Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım inş sağlıkla alırsın kucağına arkadaşımda hep öyleydi aldı kucağına sıkıntısız 3 aylık oldu bile bu arada ben hamile değilim ay Allah mı söyletti ne

Ayyy M Mom42 ile karıştırdım belki de allah söyletti bu ay olursun belkii❤❤❤
Kuzum ara ara bulantılarım oluyor cumartesi ikili taramam var işte ona gideceğim bakalım inşallah herşey yolundadır allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah darısı da tüm isteyenlere versin rabbim

Merhaba peki ovulasyon takibinde yumurtlama görüp adet 12-16 günden daha uzun bir sürede gelirse nerede sıkıntı var demek

Merhaba peki ovulasyon takibinde yumurtlama görüp adet 12-16 günden daha uzun bir sürede gelirse nerede sıkıntı var demek

Genelde geç yumurtladığın zaman oluyor.

ayyy kuzummm rabbim sana bagıslasın bebegini cok dikkat et

Kızlar uzun zaman sonra bugün kalabalığa girdim ve 2 tane hamile. Sürekli bebek hamilelik doğumla ilgili konustular ben tabi olaya fransız cok kötü oldum icten ice ya canım cokk yandıııı. Kendini tutmak tutmaya calısmakk. Yüzünün düşmemesi için çabalamakk. Bu imtihan cok zor mükafatı da cok güzel olsun inşallah

Cok gecmis olsun canim kiyamam cok korkmussundur allahim cumlesi ile beraber korusun seni ve bebegini bir daha yasatmasin rabbim o yasadigin zor gunleri ben iyim reglin 4 gunundeyim bitmesini bekliyorum yeni aya yeni hazirlik herkes icin guzel bir ay gecer insallah kuzum

Napim Canım soğan kürüne devam ediyorum yarısını bitirdim 7 gun filan kaldı.. adetimde yeni bitti bugün daha doğrusu.. lekenmelerim var onlarda ya pkodan yada soğan küründen değerlendirme haliyle olmadi bugünlerde Bakicam ve testleri bekliyorum ovu testlerini yurtdışına uzun sürüyor ondan henüz elime ulaşmadı durum özetle bu canim.. Sanada geçmiş olsun Canim çok şükür atlatmışsın aman yorma kendini canim Rabbim esirgesin inşallah tehlikeli aylarin geçer merak etme.. duamdasin canim

Ay canım benim.. üzülme inş seni görüp ödenekler de olucak Allah isteyen herkese nasib etsin.. Hayırlı bir şekilde gelicek inşallah .. hem daha yeni elisin yeni deniyorsun.. yıllardır evliyim.henuz çocuğum olmadi gerçi bende denemedim pkolu oluncada demekki tutmadı takib gerkeiyormus bakalim olacakmı üzme kendini hakkında hayirlisi inş sende birgün tadarsin annelik duygusunu canim benim

Canım benim çok iyi anlıyorum insan kötü hissediyor şuan hassas bir dönemdeyiz inşallah güzel karşılığını alacağız

Haklısın çok zor. Artık bizde o mükafatı İnş en yakın zamanda alırız.

Hepsi şifa olsun inşallah ovulasyon testleri Uğur getirsin sana

Sen tehlikeli dönemi de atlatıyosun yavaş yavaş artık tadını çıkarma zamanı mevlam sağlıkla versin kucağına inşallah

Kızlar bir şey sorucam. Ben ramazanda ve sonrasında çok saldım kilo aldım. Normalde yürüyüş yapan sağlıklı beslenen biriyim ama birden şiştim ve kendimi paketli şeylere verdim. Şimdi toparlamak İçin tekrar düzenime döneyim dedim günlük 10 bin adım atmaya çalışıyorum. Mesela şimdi sabah kalkıp kahvemi içip yürüyüşe gittim geldim. Acaba bebek olacak olsa bir zararı olurmu. Yeşil çay ve rezene içiyorum. Ama adet söktüren şeyleri içmiyorum. Folik asit ve kan hapı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…