Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen tehlikeli dönemi de atlatıyosun yavaş yavaş artık tadını çıkarma zamanı mevlam sağlıkla versin kucağına inşallah
İnşallah kuzum bir kaç kez bende de lekelenme oldu ama doktor normal dedi sonra geçti şükür

İnsan üzülüyo işte canım ister istemez. Ama alışmalıyım da bu tür konuşmalara. Rabbim hepimize tez vakitte nasip etsimn

bende başladım bugün soğan suyuna kızlar yapmıştım geçen ay 15 gün bugün yine başladım ilk günüm Allah bizlerede nasip etsin inşallah

İnsan üzülüyo işte canım ister istemez. Ama alışmalıyım da bu tür konuşmalara. Rabbim hepimize tez vakitte nasip etsimn
çok zor bi durum sanki bütün hamileler karşımıza çıkıyo inadına gibi oluyor ama Allah sabrını versin inşallah bizlerede birgün o duyguları bizde yaşayalım

ama mesala yumurtlama döneminde bi akıntı coklugu oluyor felan insan o döneme girdiğini farkediyor mesala yada adetten hemen sonra olunca adetin de erken mi geliyodu o zaman
Aynen canım adet de erken geldi birinde 22. Gün birinde 24 gün. Yani sen anlıyorsan öyle yapabilirsin ben hiç anlamam akıntıdan

Çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyordu? O da sanırım çift çizgi çıkmasına sebep oluyor canım ne demişti doktorun?
Ben bunu aile toplandığında çok yaşıyorum canım, bir gebelik geçirmeyen çocuğu olmayan sadece ben varım. Gebeliklerini doğumlarını çocuklarının bebekliklerini anlatıp duruyorlar, ben her defasında susuyorum diyecek bir şeyim yok çünkü. Bir hikayem yok. Allah en kısa zamanda çok güzel hikayeler nasip eder inşallah

bende başladım bugün soğan suyuna kızlar yapmıştım geçen ay 15 gün bugün yine başladım ilk günüm Allah bizlerede nasip etsin inşallah

Hadi inşa Allah şifa olsun sana hemde bebiş getirsin benim de 7 günüm filan kaldı 15 güne tamamlicam inşallah.. yarar bize inşallah

Merhaba Canım kesin olmamakla beraber genelde yürüyüş zarar vermez hatta doktorun hoplasanda zıplasanda düşmeyecek bebek düşmez zaten dediğini duydum internette.. Ama kahve içilmesine sanırım izim verilmiyor yada günde bir bardak filan herhalde.. folik asot alman iyi devam et.. varmı suphelendigin bir durum ? Yani planlı bir değerlendirme filan mi yaptın?

çok zor bi durum sanki bütün hamileler karşımıza çıkıyo inadına gibi oluyor ama Allah sabrını versin inşallah bizlerede birgün o duyguları bizde yaşayalım
Kuzum yani olabilir ama işte o konulara girince bogazın düğümleniyo

Normal adet tarihinde gecikme bekliyoruz, tutma ihtimali %60, olmazsa 3. Gun gel bakalim dedi canim.
Hayırlısı olsun canım inşallah vardır bebiş, ben de tedavideyken hiç yapmamıştım adetten önce test, o yüzden sordum canım

Ben şöyle biriyimdir bi konu benim ilgi alanıma girmese dahi karşımdakiyle sohbet edebiliyorum konuşurum sorarıö bişeyler ya ama bu durumda ne konusabiliyosun ne sorabiliyosun icin yanıyo gülmeye calısıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…