Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba ben bu ay 16.gün ovulasyonda pik gördüm 18. Gün endokrin randevum vardı çeşitli hormonlara baktı dr daha sonuç gösteremedim buna göre beta hcg<2 estradiol:99 fsh9.1 lh:15.7 Tsh1.53 prolaktin 17.54 progesteron:1.4 bu değerler 18. Gün bakılan daha sonra kadın doğum dr 21. Gün progesteron testi yaptırdım oda 11.4 çıktı yani yumurtlama olmusmu acaba bu değerler dölleyebilr döllenme oluşurmu adetin 17 gününde beta hcg 2 çıkarmı yani bu hormon vücutta adet ortasında bulunurmu kızlar bilgisi olan varmı daha sonuçları gösteremedim de

Ay yoruldum artık 4.çatlatma iğnemdi ilk defa dün dedim ki ya kesin var hiç 11. 12. 13.günlerimde böyle pozitif görmemiştim dedim
Canım kıyamam ya anlıyorum ama bence sen yıpratmadan kendini bekle bir su bir kaç gün geçsin birdaha test yao bak bir koyulaşma varmı sonrada kan testine gidersin

Bende regl oluyorum galiba yaa daha 5 gun var ama pembe akinti geldi bide karnim az agriyo

Kan sulandırıcıyı hiç kesmedi kuzum ama şükür kanama kesildi. Sakın ümidini kesme allahım nasip etsin hayırlısıyla hep dua ediyorum sana.

Benim ben o da ilki de çok zor oldu şimdi de olmuyor üzülüyorum valla tabi sizin üzüldügünüz kadar değil ama içim bir buruk işte. Bu arada umudumuzu kesmeyelim kizlar kuzenimin ilki tüp bebekti arada hiç hamile kalmamisti 11 yil sonra hamile kaldı toplamda 15 yıllık falan evli hiç korunmadik diyor 15 yıldır yani Allah ne zaman verir bilinmiyor inşallah bize erken verir tabi de

Kan sulandırıcıyı hiç kesmedi kuzum ama şükür kanama kesildi. Sakın ümidini kesme allahım nasip etsin hayırlısıyla hep dua ediyorum sana.
Ayy canım ya Allah razı olsun hiç tanımıyoruz birbirimizi ama nasıl dua ediyoruz Allah im bu birbirimize ettiğimiz dualar yüzü hürmetine verir en kısa zamanda umarım, Allah kimseyi aratmasin

Azze Malesef kırmızı kart yedim yine yaaaaa
Bat ım 1 Ağustos topik açtım

Öyle mi bi sorayım canım ya
Umudunu kesme canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize. Kan testini tekrar et, benim de reglim 15 gün gecikti, 11 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı, Perşembe günüde İdrar testi yaptım negatif çıktı, ama kırmızılari görmeden umudumuzu kesmiyoruz

Ayy canım ya Allah razı olsun hiç tanımıyoruz birbirimizi ama nasıl dua ediyoruz Allah im bu birbirimize ettiğimiz dualar yüzü hürmetine verir en kısa zamanda umarım, Allah kimseyi aratmasin
İnşallahhh valla bu topikte bulduğum samimiyet başka yerde yok ya. Aklımda kalan tüm nickleri sayıyorum valla gece dualarımda

benim adetten 1 hafta falan önce 2 buçuk olmuştu canım yani 5 ekadar çıkabilir ve gebelik olmayabilir ben geçen ay kötü bir tecrübe olarak yaşadım bunu 2 buçuğu görünceçok heveslenmiştim artar sandım. diğer sonuçlarla ilgili bilgim yok

Merhaba canlarım size birşey sormak istiyorum ovulasyon testi ile hamile kalanlar yumurtlamada pik görünce ilişki oluyor ya ilişkiden sonra ovu testi hep pik gören oldu mu kimi ovu testiyle hamileliğini öğrenenlerde var benim yumurtlamam 27 haziranda başladı halada çift çizgi bi dün ve bugun yapamadım ovu bu akşam yapıcam ama 6 tedttedr çift çizgi hepsi pik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…