Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok ilginç kan sonucu çıktı negatif. Ya anlamadım ki idrar testinde silik çıkıp 1saat sonra kan testinde nasıl 0.84çıkar. Ve 3gündür testlerim silikti hep hatta koyulaşmıştı
Hangi marka test kullandın acaba bazen testle ilgilide sorun oluyor

Hangi marka test kullandın acaba bazen testle ilgilide sorun oluyor
Canım 2gün önce laboquickle yaptım normal gebelik testi silik çıktı dünde bugün de daya comfort erken gebelikle silik çizgi çıktı bende doktoruma sordum attım testleri silikliğini kan ver dedi. Verdim ama Sonuç hüsran çok şaşkınım

Umutsuzluğa kapılma canım kanda negatf olup sonra poztfe dönende var evde gebelik testi bulundur birkac gün yap ust uste koyulasma oldugunda kan vermeye gidersin baya net 2 cizgi oluncaya kadar gitme... eger negatf çıkarsa gebelik testlerin kimyasal yaşadın demektir bikac gune reglin gelir o zaman... insallah hamileliktendir canım

Canım çok geçmiş olsun kan sulandırıcı kesti mi doktor kanaman olunca? korkma Allah'ın izniyle yiyecek ekmeği varsa doğuyor benim oğlumda çok kanamam hatta pıhtı falan gelirdi sen de sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah. Aynı bildiğin gibi işte canım geçen ay çok ümitliydim hamilelikten bu ay çok ümitli değilim 2 günde bir değerlendirdik nasip

Canım hayır anlamıyorum sabah kan vermeden 1saat önceki testime bakarmısın adetim ayın 7sinde. Çatlama iğnesi dahil 13.günüm bugün. Kanda böyle çıktıysa yükselmezkii

Evet belirgin gorünıyor testin ama senin durumunda biri vardi adını unuttum testi poztfti kan negatf 3 4gün sonra gidip tekrar kan vermisti o zman betası yükselmisti belki seninde öyle olabilir diye düşünüyorum... bide kan testini baska yerde de verebilirsn oraylada ilgili sıkntı olablr

Hemen mi çıkmıştı çizgiler?

Canım çok ilginç kan sonucu çıktı negatif. Ya anlamadım ki idrar testinde silik çıkıp 1saat sonra kan testinde nasıl 0.84çıkar. Ve 3gündür testlerim silikti hep hatta koyulaşmıştı
Bazen olabiliyor böyle şeyler ben çok hikaye biliyorum böyle.. sen bence regl olmazsan birdaha baktir

Ay yoruldum artık 4.çatlatma iğnemdi ilk defa dün dedim ki ya kesin var hiç 11. 12. 13.günlerimde böyle pozitif görmemiştim dedim
Dur bakalım hemen umutsuz olma regli gelene kadar umudunu kaybetmek yok... benimde catlatmanin etkisi 10. Gün gitmisti 13 14 de artık kalmaz diye düsünüyorum kan testini nerede vermistin

Dur bakalım hemen umutsuz olma regli gelene kadar umudunu kaybetmek yok... benimde catlatmanin etkisi 10. Gün gitmisti 13 14 de artık kalmaz diye düsünüyorum kan testini nerede vermistin
Özel hastanede ama diğer özel hastanelerden biraz daha vasat bi hastanede lab sonuçlarına da çok güvenemedim ama acıbademe gdcktim aradım 250tl istedi beta hcg testine öyle olunca öyle özel bi hastaneye gittim 50tl ye yaptılar testi

Yakinlarda devlet hastanesi var mı baş dönmen mide bulantın oldugunu söyle aciline gidin esinle orada betaya bakarlar canım 250 de çok o ne öyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…