Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canimm cok gecmis olsun, alinca bida dusuk yasamazsin insallah. Iyi yonunden bak hamile kalabiliyosun o perdeyide alinca insallah saglikla kucagina alirsin

Tamam canimm cok gecmis olsun, alinca bida dusuk yasamazsin insallah. Iyi yonunden bak hamile kalabiliyosun o perdeyide alinca insallah saglikla kucagina alirsin
Hamıle kalabıkıyorm ama cok yıprandım cnm ya ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sonra oğlumu kucagıma alırım sandım onu da doguma 2 hafta kala kaybettim cok yoruldum yıprandım oğlumu cok özledim

Ben endometriosizim, cok gicik bi durum. Mesela benim regl gunum bu carsamba normalde, ama gecen cumartesinden beri akintim var sacma sapan. Deli oluyorum ya, guzelce ayarlayamiyorumda kendimi. Yarin gidip butun hormon testlerimi yaptiricam bakalim amh falan ne durumda. 4 sene once ameliyat oldum bu hastalik yuzunden. Insallah degerleril iydir ya, degerlerim iyse salicam biraz kendimi, olur insallah deyip. Kotuysede artik doktor falan baslariz bizde napalim

Hamıle kalabıkıyorm ama cok yıprandım cnm ya ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim sonra oğlumu kucagıma alırım sandım onu da doguma 2 hafta kala kaybettim cok yoruldum yıprandım oğlumu cok özledim
Oda cok zor tabi canimm ya insallah vesile olur da saglikla alirsin kucagina umit yitirmek yook, pozitif olalimm

Oda cok zor tabi canimm ya insallah vesile olur da saglikla alirsin kucagina umit yitirmek yook, pozitif olalimm
Umudunu asla kaybetmedim Allah varsa umutta vardır bu benim imtihanım farkındayım ve gecmeliyim bu imtihandan inşallah oğlumla da cennette kavuşmak nasıp olur

idrar kolayda kani nasil yaptin balim kiz her ay kan damlatma urkuttu beni iyiki idrar oluyor yoksa halimiz duman silikte olsa cizgi var kuzu
Benimde canim yandi ama suphe insani deli ediyor varmi yokmu diye yapiliyomus burda konu da okudum google den de yazip bakilabilir gebelik testine kan damlatma yazdim konu acilmisti burda okudum

Oyle kapiliyomus 3 damla kan 3 damla idrar kan cok kotu oluyo heralde sulandirmak icin
İdrar testinde hiç öyle bir şey duymadım da okumadım da kan testi hastanede yapilir 1 tüp kan alıp yaparlar yanlış anlamayın ama size bunu kim dediyse yanlış demiş idrar kitine hem kan hem idrar konulmaz

Kizlaaar bu sabah yaptim testi bu sekilde cikti. 5 gun gecikmem var. Acaba pozitif mi ya cok heycanlandim. Hatalidir diye korkuyorum
Maşallah kesin var gibi umarım kanda da güzel çıkar ve yükselir sağlık ocağı gibi yerlerde ertesi gün çıkıyor ama hastanede hemen çıkması lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…