- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
Aslında hangi hastanede kan verdiysen sonucu öğrenebilirsin kuzum internete hastanenin adını gir resmi sayfasından labaratuar sonuçlarından öğrenebilirsinKizlar kan testi verdim sonuc yarin cikcakmis nasil bekliycem yarina kadar :)
Bi konu actim by durumla ilgili bi hanimefendi yapmis idrarda cikmiyormus kan damlatinca cikiyormus o ay hamileymis idrari sonra koyulasmaya balsamic dogru cikmisValla gorünce bir tuhaf oldum yaa sen inanma öyle yapanlara gerek yok idrarla bak yeterli
Bir arkadas var konuma yorum yapti o oyle yapmis ogrenmisBu testler idrardaki hcg ölçecek hassaslıkta, öyleki bazıları onu bıle gostermıyor..
Cnm sen hamşke değilmiydin en son benmi karıştırdım. Sanki aynıydı tsrihlerimiz. Kürtaj mı oldunBenimkisi de Ağustos dedi yani 2 adet sonrası deneyin dedi ama ben 3 adet beklemeyi düşünüyorum tabi adetim gecikmezse inşallahanca toparlanırım, Rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın hepimize sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip etsin bu topikte bebeklerimizi konuşmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh ❤❤❤
Oldum hatta konuşmuştuk seninle deCnm sen hamşke değilmiydin en son benmi karıştırdım. Sanki aynıydı tsrihlerimiz. Kürtaj mı oldun
Yani biraz urkutücü geldi canım ya bence yapma sende birazcık daha sabredip kan vermeye gidersin.. tam testinede bakamdm kandan dolayı 2. Cizgin ciktı mi pekiBi konu actim by durumla ilgili bi hanimefendi yapmis idrarda cikmiyormus kan damlatinca cikiyormus o ay hamileymis idrari sonra koyulasmaya balsamic dogru cikmis
Bosver cnm sen onları yaaBir arkadas var konuma yorum yapti o oyle yapmis ogrenmis
İnşallah pızitiftir Canın ama Ben göremedimkizlarr erken gebelik testi yaptum gunume 3gun var 2.cizgi beyaz silik gibi acaba hamilemiyim degilmiyim sizde goruyormusunuz
adet gunumde tekrar normal.test yapacagim.canim.bu erken gebelik testi benim.icime hic sinmediİnşallah pızitiftir Canın ama Ben göremedimtestin rengini telefondan değiştir öyle at bence. Çünkü senin görebildiğini biz göremiyor olabiliriz.
Aynen canım gününü bekle, zaten varsada şimdiden idrara çıkmama ihtimali var. Belki pozitiftir ama negatif gösterir, boşuna üzüntü yaşarsın. Hep böyle aceleciyiz biz kadınlaradet gunumde tekrar normal.test yapacagim.canim.bu erken gebelik testi benim.icime hic sinmedi
insAllah canim.coook cook amin Allahim gönlüne gore versin❤Aynen canım gününü bekle, zaten varsada şimdiden idrara çıkmama ihtimali var. Belki pozitiftir ama negatif gösterir, boşuna üzüntü yaşarsın. Hep böyle aceleciyiz biz kadınlarinşallah hamişsindir.
İnşallah canımmBenimkisi de Ağustos dedi yani 2 adet sonrası deneyin dedi ama ben 3 adet beklemeyi düşünüyorum tabi adetim gecikmezse inşallahanca toparlanırım, Rabbim bir daha o acıyı yaşatmasın hepimize sağlıkla ilerleyen gebelikler nasip etsin bu topikte bebeklerimizi konuşmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh ❤❤❤
İnş güsel sonuçlar alırsın bu ay tüp bebeğe gerek kalmadan. Ben daha iyiym adetim geldi bitti dün. Sonuçları dr gösterdm bugün sorun yok folik asit al korunma dedi. Trombofili paneli dedim gerek yok dedi. Hem korkuyorum hem korunmayı düşünmüyorum dha doğrusu eşim korunmamı istemiyorSelam kuzum iyiyim beklemedeyim halahenüz olumlu gelisme yok bu ayda femaraya basladık doktor hemen tüp bebek demedi sen nasılsın ne durumdasın toparladnmı
Ah evet cnm doğru afedersin. Bende bugün dr gttm bna trombofili paneli gerek yok dedi ama ben dayanamayıp gititm Genetiğe bu süreçte kapalı 2 haftaya açılır dedi eğer hamile kalmazsam gidipni yaptrcm içim rahat etsin. Ama sonra prof dr perinatoloji ondan iyimi bilcm diyorum. Karışık kafam bayaOldum hatta konuşmuştuk seninle de
Evet maalesef 3 kayıp olana kadar ciddiye almıyor kimse...Bana da öyle diyorlardı ama yaptırdım bence yaptır,belirsizlik çok kötü...Deneye deneye doğruyu bulmaya çalışıyoruz resmenAh evet cnm doğru afedersin. Bende bugün dr gttm bna trombofili paneli gerek yok dedi ama ben dayanamayıp gititm Genetiğe bu süreçte kapalı 2 haftaya açılır dedi eğer hamile kalmazsam gidipni yaptrcm içim rahat etsin. Ama sonra prof dr perinatoloji ondan iyimi bilcm diyorum. Karışık kafam baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?