Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun adet gunumdu..olmadim.ama ilac kullaniyorum..muhtemelen ondan olmadim..idrar yaptim negatif kizlar..normalde var olsaydi cikmasi gerekirdi dimi

Bugün erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif bat 9 Temmuz sanırım bu ay da es geçtik

Aynen bekliyorum bakalım sankim bi kaza oldu demistin yokmu belirtin falan

Herhalde o yüzden arkadasından testere dıslı aslanpencesi ıcın diyo saracoglu, hormonları dengeledıgı için..
Olabilir ben testeredisliyi kullanmadım bi baktık prolaktin 59 sonra ilaçla düşürebildik

Benım de bebek dusunemdıgım bın donemde yukselmıs tı adetım 13 gun gecıkmjstı, meger prolaktın yuzundenmıs, dostıneks kullanmıştım
Aynen dostinexle düşürdük bizde... süt hormonu oldugu icin gebelik olusmasını engelliyor prolaktin yuksekligi cok cok yukseldigidne süt falan geliyormuş

KIZLAR KORKTUM ŞİMDİ BENDE SOĞAN KÜRÜ YAPIYORUM SIKINTILI BİŞEYMİ YANİ ŞİMDİ

AYRICA DÜN AKŞAM SARI Bİ AKINTIM GELMİŞ ÇOK KORKUYORUM YİNE ENFEKSİYON YADA İLTİHAP MI VAR DİYE BIKTIM ARTIK ARALIK AYINDAN BERİ GEÇEN AYA KADAR HEP DOKTORLARDAYDIM SÜREKLİ FİTİL ANTİBİYOTİK USANDIM ARTIK YA HAP DEPOSU OLDUM

2 gun kala test yaptim negatifti. Bugun geciktim, tum belirtiler vardi ama ben umidi kesmistim... Bu mesajiniz "acaba" dedirtti.
Kasik agrisi, goguslerim sis ve cok aciyor, yastigi gorsem uyuyacak gibiyim, kahvekoligim ama su aralar midemi bulandiriyor kokusu tadi... Ama bilemiyorum iste 6 ay negatiften sonra umutlanmaya bile cekiniyorum. Hayirlisi...

Kizlar dun sabah idrara ile test yaptim golge cikti sonra daha belirgin oldu su da damlattm boyle gorup gebe olan varmi

Eklentiler

• 20200707_080243.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 20200707_080245.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar dun sabah idrara ile test yaptim golge cikti sonra daha belirgin oldu su da damlattm boyle gorup gebe olan varmi
CANIM ÖNCELİKLE HAYIRLISI OLSUN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMA ÜZÜLMENİ İSTEMEM BENDE ÇOK DENEDİM BÖYLE BEKLEDİKÇE ORDA DEĞİŞİK Bİ ÇİZGİ OLUYO İLK 5-10 DK DA ÇIKMASI GEREKİYORMUŞ SONRASI DOĞRU DEĞİLMİŞ DİYOLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…