Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kan testi verdim sonuc yarin cikcakmis nasil bekliycem yarina kadar :)
Aslında hangi hastanede kan verdiysen sonucu öğrenebilirsin kuzum internete hastanenin adını gir resmi sayfasından labaratuar sonuçlarından öğrenebilirsin

Valla gorünce bir tuhaf oldum yaa sen inanma öyle yapanlara gerek yok idrarla bak yeterli
Bi konu actim by durumla ilgili bi hanimefendi yapmis idrarda cikmiyormus kan damlatinca cikiyormus o ay hamileymis idrari sonra koyulasmaya balsamic dogru cikmis

Azze Regen_ ve ismini hatırlamadığım diğer hanımlar nasılsınız bakamadım uzun zamandır buraya. Varmı gelişmeler

Cnm sen hamşke değilmiydin en son benmi karıştırdım. Sanki aynıydı tsrihlerimiz. Kürtaj mı oldun

Azze Regen_ ve ismini hatırlamadığım diğer hanımlar nasılsınız bakamadım uzun zamandır buraya. Varmı gelişmeler
Selam kuzum iyiyim beklemedeyim hala henüz olumlu gelisme yok bu ayda femaraya basladık doktor hemen tüp bebek demedi sen nasılsın ne durumdasın toparladnmı

Bi konu actim by durumla ilgili bi hanimefendi yapmis idrarda cikmiyormus kan damlatinca cikiyormus o ay hamileymis idrari sonra koyulasmaya balsamic dogru cikmis
Yani biraz urkutücü geldi canım ya bence yapma sende birazcık daha sabredip kan vermeye gidersin.. tam testinede bakamdm kandan dolayı 2. Cizgin ciktı mi peki

kizlarr erken gebelik testi yaptum gunume 3gun var 2.cizgi beyaz silik gibi acaba hamilemiyim degilmiyim sizde goruyormusunuz

Eklentiler

• 20200707_225747.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 54
kizlarr erken gebelik testi yaptum gunume 3gun var 2.cizgi beyaz silik gibi acaba hamilemiyim degilmiyim sizde goruyormusunuz
İnşallah pızitiftir Canın ama Ben göremedim testin rengini telefondan değiştir öyle at bence. Çünkü senin görebildiğini biz göremiyor olabiliriz.

aynen ben beyaz cizgi goruyorum ama telefonla cektigim zaman gorunmuyor birde cizginin beyaz degilde pembe olmasi lazim nasil is bu blmiyorum

İnşallah pızitiftir Canın ama Ben göremedim testin rengini telefondan değiştir öyle at bence. Çünkü senin görebildiğini biz göremiyor olabiliriz.
adet gunumde tekrar normal.test yapacagim.canim.bu erken gebelik testi benim.icime hic sinmedi

adet gunumde tekrar normal.test yapacagim.canim.bu erken gebelik testi benim.icime hic sinmedi
Aynen canım gününü bekle, zaten varsada şimdiden idrara çıkmama ihtimali var. Belki pozitiftir ama negatif gösterir, boşuna üzüntü yaşarsın. Hep böyle aceleciyiz biz kadınlar inşallah hamişsindir.

insAllah canim.coook cook amin Allahim gönlüne gore versin❤

İnşallah canımm

Selam kuzum iyiyim beklemedeyim hala henüz olumlu gelisme yok bu ayda femaraya basladık doktor hemen tüp bebek demedi sen nasılsın ne durumdasın toparladnmı
İnş güsel sonuçlar alırsın bu ay tüp bebeğe gerek kalmadan. Ben daha iyiym adetim geldi bitti dün. Sonuçları dr gösterdm bugün sorun yok folik asit al korunma dedi. Trombofili paneli dedim gerek yok dedi. Hem korkuyorum hem korunmayı düşünmüyorum dha doğrusu eşim korunmamı istemiyor

Oldum hatta konuşmuştuk seninle de
Ah evet cnm doğru afedersin. Bende bugün dr gttm bna trombofili paneli gerek yok dedi ama ben dayanamayıp gititm Genetiğe bu süreçte kapalı 2 haftaya açılır dedi eğer hamile kalmazsam gidipni yaptrcm içim rahat etsin. Ama sonra prof dr perinatoloji ondan iyimi bilcm diyorum. Karışık kafam baya

Evet maalesef 3 kayıp olana kadar ciddiye almıyor kimse...Bana da öyle diyorlardı ama yaptırdım bence yaptır,belirsizlik çok kötü...Deneye deneye doğruyu bulmaya çalışıyoruz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…