AmiiiinnnnnAyy inşallah seneye bu zamanlar buraya "kızlar çocuktan yazamadım uyumadı bütün gece " diye yazmayı nasip etsin
maşallah Rabbim neler yaratıyor bin şükür ya tamam deneyeyim bitince mi içeyim soğan kürümHormonları dengeliyor, saracoglu kadınların bıtkısı diye adlandırıyor☺ bi de rahim kaslarını geliştirip guclendırıyor, düşük tehlikesi olan kadınların kullanması gereken bi bitkiymiş..hamilelikte ilk 3 ay içilebilir bi bitki.. Bi araştır istersen.. Düz yapraklısı da var bunun ama testere dişli olanı al
Evet bitince başlanıyor, sen yine de YouTube dan izle..mutlaka arastırma yapmaşallah Rabbim neler yaratıyor bin şükür ya tamam deneyeyim bitince mi içeyim soğan kürüm
İnşallahhhh artık o seviyeye geçmek istiyorum kimi şikayet ediyor uyuyamadım çok yorgunum çok ağlıyor diye onlara özeniyorum ama allah bi evlat verse herşeye razıyım hep gorgun olsam uykusuz kalsam yeter allah evlat nasip etsinAyy inşallah seneye bu zamanlar buraya "kızlar çocuktan yazamadım uyumadı bütün gece " diye yazmayı nasip etsin
Tarihi, eski dönem yabancı dizilerde hep gecer bu bıtkının adı, hamıle kalmak ısteyen ler için çayını otunu verırler.. Saracoglu da soyluyor Avrupa da cok yaygın bi bitki diye.. Ne reklam yaptım amamaşallah Rabbim neler yaratıyor bin şükür ya tamam deneyeyim bitince mi içeyim soğan kürüm
Şimdi 10 günlük yapcan kuzum geçen ay adetin erken geldi mi yoksa geciktirdimi kusura bakma çok soru soruyorumgeçen ay 15 gün denedim canım benim adet oldum şimdi bitince yine başladım işte kasım ayından beri deniyoruz 8 ay olmuş
Aynen öyle nasip etsin uykusuzluga yorgunluga razıyız hepimiz yeterki gelsin minik yavrularimızİnşallahhhh artık o seviyeye geçmek istiyorum kimi şikayet ediyor uyuyamadım çok yorgunum çok ağlıyor diye onlara özeniyorum ama allah bi evlat verse herşeye razıyım hep gorgun olsam uykusuz kalsam yeter allah evlat nasip etsin
Aminnnn kardeşimAynen öyle nasip etsin uykusuzluga yorgunluga razıyız hepimiz yeterki gelsin minik yavrularimız
adetim 28. gününde geldi canımmŞimdi 10 günlük yapcan kuzum geçen ay adetin erken geldi mi yoksa geciktirdimi kusura bakma çok soru soruyorum
Soğan kürü etki eder kuzum saraçoğlu gerçekten derde deva tabi verende allah alandaadetim 28. gününde geldi canımm
İnşallah olmuştur kuxhmHanımlar selamın aleyküm.. Bana hamilelik belirtilerinizi paylaşır mısınız...? Pek bilinmeyen gecikme haricinde olanları.. Mesela ben bir düşük yaptım nisanda o zamanki hamileliğimde adetim in gelmesine 4 gün vardı evde test yaptım negatif çıktı ama aynı adet belirtilerim vardı kasık ağrısı gögüs te hassasiyet sonra adetim 3 gün gecikti test yaptım silik 2.çizgi gördüm hamileydim şimdi adetime 9 gün var çarşamba günü de doktor randevum var ben korunmadım bu sefer kürtajdan sonra 3 ay bu ayın 17.sinde bitiyor diye şuan sadece gögüste dolgunluk var hiç hassasiyet yok farklı belirtileri olanlar oldumu çok istiyorum gebelik
gec yumurtlama olmus olabilir mi acaba
Ben de ilacımı içmeye devam ediyorum 14 ünde yumurtalarımaAminnnn kardeşimsen ne durumdasın kuzum bi gelişme var mı
5 gün sürmüştü akıntımgec yumurtlama olmus olabilir mi acaba
Olabilir benim başıma geldi bu ay. Regliye 3 gün kala yumurtlama oldu yumurtlamadan 16 gün sonra reglm geldi yani adet tarihim 13 güb ileri atmış oldu canım ovulasyonla takip yapmadysan gec yumurtamadır eger hamilelik testlerin negatfse5 gün sürmüştü akıntım
Olabilir mi ki
bugün anca baslayabilcem canım. Hafta sonu köydeydimazze yumurtlama yakinmi basladinmi ovulasyona aramizda 1 gun var
olabilir tabi ki belkide gebelik vardır5 gün sürmüştü akıntım
Olabilir mi ki
inşallah olur kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahSoğan kürü etki eder kuzum saraçoğlu gerçekten derde deva tabi verende allah alandainşallah olur kuzum bende pkoluyum 2 yıldır istiyoruz bende geçen ay gaptım soğan kürünü bu ayda obu testi ile takip ettim 11 gün var adetime bakalım olacakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?