Insallah canim cok gecmis olsun, perde ne oluyo?Ben küçüğünü de tattım büyüğünü de cok zor su an oğlumun eşyaları bir oda da üstü kapalı duruyorrabbim tekrardan saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah
Evet canım yükseltiyor diye biliyorumkızlar selam bu soğan kürü prolaktin yükseltiyor mu ? yani benim zaten yüksek
Aynen bekliyorum bakalımAynen canım önce yumurta takibi sonra aşılama en son tüp bebek sakiiiiin
Ben de yarın doktora gidiyorum tekrar tahlilleri göstericem bakalım inşallah beni tatmin edecek bir şeyler söyler de histereskopiyi de ona göre olurum
Evet benim yükseltmisti kullanma canım o kürükızlar selam bu soğan kürü prolaktin yükseltiyor mu ? yani benim zaten yüksek
Herhalde o yüzden arkadasından testere dıslı aslanpencesi ıcın diyo saracoglu, hormonları dengeledıgı için..Evet benim yükseltmisti kullanma canım o kürü
Olabilir ben testeredisliyi kullanmadım bi baktık prolaktin 59 sonra ilaçla düşürebildikHerhalde o yüzden arkadasından testere dıslı aslanpencesi ıcın diyo saracoglu, hormonları dengeledıgı için..
Benım de bebek dusunemdıgım bın donemde yukselmıs tı adetım 13 gun gecıkmjstı, meger prolaktın yuzundenmıs, dostıneks kullanmıştımOlabilir ben testeredisliyi kullanmadım bi baktık prolaktin 59 sonra ilaçla düşürebildik
Aynen dostinexle düşürdük bizde... süt hormonu oldugu icin gebelik olusmasını engelliyor prolaktin yuksekligi cok cok yukseldigidne süt falan geliyormuşBenım de bebek dusunemdıgım bın donemde yukselmıs tı adetım 13 gun gecıkmjstı, meger prolaktın yuzundenmıs, dostıneks kullanmıştım
Hadi yaaaAynen dostinexle düşürdük bizde... süt hormonu oldugu icin gebelik olusmasını engelliyor prolaktin yuksekligi cok cok yukseldigidne süt falan geliyormuş
Aynen öyle canimHadi yaaa
Bi bebiş olsa da şu dertlerden kurtulsak..
UmarımAynen öyle canimmodumuzu düşürmek yok bu ay bizim ayımız bebisler yolda geliyor
2 gun kala test yaptim negatifti. Bugun geciktim, tum belirtiler vardi ama ben umidi kesmistim... Bu mesajiniz "acaba" dedirtti.Hanımlar selamın aleyküm.. Bana hamilelik belirtilerinizi paylaşır mısınız...? Pek bilinmeyen gecikme haricinde olanları.. Mesela ben bir düşük yaptım nisanda o zamanki hamileliğimde adetim in gelmesine 4 gün vardı evde test yaptım negatif çıktı ama aynı adet belirtilerim vardı kasık ağrısı gögüs te hassasiyet sonra adetim 3 gün gecikti test yaptım silik 2.çizgi gördüm hamileydim şimdi adetime 9 gün var çarşamba günü de doktor randevum var ben korunmadım bu sefer kürtajdan sonra 3 ay bu ayın 17.sinde bitiyor diye şuan sadece gögüste dolgunluk var hiç hassasiyet yok farklı belirtileri olanlar oldumu çok istiyorum gebelik
CANIM ÖNCELİKLE HAYIRLISI OLSUN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMA ÜZÜLMENİ İSTEMEM BENDE ÇOK DENEDİM BÖYLE BEKLEDİKÇE ORDA DEĞİŞİK Bİ ÇİZGİ OLUYO İLK 5-10 DK DA ÇIKMASI GEREKİYORMUŞ SONRASI DOĞRU DEĞİLMİŞ DİYOLARKizlar dun sabah idrara ile test yaptim golge cikti sonra daha belirgin oldu su da damlattm boyle gorup gebe olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?