İstemiyosan önlemini alcaksın 3 korunma yöntemi uygulıcaksın gerekirse. Yine olduysa bunlara rağmen o zaman da Allah demekki bi evlat daha nasip ediyo sana. Millet bi tane bile olsa yeter diye neler yapıyor. Herkesin imtihanı o kadar farklı ki. Yengem de hamile dün bi akrabamız bişe duydum gözün aydın yazmış oda utanan emojiden göndermiş bana anlatıyo bende böyle emoji attım felan. O kadar sinirlendm ki. Attıgın mesaja kadar neden gözüme sokuyosun ki? Bana isimli emzik fotografları gösteriyo hediye alim dedim felan diyo ben krndime alırım olmazsa diyo.yengem hastaneye gitmisti gecen hafta kadini biri ile beraber girmis muaneye biri hazirlanirken diyerini muane ediyor devlet kadin 4 cocugum var demis dr da besinci yolda demis kadin istemiyordum hocam falan demis nediyorsun sen haftaya gel cinsiyet belli olur 3 ayi gecmis yapilacak birsey yok demis.anlamiyorum ya cocuk kimildiyor neredeyse 4 kere dogum yapmis nasil anlamamis bizde gozumuz sisise hamilemiyiz diyoruz bazen insan kiskanmiyor degil hani allah olmayanlara aratmadan versin istemeyenlere ayar oluyorum ozaman bilmem nede yapmayacaksin zevkine tedbiri al kazayada hersey allahtan diyecen saglik sorunun varsa birsey diyemeyecem rabbim yardim etsin
Test yaptım canım negatifolabilir tabi ki belkide gebelik vardır
ne zaman yaptın yeni miTest yaptım canım negatif
Hiç sorma bende şuan öyleyim inşaAllah diyorum hep.. O kadar çok istiyorum ki bide kaybedince insan dahada istiyormuşİnşallah olmuştur kuxhmben her ay hamilelik belirtisi gibi yaşıyorum ama hep hüsran kendimi dinlemekten kuruyorum hep
İstemiyosan önlemini alcaksın 3 korunma yöntemi uygulıcaksın gerekirse. Yine olduysa bunlara rağmen o zaman da Allah demekki bi evlat daha nasip ediyo sana. Millet bi tane bile olsa yeter diye neler yapıyor. Herkesin imtihanı o kadar farklı ki. Yengem de hamile dün bi akrabamız bişe duydum gözün aydın yazmış oda utanan emojiden göndermiş bana anlatıyo bende böyle emoji attım felan. O kadar sinirlendm ki. Attıgın mesaja kadar neden gözüme sokuyosun ki? Bana isimli emzik fotografları gösteriyo hediye alim dedim felan diyo ben krndime alırım olmazsa diyo.
Ne enteresan ya su insan oglu ne yoktan anliyorlar ne vardan insanin gozelune sokmak nedir allahim akil versin cumlesi ile beraber bizede sabirİstemiyosan önlemini alcaksın 3 korunma yöntemi uygulıcaksın gerekirse. Yine olduysa bunlara rağmen o zaman da Allah demekki bi evlat daha nasip ediyo sana. Millet bi tane bile olsa yeter diye neler yapıyor. Herkesin imtihanı o kadar farklı ki. Yengem de hamile dün bi akrabamız bişe duydum gözün aydın yazmış oda utanan emojiden göndermiş bana anlatıyo bende böyle emoji attım felan. O kadar sinirlendm ki. Attıgın mesaja kadar neden gözüme sokuyosun ki? Bana isimli emzik fotografları gösteriyo hediye alim dedim felan diyo ben krndime alırım olmazsa diyo.
2 temmuzda yaptım canımne zaman yaptın yeni mi
İnşallah kardeşim bu ay isteyen herkesr hayırlı sevinçler yaşatır inşallahBen de ilacımı içmeye devam ediyorum 14 ünde yumurtalarımabakılcak ne durumdalar büyümusler mi sonrası bekleyiş bakalım insallah güzel gelismeler olur kuzum
Haklısın kuzum inşallah bu ay tüm isteyen anne adayları hayırlı haberler alırızHiç sorma bende şuan öyleyim inşaAllah diyorum hep.. O kadar çok istiyorum ki bide kaybedince insan dahada istiyormuş
İnşaAllah kuzummHaklısın kuzum inşallah bu ay tüm isteyen anne adayları hayırlı haberler alırız
Aynen canım önce yumurta takibi sonra aşılama en son tüp bebek sakiiiiinArtık tüp bebek yapalım diye gttim doktor sakin diyo banabu ayda ilacla deneyelim bakalım dedi insallah güzel sonuclar alırız hepimizden umutluyum bu ay
Ay azze senin çevrendekiler de maşallah çok anlayışlı yani delirtiyolar beniİstemiyosan önlemini alcaksın 3 korunma yöntemi uygulıcaksın gerekirse. Yine olduysa bunlara rağmen o zaman da Allah demekki bi evlat daha nasip ediyo sana. Millet bi tane bile olsa yeter diye neler yapıyor. Herkesin imtihanı o kadar farklı ki. Yengem de hamile dün bi akrabamız bişe duydum gözün aydın yazmış oda utanan emojiden göndermiş bana anlatıyo bende böyle emoji attım felan. O kadar sinirlendm ki. Attıgın mesaja kadar neden gözüme sokuyosun ki? Bana isimli emzik fotografları gösteriyo hediye alim dedim felan diyo ben krndime alırım olmazsa diyo.
