Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa kuzum belki bebis yolda geliyor belli mi olur bu ertelemede vardır bir hayır bugünden itibaren korunmayın çalısmalara başlayın adet gunüne kadar canım ne zaman bebisin gelecği belli olmaz sadece o kazayla kalmasın devam edin ben regliye 3 gun kala yumurtlama gördüm buyuzden regli tarhine kadar çalışmalara devam

Canım inşallah gerek kalmaz Bence de hazır bekliyorken boş durmayın değerlendirin yani ben olsam öyle yapardım belki bebiş gelecektir

Onu söylemediler mi kuzum sana. Vardır bi hayır öyle düşün. Bu ay olurda gerek kalmaz inş
Bayramdan önce de adetimden sonra oluyor aslında ama doktor şimdi bayramda sıkıntı çektirmeyelim sana dedi, nasıl oluyor çok rahatsızlık veriyor mu kuzu ona göre belki ısrar edebilirim doktora

Kızlardrrr
Yumurtlamanın 16.günü
Adetim de dün olmam lazımdı...
ama gelen giden yok. Testte çıkmıor. Stres mi yaptom scaba

Ay evet senin öyle olmuştu dimi ben de başlıyım bari çalışmalara
Canım inşallah gerek kalmaz Bence de hazır bekliyorken boş durmayın değerlendirin yani ben olsam öyle yapardım belki bebiş gelecektir
aynen kuzum akşama başlıcam

Bayramdan önce de adetimden sonra oluyor aslında ama doktor şimdi bayramda sıkıntı çektirmeyelim sana dedi, nasıl oluyor çok rahatsızlık veriyor mu kuzu ona göre belki ısrar edebilirim doktora

Yoo kolay bir işlem. Öyle ağrısı sızısı da hafiften oluyor. Hemen toparlanıyorsun

Soğan küründendir, korkma bi zararı olmaz, tam günü gününe yap erken bırakma. Bi ara bende sorunlar vardı 10 ay fln çektim ağrıları, doktora göre bişey yoktu, okadar iltihap her kadında olur demişti, ama o soğan kürünü yaptığım ay kurtuldum o ızdıraptan. Şükür diyorum. Kesinlikle devam et adetine yakın o akıntı çoğalacak ama bak bidahaki ayı çok rahat geçireceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…