Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
maşallah Rabbim neler yaratıyor bin şükür ya tamam deneyeyim bitince mi içeyim soğan kürüm

Ayy inşallah seneye bu zamanlar buraya "kızlar çocuktan yazamadım uyumadı bütün gece " diye yazmayı nasip etsin
İnşallahhhh artık o seviyeye geçmek istiyorum kimi şikayet ediyor uyuyamadım çok yorgunum çok ağlıyor diye onlara özeniyorum ama allah bi evlat verse herşeye razıyım hep gorgun olsam uykusuz kalsam yeter allah evlat nasip etsin

maşallah Rabbim neler yaratıyor bin şükür ya tamam deneyeyim bitince mi içeyim soğan kürüm
Tarihi, eski dönem yabancı dizilerde hep gecer bu bıtkının adı, hamıle kalmak ısteyen ler için çayını otunu verırler.. Saracoglu da soyluyor Avrupa da cok yaygın bi bitki diye.. Ne reklam yaptım ama

Aynen öyle nasip etsin uykusuzluga yorgunluga razıyız hepimiz yeterki gelsin minik yavrularimız

adetim 28. gününde geldi canımm
Soğan kürü etki eder kuzum saraçoğlu gerçekten derde deva tabi verende allah alanda inşallah olur kuzum bende pkoluyum 2 yıldır istiyoruz bende geçen ay gaptım soğan kürünü bu ayda obu testi ile takip ettim 11 gün var adetime bakalım olacakmı

İnşallah olmuştur kuxhm ben her ay hamilelik belirtisi gibi yaşıyorum ama hep hüsran kendimi dinlemekten kuruyorum hep

yengem hastaneye gitmisti gecen hafta kadini biri ile beraber girmis muaneye biri hazirlanirken diyerini muane ediyor devlet kadin 4 cocugum var demis dr da besinci yolda demis kadin istemiyordum hocam falan demis nediyorsun sen haftaya gel cinsiyet belli olur 3 ayi gecmis yapilacak birsey yok demis.anlamiyorum ya cocuk kimildiyor neredeyse 4 kere dogum yapmis nasil anlamamis bizde gozumuz sisise hamilemiyiz diyoruz bazen insan kiskanmiyor degil hani allah olmayanlara aratmadan versin istemeyenlere ayar oluyorum ozaman bilmem nede yapmayacaksin zevkine tedbiri al kazayada hersey allahtan diyecen saglik sorunun varsa birsey diyemeyecem rabbim yardim etsin

azze yumurtlama yakinmi basladinmi ovulasyona aramizda 1 gun var

Aminnnn kardeşim sen ne durumdasın kuzum bi gelişme var mı
Ben de ilacımı içmeye devam ediyorum 14 ünde yumurtalarıma bakılcak ne durumdalar büyümusler mi sonrası bekleyiş bakalım insallah güzel gelismeler olur kuzum

5 gün sürmüştü akıntım
Olabilir mi ki
Olabilir benim başıma geldi bu ay. Regliye 3 gün kala yumurtlama oldu yumurtlamadan 16 gün sonra reglm geldi yani adet tarihim 13 güb ileri atmış oldu canım ovulasyonla takip yapmadysan gec yumurtamadır eger hamilelik testlerin negatfse

inşallah olur kuzum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…