başlarım bi kaç güne bendeAynen canım adet de erken geldi birinde 22. Gün birinde 24 gün. Yani sen anlıyorsan öyle yapabilirsin ben hiç anlamam akıntıdan
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş, ben de tedavideyken hiç yapmamıştım adetten önce test, o yüzden sordum canımNormal adet tarihinde gecikme bekliyoruz, tutma ihtimali %60, olmazsa 3. Gun gel bakalim dedi canim.
Ben şöyle biriyimdir bi konu benim ilgi alanıma girmese dahi karşımdakiyle sohbet edebiliyorum konuşurum sorarıö bişeyler ya ama bu durumda ne konusabiliyosun ne sorabiliyosun icin yanıyo gülmeye calısıyosunÇatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyordu? O da sanırım çift çizgi çıkmasına sebep oluyor canım ne demişti doktorun?
Ben bunu aile toplandığında çok yaşıyorum canım, bir gebelik geçirmeyen çocuğu olmayan sadece ben varım. Gebeliklerini doğumlarını çocuklarının bebekliklerini anlatıp duruyorlar, ben her defasında susuyorum diyecek bir şeyim yok çünkü. Bir hikayem yok. Allah en kısa zamanda çok güzel hikayeler nasip eder inşallah ❤
Rabbim aratmasın canımAzze canim ben adet oldum beni silebilirsin listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?