Kızlarr nasılsınız?Azze m kuzum nasılsın? My_Moonlight06 Hirasarem kızlar sizlerden ne haber. @stoprak sen naptın kuzum? Ben 3 gündür çok kötüydüm aşırı kanamam oldu yine düşük yapıyorum zannettim geçmedi kanama ve çok yoğun geldi kan sulandırıcı da kullanıyodum. Şükür ki tedaviler ve ilaçlarla durdu bebek de iyyiymiş sadece yatıyorum ve dua ediyorum. O halde bile hepinize dua ettim rabbim bu ay size güzellikler getrsin M -Murphy kuzu senin nasıl gidiyor hamilelik
Kuzum ara ara bulantılarım oluyor cumartesi ikili taramam var işte ona gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah darısı da tüm isteyenlere versin rabbim
Merhaba peki ovulasyon takibinde yumurtlama görüp adet 12-16 günden daha uzun bir sürede gelirse nerede sıkıntı var demekCanım eğer döngüsü kısa ise hamile kalması zorlaşır şöyle ki vücut yeteri kadar progesteron hormonu üretmeden regl olunur ve Rahim içi gebeliğe elverişli kalınlığa ulaşmaz tıp dilinde buna luteal faz deniyor eğer pik gününden regl olduğu döneme kadar sayarak 12-16 gün arası olması lazım ki bu durum düşüklere de sebep olur eğer kısasa bu döngü rahim kalınlaşmadığı için bebek tutunamıyor çünkü. Sebebi pco, Prolaktin yüksekliği, tiroid, insülin direnci, fazla kilo olabilir
Merhaba peki ovulasyon takibinde yumurtlama görüp adet 12-16 günden daha uzun bir sürede gelirse nerede sıkıntı var demek
Ovulasyonla takip ettim ve 1 hafta sonra progesteron ile bakılmış yumurtlama görülmüştü fakat adet ovulasyondan 21 gün sonra geldi onun içinGenelde geç yumurtladığın zaman oluyor.
tek duamız tek isteğimizİnş kuzum yaa artık gelmesiiiiiiinnnn kırmızılarımız
ayyy kuzummm rabbim sana bagıslasın bebegini cok dikkat etKızlarr nasılsınız?Azze m kuzum nasılsın? My_Moonlight06 Hirasarem kızlar sizlerden ne haber. @stoprak sen naptın kuzum? Ben 3 gündür çok kötüydüm aşırı kanamam oldu yine düşük yapıyorum zannettim geçmedi kanama ve çok yoğun geldi kan sulandırıcı da kullanıyodum. Şükür ki tedaviler ve ilaçlarla durdu bebek de iyyiymiş sadece yatıyorum ve dua ediyorum. O halde bile hepinize dua ettim rabbim bu ay size güzellikler getrsin M -Murphy kuzu senin nasıl gidiyor hamilelik ❤
Cok gecmis olsun canim kiyamam cok korkmussundur allahim cumlesi ile beraber korusun seni ve bebegini bir daha yasatmasin rabbim o yasadigin zor gunleri ben iyim reglin 4 gunundeyim bitmesini bekliyorum yeni aya yeni hazirlik herkes icin guzel bir ay gecer insallah kuzumKızlarr nasılsınız?Azze m kuzum nasılsın? My_Moonlight06 Hirasarem kızlar sizlerden ne haber. @stoprak sen naptın kuzum? Ben 3 gündür çok kötüydüm aşırı kanamam oldu yine düşük yapıyorum zannettim geçmedi kanama ve çok yoğun geldi kan sulandırıcı da kullanıyodum. Şükür ki tedaviler ve ilaçlarla durdu bebek de iyyiymiş sadece yatıyorum ve dua ediyorum. O halde bile hepinize dua ettim rabbim bu ay size güzellikler getrsin M -Murphy kuzu senin nasıl gidiyor hamilelik ❤
Kızlarr nasılsınız?Azze m kuzum nasılsın? My_Moonlight06 Hirasarem kızlar sizlerden ne haber. @stoprak sen naptın kuzum? Ben 3 gündür çok kötüydüm aşırı kanamam oldu yine düşük yapıyorum zannettim geçmedi kanama ve çok yoğun geldi kan sulandırıcı da kullanıyodum. Şükür ki tedaviler ve ilaçlarla durdu bebek de iyyiymiş sadece yatıyorum ve dua ediyorum. O halde bile hepinize dua ettim rabbim bu ay size güzellikler getrsin M -Murphy kuzu senin nasıl gidiyor hamilelik ❤
Kızlar uzun zaman sonra bugün kalabalığa girdim ve 2 tane hamile. Sürekli bebek hamilelik doğumla ilgili konustular ben tabi olaya fransız cok kötü oldum icten ice yacanım cokk yandıııı. Kendini tutmak tutmaya calısmakk. Yüzünün düşmemesi için çabalamakk. Bu imtihan cok zor mükafatı da cok güzel olsun inşallah
Yok canımmm erken öğredimmHayırlısıyla inşallah. Günün geçmişmiydi öğrendiğinde.
Canım benim çok iyi anlıyorum insan kötü hissediyor şuan hassas bir dönemdeyiz inşallah güzel karşılığını alacağızKızlar uzun zaman sonra bugün kalabalığa girdim ve 2 tane hamile. Sürekli bebek hamilelik doğumla ilgili konustular ben tabi olaya fransız cok kötü oldum icten ice yacanım cokk yandıııı. Kendini tutmak tutmaya calısmakk. Yüzünün düşmemesi için çabalamakk. Bu imtihan cok zor mükafatı da cok güzel olsun inşallah
Kızlar uzun zaman sonra bugün kalabalığa girdim ve 2 tane hamile. Sürekli bebek hamilelik doğumla ilgili konustular ben tabi olaya fransız cok kötü oldum icten ice yacanım cokk yandıııı. Kendini tutmak tutmaya calısmakk. Yüzünün düşmemesi için çabalamakk. Bu imtihan cok zor mükafatı da cok güzel olsun inşallah
Hepsi şifa olsun inşallah ovulasyon testleri Uğur getirsin sanaNapim Canım soğan kürüne devam ediyorum yarısını bitirdim 7 gun filan kaldı.. adetimde yeni bitti bugün daha doğrusu.. lekenmelerim var onlarda ya pkodan yada soğan küründen değerlendirme haliyle olmadi bugünlerde Bakicam ve testleri bekliyorum ovu testlerini yurtdışına uzun sürüyor ondan henüz elime ulaşmadı durum özetle bu canim.. Sanada geçmiş olsun Canim çok şükür atlatmışsın aman yorma kendini canim Rabbim esirgesin inşallah tehlikeli aylarin geçer merak etme.. duamdasin canim
Sen tehlikeli dönemi de atlatıyosun yavaş yavaş artık tadını çıkarma zamanıKuzum ara ara bulantılarım oluyor cumartesi ikili taramam var işte ona gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah darısı da tüm isteyenlere versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?