Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hiçbir belirtim yok Sen ne durumdasın
Benim son bir kaç gündür çok fazla kasık ağrım oldu çok umutlanmıştım ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı hcg baktırmadım antibiyotik verdi kullansam mı bilemiyorum gerçi bugün idrarda yaptım negatif çıktı

Aynen öyle malesef çok yıpratıcı. İnşallah tekrar yaşamayız. Bende doktor beklemek istemedi ondan tekrar girdik sürece ama bakalım hayırlısı

Aynen öyle malesef çok yıpratıcı. İnşallah tekrar yaşamayız. Bende doktor beklemek istemedi ondan tekrar girdik sürece ama bakalım hayırlısı
Benimkisi de Ağustos dedi yani 2 adet sonrası deneyin dedi ama ben 3 adet beklemeyi düşünüyorum tabi adetim gecikmezse inşallah anca toparlanırım, Rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın hepimize sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip etsin bu topikte bebeklerimizi konuşmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh❤❤❤

Geçen ay da benim çok kasık ağrım olmuştu ama bişey çıkmamıştı kuzum nasıl muane etti doktor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…