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin cennetinde karşına çıkarsın evladınıMerhaba hanımlar ben de inşallah Eylül ayında korunmayı bırakcam benim hikayem şöyle ben 2019 Nisan ayında ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim daha sonra canım oğluma hamıle kaldım onu da 4 ay önce 38 haftalıkken kaybettimve herhangi bir sebebi yok maalesef ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey pıhtılaşma da cıkmadı rabbimin takdiri böyleymiş ben sezeryan oldum doktorum 6 ay korunma verdi bu temmuzun sonunda da histeroskopi olcam bende küçük bir perde varmış dogumda rahim büyüdüğü için görülmemiş bakalım Eylül ayında korunmayı bırakcam rabbim inşallah sabrımızın mükafatını verir beni de aranıza alır mısınız ❤
Samsunda fakulte de doktorum alalım dedi küçük ama alınsın dedi benim ilk bebeğim perdeye yakın tutunmuş galiba ondan kalbı durmuş ama oğlum 38 haftaya kadar gelmişti onun sebebi yok zaten doktorum yıne önlem amaclı alalım dedi rabbim bu sabrımızın sonunu güzel verir inşallahCanım çok üzüldüm Allah sabır versin cennetinde karşına çıkarsın evladınıNerede olacaksın histereskopi bende de perde var. Perde düşüğe sebep olabiliyor o yüzden mi alacaklar
Takipteyim aynı zamanda deneyeceğiz, benim de maalesef 2 kaybım var ama 6. haftada oluyor hepMerhaba hanımlar ben de inşallah Eylül ayında korunmayı bırakcam benim hikayem şöyle ben 2019 Nisan ayında ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim daha sonra canım oğluma hamıle kaldım onu da 4 ay önce 38 haftalıkken kaybettimve herhangi bir sebebi yok maalesef ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey pıhtılaşma da cıkmadı rabbimin takdiri böyleymiş ben sezeryan oldum doktorum 6 ay korunma verdi bu temmuzun sonunda da histeroskopi olcam bende küçük bir perde varmış dogumda rahim büyüdüğü için görülmemiş bakalım Eylül ayında korunmayı bırakcam rabbim inşallah sabrımızın mükafatını verir beni de aranıza alır mısınız ❤
Ben küçüğünü de tattım büyüğünü de cok zor su an oğlumun eşyaları bir oda da üstü kapalı duruyorTakipteyim aynı zamanda deneyeceğiz, benim de maalesef 2 kaybım var ama 6. haftada oluyor hep
Canım geçmiş olsun çok ben çok giremiyorum arada bakıyorum yeni yazabildim. Bende 2. Düşük olduğu için şu an klomen kullanarak ilerliyorum sanada fikir olsun diye yazmak istedim. Doktorum bundan sonra bi sağlıksız gebelik vs olmasın psikolojik olarak yıpranıyorum diye ihtimali düşürmek amaçlı ilaç sonra çatlatma iğnesi ve ilişki takvimi vericek. Doktorundan sende talep edebilirsin beklemek sonra ne olacak diye düşünmek cok yoruyorInsallahhhhg olur canımBen de deneyince 1-2 ay olmazsa böyle deneyeyim
Aminnnn inşallahBen küçüğünü de tattım büyüğünü de cok zor su an oğlumun eşyaları bir oda da üstü kapalı duruyorrabbim tekrardan saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah
Teşekkür ederimCanım geçmiş olsun çok ben çok giremiyorum arada bakıyorum yeni yazabildim. Bende 2. Düşük olduğu için şu an klomen kullanarak ilerliyorum sanada fikir olsun diye yazmak istedim. Doktorum bundan sonra bi sağlıksız gebelik vs olmasın psikolojik olarak yıpranıyorum diye ihtimali düşürmek amaçlı ilaç sonra çatlatma iğnesi ve ilişki takvimi vericek. Doktorundan sende talep edebilirsin beklemek sonra ne olacak diye düşünmek cok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?