Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canımm. Ovulasyon testi kullanıyo musun?
Evet haziranda kullandim bu ayda kullanicam. Haziranda 16sinda pik gordum sandim 17yi degerlendirdik ama cok duzenli yapamadim islerden dolayi. 30haziranda adet oldum sanirsam 16. Pik degil yumurtlama gunuydu. Bu ay daha duzenli yapmaya calisicam testleri.

Sen de bu ay baslayacaktin yanlis okumadiysam?

evet bi aksilik olmazsa bu ay baslıcam. İnşallah gelir bebişlerimiz. İnsan zaman gectikce cok yıpranıyor

Çok teşekkür ederim. Yani olması için elimden geleni yapıyorum. Ama bilemiyorum. Nasip tabi ki.

evet bi aksilik olmazsa bu ay baslıcam. İnşallah gelir bebişlerimiz. İnsan zaman gectikce cok yıpranıyor
Hadi bakalim bu sefer tutsun bebis gelsin yaz sicaklarinda ilk aylari atlatmis oluruz

Inanirim canim yiprandigina ama umut kesmek yok beklemedigin bi anda bi bakmissin ki hamilesin

Dogum kontrol hapi biraktiktan sonra hemen hamile kalan varmi kizlar
Canım ben 2 yıl yazz kullandım bıraktıktan sonra 4. Ayımda kaldım ama çevremde çok var bıraktığı ay hamile kalan şöyle bir durum da var hapı bıraktıktan sonra 3 kez adet görün ondan sonra çocuk için başlayın diyorlar sanırım adet düzene girsin ve vücuttan kimyasalı atsın diye

Kızlar merhaba çatlatma iğnesinin 12.günü bugün yorumlayabilir misiniz?

Eklentiler

• 0F62F60E-D45F-410E-BF30-E9F4076EFFD1.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba çatlatma iğnesinin 12.günü bugün yorumlayabilir misiniz?
Canım 9. Gün sanırım iğnenin etkisi ama 12. Gün sanki tekrar yükselmiş bebekten olabilir
Şimdi baktım da Banu çiftçi 12. Günden önceki testler yalancı pozitif oluyor yazmış canım. Yarın tekrar dene inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…