Valla gorünce bir tuhaf oldum yaa sen inanma öyle yapanlara gerek yok idrarla bak yeterliYapanlar varmis okudum deneyim deidm sagol cnm
Konu var 2017 aitBunu size kım soyledi yaa
Maşallah evet canim pozitif sağlıkla ilerlesin hamileligin insallahSonucum bugun çıktı pozitif mi
Teşekkür ederim canım amin inşallahMaşallah evet canim pozitif sağlıkla ilerlesin hamileligin insallah
Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSonucum bugun çıktı pozitif mi
Teşekkür ederim canım bat yarınMaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbat ne zamandı?
Bu testler idrardaki hcg ölçecek hassaslıkta, öyleki bazıları onu bıle gostermıyor..Konu var 2017 ait
Kuzum hiçbir belirtim yokMerhabaagözlerim seni arıyordu bat tarihlerimiz arasında 1 gün var ne durumdasın
Benim son bir kaç gündür çok fazla kasık ağrım oldu çok umutlanmıştım ama idrar yolu enfeksiyonu çıktıKuzum hiçbir belirtim yokSen ne durumdasın
Aynen öyle malesef çok yıpratıcı. İnşallah tekrar yaşamayız. Bende doktor beklemek istemedi ondan tekrar girdik sürece ama bakalım hayırlısıAminnnn inşallah
Teşekkür ederimAğustos-eylül gibi psikolojimi de toplamak adına oluruna bırakacağım ondan sonra isteyeceğim, öyle ya da böyle bir daha kayıp yaşamayız inşallah, süreç çok yıpratıcı çok üzücü
Benimkisi de Ağustos dedi yani 2 adet sonrası deneyin dedi ama ben 3 adet beklemeyi düşünüyorum tabi adetim gecikmezse inşallahAynen öyle malesef çok yıpratıcı. İnşallah tekrar yaşamayız. Bende doktor beklemek istemedi ondan tekrar girdik sürece ama bakalım hayırlısı
Geçen ay da benim çok kasık ağrım olmuştu ama bişey çıkmamıştı kuzum nasıl muane etti doktor seniBenim son bir kaç gündür çok fazla kasık ağrım oldu çok umutlanmıştım ama idrar yolu enfeksiyonu çıktıhcg baktırmadım antibiyotik verdi kullansam mı bilemiyorum gerçi bugün idrarda yaptım negatif çıktı
Haberini bekliyorum kuzummm nKizlar kan testi verdim sonuc yarin cikcakmis nasil bekliycem yarina kadar :)
Hmm geçmiş olsun canımİdrar tahlili yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?