Sağlıkla ilerlesin insallah tebrik ederimKızlar sabah erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı 13.günüm kan verdim sonucu bekliyorum dua edin
Ayy hadi ınşaallah.. nezaman çıkar acaba sonuçlar:)Kızlar sabah erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı 13.günüm kan verdim sonucu bekliyorum dua edin
Olsun cann yaa adet olmayanda var en azından kafan karışmaz.. inş en yakin zamanda nasib olurBen dun adet oldumbelirtiler hiss etmeme rağmen demekki psikolojikmiş
Canım çok ilginç kan sonucu çıktı negatif. Ya anlamadım ki idrar testinde silik çıkıp 1saat sonra kan testinde nasıl 0.84çıkar. Ve 3gündür testlerim silikti hep hatta koyulaşmıştıAyy hadi ınşaallah.. nezaman çıkar acaba sonuçlar:)
Hangi marka test kullandın acaba bazen testle ilgilide sorun oluyorCanım çok ilginç kan sonucu çıktı negatif. Ya anlamadım ki idrar testinde silik çıkıp 1saat sonra kan testinde nasıl 0.84çıkar. Ve 3gündür testlerim silikti hep hatta koyulaşmıştı
Canım 2gün önce laboquickle yaptım normal gebelik testi silik çıktı dünde bugün de daya comfort erken gebelikle silik çizgi çıktı bende doktoruma sordum attım testleri silikliğini kan ver dedi. Verdim ama Sonuç hüsran çok şaşkınımHangi marka test kullandın acaba bazen testle ilgilide sorun oluyor
Umutsuzluğa kapılma canım kanda negatf olup sonra poztfe dönende var evde gebelik testi bulundur birkac gün yap ust uste koyulasma oldugunda kan vermeye gidersin baya net 2 cizgi oluncaya kadar gitme... eger negatf çıkarsa gebelik testlerin kimyasal yaşadın demektir bikac gune reglin gelir o zaman... insallah hamileliktendir canımCanım 2gün önce laboquickle yaptım normal gebelik testi silik çıktı dünde bugün de daya comfort erken gebelikle silik çizgi çıktı bende doktoruma sordum attım testleri silikliğini kan ver dedi. Verdim ama Sonuç hüsran çok şaşkınım
Canım çok geçmiş olsun kan sulandırıcı kesti mi doktor kanaman olunca? korkma Allah'ın izniyle yiyecek ekmeği varsa doğuyor benim oğlumda çok kanamam hatta pıhtı falan gelirdi sen de sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah. Aynı bildiğin gibi işte canım geçen ay çok ümitliydim hamilelikten bu ay çok ümitli değilim 2 günde bir değerlendirdik nasipKızlarr nasılsınız?Azze m kuzum nasılsın? My_Moonlight06 @Hirasarem kızlar sizlerden ne haber. stoprak sen naptın kuzum? Ben 3 gündür çok kötüydüm aşırı kanamam oldu yine düşük yapıyorum zannettim geçmedi kanama ve çok yoğun geldi kan sulandırıcı da kullanıyodum. Şükür ki tedaviler ve ilaçlarla durdu bebek de iyyiymiş sadece yatıyorum ve dua ediyorum. O halde bile hepinize dua ettim rabbim bu ay size güzellikler getrsin @Murpyy kuzu senin nasıl gidiyor hamilelik ❤
Canım hayır anlamıyorum sabah kan vermeden 1saat önceki testime bakarmısın adetim ayın 7sinde. Çatlama iğnesi dahil 13.günüm bugün. Kanda böyle çıktıysa yükselmezkiiUmutsuzluğa kapılma canım kanda negatf olup sonra poztfe dönende var evde gebelik testi bulundur birkac gün yap ust uste koyulasma oldugunda kan vermeye gidersin baya net 2 cizgi oluncaya kadar gitme... eger negatf çıkarsa gebelik testlerin kimyasal yaşadın demektir bikac gune reglin gelir o zaman... insallah hamileliktendir canım
Evet belirgin gorünıyor testin ama senin durumunda biri vardi adını unuttum testi poztfti kan negatf 3 4gün sonra gidip tekrar kan vermisti o zman betası yükselmisti belki seninde öyle olabilir diye düşünüyorum... bide kan testini baska yerde de verebilirsn oraylada ilgili sıkntı olablrCanım hayır anlamıyorum sabah kan vermeden 1saat önceki testime bakarmısın adetim ayın 7sinde. Çatlama iğnesi dahil 13.günüm bugün. Kanda böyle çıktıysa yükselmezkiiEki Görüntüle 2657741 Eki Görüntüle 2657741
Hemen mi çıkmıştı çizgiler?Canım 2gün önce laboquickle yaptım normal gebelik testi silik çıktı dünde bugün de daya comfort erken gebelikle silik çizgi çıktı bende doktoruma sordum attım testleri silikliğini kan ver dedi. Verdim ama Sonuç hüsran çok şaşkınım
Bazen olabiliyor böyle şeyler ben çok hikaye biliyorum böyle.. sen bence regl olmazsan birdaha baktirCanım çok ilginç kan sonucu çıktı negatif. Ya anlamadım ki idrar testinde silik çıkıp 1saat sonra kan testinde nasıl 0.84çıkar. Ve 3gündür testlerim silikti hep hatta koyulaşmıştı
Hemen çıktı canım 2dk sonraHemen mi çıkmıştı çizgiler?
Ay yoruldum artık 4.çatlatma iğnemdi ilk defa dün dedim ki ya kesin var hiç 11. 12. 13.günlerimde böyle pozitif görmemiştim dedimBazen olabiliyor böyle şeyler ben çok hikaye biliyorum böyle.. sen bence regl olmazsan birdaha baktir
Dur bakalım hemen umutsuz olma regli gelene kadar umudunu kaybetmek yok... benimde catlatmanin etkisi 10. Gün gitmisti 13 14 de artık kalmaz diye düsünüyorum kan testini nerede vermistinAy yoruldum artık 4.çatlatma iğnemdi ilk defa dün dedim ki ya kesin var hiç 11. 12. 13.günlerimde böyle pozitif görmemiştim dedim
Özel hastanede ama diğer özel hastanelerden biraz daha vasat bi hastanede lab sonuçlarına da çok güvenemedim ama acıbademe gdcktim aradım 250tl istedi beta hcg testine öyle olunca öyle özel bi hastaneye gittim 50tl ye yaptılar testiDur bakalım hemen umutsuz olma regli gelene kadar umudunu kaybetmek yok... benimde catlatmanin etkisi 10. Gün gitmisti 13 14 de artık kalmaz diye düsünüyorum kan testini nerede vermistin
Yakinlarda devlet hastanesi var mı baş dönmen mide bulantın oldugunu söyle aciline gidin esinle orada betaya bakarlar canım 250 de çok o ne öyle yaÖzel hastanede ama diğer özel hastanelerden biraz daha vasat bi hastanede lab sonuçlarına da çok güvenemedim ama acıbademe gdcktim aradım 250tl istedi beta hcg testine öyle olunca öyle özel bi hastaneye gittim 50tl ye yaptılar testi
Aynen canım yaaa çıldırcaktım duyunca fiyatınııYakinlarda devlet hastanesi var mı baş dönmen mide bulantın oldugunu söyle aciline gidin esinle orada betaya bakarlar canım 250 de çok o ne öyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?