Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa ben yok muyum beklenilen bat 08 temmuz

Ben kendime söz verdim eğer hamile olursam toplum içinde kolay kolay konusunu acmam kimsenin canını yakmak istemiyorum
Aynen canım ben de, yani ikinci çocuğu çok isteyip olmayan üzülen de oluyor, o yüzden çocuğu olsa bile açmam İnstagrama hiç koymamayı planlıyorum özellikle ben her gördüğümde içim acıdığı için, belki benim koyduğum fotodan dolayı biri ağlayacak diye.

Gelmek Üzere
Sen de durumlar nasıl canm
Ben koruncaktım canım ama kaza gibi bişey oldu ovulasyon da yapmadım sanmıyorum olacağını da işte.
dün doktora gidecektik tahlilleri göstermeye ve ameliyat günü almaya eşim rahatsızlandı biraz kaldı. Bu ay büyük ihtimalle ameliyat da olmaz adetten hemen sonra gelin der bidahaki ay

Benim Öyle sorunum olmaz. Çünkü bir tek benim bebişim yok azze naptın bu arada ovülasyona başladın mı canım
ya kuzum ne bilim yine de ne whatsapp ne instagram hicbiyerde paylasmam sanırımm. Daha baslamadım canım misafirim gelicek yarın hafta sonuda sanırım annemlere gidicez haftaya baslarım artık

Bende bu şekilde düşünüyorumm canım. Bi yerde paylasmam hic bi sekilde . İnsan cok üzülüyo cünkü. Ben cok agladım kimse de benim yüzümden aglamasın.

Kazaların sonu olumlu oluyor genelde hadi hayırlısı

Aaah keşke kuzum ya beni bulmaz o şans sanmıyorum hayırlısı
Belli olmaz canım belki de vesile olacak bu engeller inanırım böyle aksiliklerin güzel şeylere neden olmasına insallah seninkide öyle olur

Ben ayni uygulamayi kullaniyorum

Kızlar hamilelik belirtilerini yazın adet tarihim geldi ama olamadım stresten midir nedir ne bulantı ne akıntı hiç birsey yok kasık agrısı var bitek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…