Canım öyle yaptıklarını ben de okumuştum ama bana mantıklı gelmemişti idrara uygun o testler çünkü.Niye kimse cevap vermiyor
Bakicam cnm o konuyu takip ediyorum tutan varmisCanım öyle yaptıklarını ben de okumuştum ama bana mantıklı gelmemişti idrara uygun o testler çünkü.
Olsun kuzum, vardır bi hayır, belki de dedıgın gıbı bebis yerlesiyordhr, inşallah gerek kalmaz
Yaa kuzum belki bebis yolda geliyor belli mi olur bu ertelemede vardır bir hayır
Canım inşallah gerek kalmaz
Bayramdan önce de adetimden sonra oluyor aslında ama doktor şimdi bayramda sıkıntı çektirmeyelim sana dedi, nasıl oluyor çok rahatsızlık veriyor mu kuzu ona göre belki ısrar edebilirim doktoraOnu söylemediler mi kuzum sana. Vardır bi hayır öyle düşün. Bu ay olurda gerek kalmaz inş
Ay inşallah kuzum ya inşallah adeti beklerim de bir türlü gelmezOlsun kuzum, vardır bi hayır, belki de dedıgın gıbı bebis yerlesiyordhr, inşallah gerek kalmaz ❤
Ay evet senin öyle olmuştu dimi ben de başlıyım bari çalışmalaraYaa kuzum belki bebis yolda geliyor belli mi olur bu ertelemede vardır bir hayırbugünden itibaren korunmayın çalısmalara başlayın adet gunüne kadar canım ne zaman bebisin gelecği belli olmaz sadece o kazayla kalmasın devam edin ben regliye 3 gun kala yumurtlama gördüm buyuzden regli tarhine kadar çalışmalara devam
Canım inşallah gerek kalmazBence de hazır bekliyorken boş durmayın değerlendirin yani ben olsam öyle yapardım belki bebiş gelecektir
Bayramdan önce de adetimden sonra oluyor aslında ama doktor şimdi bayramda sıkıntı çektirmeyelim sana dedi, nasıl oluyor çok rahatsızlık veriyor mu kuzu ona göre belki ısrar edebilirim doktora
Soğan küründendir, korkma bi zararı olmaz, tam günü gününe yap erken bırakma. Bi ara bende sorunlar vardı 10 ay fln çektim ağrıları, doktora göre bişey yoktu, okadar iltihap her kadında olur demişti, ama o soğan kürünü yaptığım ay kurtuldum o ızdıraptan. Şükür diyorum. Kesinlikle devam et adetine yakın o akıntı çoğalacak ama bak bidahaki ayı çok rahat geçireceksin.AYRICA DÜN AKŞAM SARI Bİ AKINTIM GELMİŞ ÇOK KORKUYORUM YİNE ENFEKSİYON YADA İLTİHAP MI VAR DİYE BIKTIM ARTIK ARALIK AYINDAN BERİ GEÇEN AYA KADAR HEP DOKTORLARDAYDIM SÜREKLİ FİTİL ANTİBİYOTİK USANDIM ARTIK YA HAP DEPOSU OLDUM
Bu sene bizim senemizAy inşallah kuzum ya inşallah adeti beklerim de bir türlü gelmez❤
Bunu size kım soyledi yaaKizlar kan ile idrar karistirdim by cizgi cikti sizce varmi
Barkodun numarasını alsaydın keşkeKizlar kan testi verdim sonuc yarin cikcakmis nasil bekliycem yarina kadar :)
Edevletten görünmez miKizlar kan testi verdim sonuc yarin cikcakmis nasil bekliycem yarina kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?