- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
Evet haziranda kullandim bu ayda kullanicam. Haziranda 16sinda pik gordum sandim 17yi degerlendirdik ama cok duzenli yapamadim islerden dolayi. 30haziranda adet oldum sanirsam 16. Pik degil yumurtlama gunuydu. Bu ay daha duzenli yapmaya calisicam testleri.inşallah canımm. Ovulasyon testi kullanıyo musun?
evet bi aksilik olmazsa bu ay baslıcam. İnşallah gelir bebişlerimiz. İnsan zaman gectikce cok yıpranıyorEvet haziranda kullandim bu ayda kullanicam. Haziranda 16sinda pik gordum sandim 17yi degerlendirdik ama cok duzenli yapamadim islerden dolayi. 30haziranda adet oldum sanirsam 16. Pik degil yumurtlama gunuydu. Bu ay daha duzenli yapmaya calisicam testleri.
Sen de bu ay baslayacaktin yanlis okumadiysam?
ahh kuzumBen dun adet oldumbelirtiler hiss etmeme rağmen demekki psikolojikmiş
Çok teşekkür ederim. Yani olması için elimden geleni yapıyorum. Ama bilemiyorum. Nasip tabi ki.Merhaba Canım kesin olmamakla beraber genelde yürüyüş zarar vermez hatta doktorun hoplasanda zıplasanda düşmeyecek bebek düşmez zaten dediğini duydum internette.. Ama kahve içilmesine sanırım izim verilmiyor yada günde bir bardak filan herhalde.. folik asot alman iyi devam et.. varmı suphelendigin bir durum ? Yani planlı bir değerlendirme filan mi yaptın?
İkimizde tekrar aynı aylarda mutluluklarımızı yaşarız inşallah.Ayy evettt bende o guruptandim
Hadi bakalim bu sefer tutsun bebis gelsin yaz sicaklarinda ilk aylari atlatmis oluruzevet bi aksilik olmazsa bu ay baslıcam. İnşallah gelir bebişlerimiz. İnsan zaman gectikce cok yıpranıyor
İnşallah canımm. Bekleyip görceğiz her ay yeni bi umut oluyorHadi bakalim bu sefer tutsun bebis gelsin yaz sicaklarinda ilk aylari atlatmis oluruz
Inanirim canim yiprandigina ama umut kesmek yok beklemedigin bi anda bi bakmissin ki hamilesin
Eveet yaahh kuzum
Gercekten bu belirtileri kendimiz yapabiliyorsak bize bravo.
Aynen kuzum bakalım allahım hayırlısını versin inşallahOh şükürbikaç haftaya cinsiyet de belli olur ☺
Canım ben 2 yıl yazz kullandım bıraktıktan sonra 4. Ayımda kaldım ama çevremde çok var bıraktığı ay hamile kalan şöyle bir durum da var hapı bıraktıktan sonra 3 kez adet görün ondan sonra çocuk için başlayın diyorlar sanırım adet düzene girsin ve vücuttan kimyasalı atsın diyeDogum kontrol hapi biraktiktan sonra hemen hamile kalan varmi kizlar
geçer Allahın iznyle cok dikkat et kendineÇok şükür bitti kuzum ama kahve damla geliyo arada o da geçer inşallah
Cırcır olmuşum ya dersin sorarlarsahahaja tuvalete gidip bi saat çıkmıyomuşum
Canım 9. Gün sanırım iğnenin etkisi ama 12. Gün sanki tekrar yükselmiş bebekten olabilirKızlar merhaba çatlatma iğnesinin 12.günü bugün yorumlayabilir misiniz?
Ben kendime söz verdim eğer hamile olursam toplum içinde kolay kolay konusunu acmam kimsenin canını yakmak istemiyorumCırcır olmuşum ya dersin sorarlarsahakediyolar valla anlatıp durmasınlr bi saat
Gelmek Üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?