Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Döllenme olduysa şu anda rahime tutunmaya çalışıyordur canım gün olarak tam uyuyor, ben iki gebeliğimde de yaşadım bunu, inşallah bebistendir
İnşallah canım yaa öyledir nane limon içtim şimdi, hiç geçmez mi bir ağrı bütün gece kabus gördüm. Bir de geçen ay o kadar emindim ki hamile oldugumdan geçen ay değilsem o kadar belirtiyor bu ay zor

Canım inşallah ama ben bir umitleniyorum sonra diyorum kendine gel 5 yıldır 1 kere oldu o da sagliksizdi düştü bu kadar kısa zaman da talih sana tekrar gülmez diye kendime getiriyorum kendimi
Kendini umutsuz hissetme canim dr bile asla olmaz diyor ikiz doguryorlar var demekki zamani en azindan birkere olmus kalabiliyorsun ben 9 yillik evliyim 3 yil hic kalmadim hic beklemedigim an geldi simdi yanimda bicir bicir allahim kimselere aratmasin bir sorunun yoksa vakti var demektir ama nedense bu ay seni hep hamile hissediyorum gecen ayda bu kiz bir iki aya hamile olur dedim ins rabbim soyletiyordur

İnşallah canım yaa öyledir nane limon içtim şimdi, hiç geçmez mi bir ağrı bütün gece kabus gördüm. Bir de geçen ay o kadar emindim ki hamile oldugumdan geçen ay değilsem o kadar belirtiyor bu ay zor
Hamilelikte kabus meshurdur hep korkuturlar sacma korkulu seyler gorursun bu bile bir belirti

İnşallah canım yaa inşallah ağzından bal damliyor Allah senin de güzel kalbine gore hemen versin inşallah yeni bir bebiş dahaayaklarim buz gibi oldu canım ben adet olacagimda ayaklarım buz gibi olur bir de düşükten sonra döngüm çok kisaldi daha adetime 6 gün var ama sanki yarın ya da akşama olacak gibiyim. ne yapacağımızı sasirdik kabusu bile belirti yaptik

Nane eğer hamileysen zararlıdır diye biliyorum. Çok geçmiş olsun.

Amin canim regli belirtisi bire bir oluyor hamilelikte enson hamileligimde ben cok usumustum millet yanar en kisa zaman da grlir bebeklerimiz saglikla ins meryem suresini oku canim

Sanki uzaktan cektgnde var gbi cizgi kuruma cizgisi olabilir hemen mi çıktı brkledikten sonra mı canım

Kızlar bata 5 gün var ama lekelenme gördüm. Belimde kopuyor. Sanırım dönğüm değişiyor bu ay da erken olucam.

Canım onlarda genelde bir etkisi olmuyor ve anlaşılmıyor sanırım ama temizliğine falan çok dikkat etsin

Amin canim regli belirtisi bire bir oluyor hamilelikte enson hamileligimde ben cok usumustum millet yanar en kisa zaman da grlir bebeklerimiz saglikla ins meryem suresini oku canim
Meryem suresi hep aklımda o kadar çok duyuyorum ki burda bir nasip olupta baslayamadim bu regliden sonra başlayayım bari çünkü şu an 4 gün var tahminimce regliye regliykende bizim için biri okumaliymis öyle mi

Ayy var ikinci çizgi yaa içme bence

Kızlar bata 5 gün var ama lekelenme gördüm. Belimde kopuyor. Sanırım dönğüm değişiyor bu ay da erken olucam.
Kaç günde oluyorsun canım benim de değişti iki aydır ya erken yumurtluyorum 16 gün sonra da adet geliyor

Meryem suresi hep aklımda o kadar çok duyuyorum ki burda bir nasip olupta baslayamadim bu regliden sonra başlayayım bari çünkü şu an 4 gün var tahminimce regliye regliykende bizim için biri okumaliymis öyle mi
Hayir canim sen oku iki rekat namaz kil zaten 3 sayfa ben kizima hamile kalmadan biray once okumustum iki sene gecmisti olmuyordu bebek cok sukur hamile kaldim duvalarla ayaktayiz

Kaç günde oluyorsun canım benim de değişti iki aydır ya erken yumurtluyorum 16 gün sonra da adet geliyor
Normalde ayda bir oluyordum. Korunmayı bırakınca iki ay boyunca olmadım. Şimdi de erken oluyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…