Tamam canimm cok gecmis olsun, alinca bida dusuk yasamazsin insallah. Iyi yonunden bak hamile kalabiliyosun o perdeyide alinca insallah saglikla kucagina alirsinCnm boyle rahim içinde küçük bir kısım oluyo perde gibii bölüyor kımı cok büyük oluyo gebeliğe bile engel oluyor ya da erken doguma ama benım kı cok küçükmüş cünkü ben 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sanırım o perdeye yakın turundugu için kalbı durmuş ama oğlumu 38 haftalıkken kaybettim ama onun sebebı yok hakkımızda hayırlısı böyleymişyenı gebelık olmadan alacaklar işte
Hamıle kalabıkıyorm ama cok yıprandım cnm ya ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sonra oğlumu kucagıma alırım sandım onu da doguma 2 hafta kala kaybettim cok yoruldum yıprandım oğlumu cok özledimTamam canimm cok gecmis olsun, alinca bida dusuk yasamazsin insallah. Iyi yonunden bak hamile kalabiliyosun o perdeyide alinca insallah saglikla kucagina alirsin
Oda cok zor tabi canimm ya insallah vesile olur da saglikla alirsin kucagina umit yitirmek yook, pozitif olalimmHamıle kalabıkıyorm ama cok yıprandım cnm ya ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sonra oğlumu kucagıma alırım sandım onu da doguma 2 hafta kala kaybettim cok yoruldum yıprandım oğlumu cok özledim
Umudunu asla kaybetmedim Allah varsa umutta vardır bu benim imtihanım farkındayım ve gecmeliyim bu imtihandan inşallah oğlumla da cennette kavuşmak nasıp olurOda cok zor tabi canimm ya insallah vesile olur da saglikla alirsin kucagina umit yitirmek yook, pozitif olalimm
Acibadem 250, digerleri 50-100 arasi idi..Yaaa acaba ozellerde gebelik testi fiyatı nedir kizlaar
Oyle kapiliyomus 3 damla kan 3 damla idrar kan cok kotu oluyo heralde sulandirmak icinNeden kanla karıştırdınız anlamadim
Niye kimse cevap vermiyorKizlar kan ile idrar karistirdim by cizgi cikti sizce varmi
Canim o testler kanla yapılmaz, sadece idrarla yapman lazımNiye kimse cevap vermiyor
gebelik testi bu tarz testlerde sadece idrarla olur kan ile test için sağlık ocağı veya hastahaneye gitmen gerekir bu şekilde olmaz kiKizlar kan ile idrar karistirdim by cizgi cikti sizce varmi
idrar kolayda kani nasil yaptin balim kiz her ay kan damlatma urkuttu beni iyiki idrar oluyor yoksa halimiz duman silikte olsa cizgi var kuzuYapanlar varmis okudum deneyim deidm sagol cnm
2017 yilinda bi konu acilmisti ordan baktimgebelik testi bu tarz testlerde sadece idrarla olur kan ile test için sağlık ocağı veya hastahaneye gitmen gerekir bu şekilde olmaz ki
Benimde canim yandi ama suphe insani deli ediyor varmi yokmu diye yapiliyomus burda konu da okudum google den de yazip bakilabilir gebelik testine kan damlatma yazdim konu acilmisti burda okudumidrar kolayda kani nasil yaptin balim kiz her ay kan damlatma urkuttu beni iyiki idrar oluyor yoksa halimiz duman silikte olsa cizgi var kuzu
Ozelde vermedin mi hemen çıkıyor sonuç 2 saateKizlar kan testi verdim sonuc yarin cikcakmis nasil bekliycem yarina kadar :)
hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah :)Kizlar kan testi verdim sonuc yarin cikcakmis nasil bekliycem yarina kadar :)
İdrar testinde hiç öyle bir şey duymadım da okumadım da kan testi hastanede yapilir 1 tüp kan alıp yaparlar yanlış anlamayın ama size bunu kim dediyse yanlış demiş idrar kitine hem kan hem idrar konulmazOyle kapiliyomus 3 damla kan 3 damla idrar kan cok kotu oluyo heralde sulandirmak icin
Maşallah kesin var gibi umarım kanda da güzel çıkar ve yükselirKizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?