Ama sonra çatlayıp silikleşmesi gerekiyor. Eğer çatlamazsa koyu kalır. Ovulasyon testininhamilelikte koyulaşması bu silikleşme olduktan sonra tekrar koyulaşıyor sanırım.Merhaba canlarım size birşey sormak istiyorum ovulasyon testi ile hamile kalanlar yumurtlamada pik görünce ilişki oluyor ya ilişkiden sonra ovu testi hep pik gören oldu mu kimi ovu testiyle hamileliğini öğrenenlerde var benim yumurtlamam 27 haziranda başladı halada çift çizgi bi dün ve bugun yapamadım ovu bu akşam yapıcam ama 6 tedttedr çift çizgi hepsi pik
Şöyle göstereyim size daha iyi olur yorumlarmısınız :)Ama sonra çatlayıp silikleşmesi gerekiyor. Eğer çatlamazsa koyu kalır. Ovulasyon testininhamilelikte koyulaşması bu silikleşme olduktan sonra tekrar koyulaşıyor sanırım.
Ama sonra çatlayıp silikleşmesi gerekiyor. Eğer çatlamazsa koyu kalır. Ovulasyon testininhamilelikte koyulaşması bu silikleşme olduktan sonra tekrar koyulaşıyor sanırım.
Ayin birde catlama olmus sanki canim ama hormonlarla alakali kimsi hep koyu cikiyormus benimde gecen ay regli birgun kala pik gosterdi
Bu minnakGönül isterdi ki hcg olsun...bi adet pik ovulasyon..
Teşekkürler regen teyzesiBu minnakyumurtamıza tüm güzel enerjimizi yolluyoruz ve sana bebis olarak geliyor darısı hcg tesine insallah kuzum
Kuzum 0.86 çıktı değerim ama dediğim gibi silik çizgiyi gördükten 1saat sonra verdim kan testini ya en azında 3-4çıkması lazımdı o silikliğikac cıktı canım degerin geçen ay adete 6 gün kala benim 2 buçuktu ade toldum
Az kalmış canım senin
Cok çok amin canımTeşekkürler regen teyzesi❤
İnşallahh onu da gec yapıcam boyle koyu cıksın da saklim diye
Malesef sabah regl oldum önümüzdeki maclara bakalım bir sonraki aya kısmet olur insallahMerhaba kızlar,
Benim de bat 7 temmuz heyecanla bekliyorum insallah güzel haberler verebilirim
Ayy inşallah. Kendimi dinlemiyorum. Artık nasipse olur. Hayırla gelsin bebişlerimiz. Süt kokan minnoş bir yavru istiyorum.Az kalmış canım seningüzel haberi ilk senden alalım inşallah
Insallah süt kokan miniklerimize kavusuruz canımAyy inşallah. Kendimi dinlemiyorum. Artık nasipse olur. Hayırla gelsin bebişlerimiz. Süt kokan minnoş bir yavru istiyorum.
Sende durumlar nasıl. Bat ne zaman.Insallah süt kokan miniklerimize kavusuruz canım
Biz de tüp bebek icin gittik doktora hemen başlamadı tüp bebeğe bu ay da femara kullanalım dedi icmeye başladım bakalım sonra yumurta kontrolune gidicemSende durumlar nasıl. Bat ne zaman.
İnşallah vardır, adet görüp hamıle kalanlar yok deil.. Okudum bi kaç kez burada..Kizlar benim ilk defa basima gelen bisey var. 1 haftaya yakin bas donmesi, mide bulantisi, ter basmasi ve titreme yasiyorum. Ilk gun bildiginiz kriz gecirdim adettendir diye dusundum cok takilmadim. 2 gun gecmeyince doktoru aradim kan testi yaptir dedi pazartesi sonuc cikicak. Vitamin eksikligi, demir eksikligi, guatr vb seylere bakiyorlar. Adetim bitti ve ayni seyler devam ediyor bide ustune karnima agrilar giriyor. Adet gormesem hamileyim diyecektim ama o da degil test yaptim iki kere bildiginiz bembeyaz yani... yinede dusunmuyor degilim acaba hamilelik varmi diye
Aynen canim bende okudum o yuzden suphelenmiyor degilimİnşallah vardır, adet görüp hamıle kalanlar yok deil.. Okudum bi kaç kez burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?