Ayy kuzum ya haklısın küçük bir yer acaba istanbula gideblr misin orada daha çoktur uzmanı hatta storycan riskli gebelik uzmanina gidyodu baya yogunmus adam isinde iyimis öyle bi isim mi bulmak lazm kuzum bilemedm aynı seyi yasarsn diye simdi korkman normal anlıyorum seniKuuzm doktor mu var burda prof araştırma hastanesi bitek bunu buldum. Başka özel haatsnede uzman opr orda da testler ücretli bilemedim yani
Canım benim bir arkadaşımda da aynı şey vardı yoğun yeşil akıntısı oluyordu hatta ilişki sonrası kanamalı yeşil akıntısı filan oluyordu. En son yine aynı şikayetle doktora gitti (Dr Eray Balcan) muayene etti bir çok ilaç fitil filan verdi ve 15 20 gün sonra hamile olduğunu öğrendi şu an 6 aylık hamile çok şükür sıkıntısız hamilelik geçiriyor umudunu sakın kaybetme Allah ol der ve olurya ben ağustosta evlendim geçen yıl kasım ayında çamaşırıma yeşilimsi sarımsı çok yoğun bir akıntı gelmesiyle doktora gittim vajinamın yanmasından oturamıyordum sonra doktor enfeksiyon ve yoğun iltihap var dedi 6 ay boyunca sürekli gittim doktra en son da geçmiş demişti bidaha gitmedim birde corona olayı girince zaten gidesim gelmedi ilişkiden sonra eşimle bir yanma bir kaşıntı delircek gibi oluyorum hiç mutlu olamıyorum sebebini bilmiyorum doktorda enfeskiyon varken çocuk olmaz demişti korkuyorumda en son geçti deyince çok mutlu olmuştum ama şimdi yinemi başa döndüm diye çok üzülüyorum soğan kürü uyguladım geçen ay şimdi yine başladım
Yeni İstanbuldan döndüm annemin tedavi süreci kendime fırsat bulmadım ki. 2 aya anca giderim tekrar ama bu süreçte hamile kalırsam bilememAyy kuzum ya haklısın küçük bir yer acaba istanbula gideblr misin orada daha çoktur uzmanı hatta storycan riskli gebelik uzmanina gidyodu baya yogunmus adam isinde iyimis öyle bi isim mi bulmak lazm kuzum bilemedm aynı seyi yasarsn diye simdi korkman normal anlıyorum seni
kürümün 3. günündeyim canım hayır ilaç kullanmıyorum çünkü 1 ay önce gittiğim doktor geçmiş demişti kontrole gitmiştim şöyle diyim eşim duştan çıkana kadar duramadım gidip hemen yıkamak ihtiyacı hissettim çok yanıyordu çünkü çok üzgünüm ya kasım ayından beri korunmuyoruz sürekli bu sorunlar bebişim olsun istiyorum olmuyor Allah daha nasip etmiyor
Yok kuzum agustosta ya da eylulde bırakacağım, doktorum agustosta bırak dedi, inşallah güzel günler görürüzİnşAllahkorunmayı bıraktın mı sen cnm. Ovu takibi yapayım diyorum bu ay
İnşAllahYok kuzum agustosta ya da eylulde bırakacağım, doktorum agustosta bırak dedi, inşallah güzel günler görürüz
inşallah benimde olur bebişim çok moralim bozuldu bana iltihaptan olmaz deyince çok üzüldüm ama şuan kaşıntım acım yok çok iyiyim o anlık oluyo neden anlamadım benim akıntı 2 gün önce sarıydı acaba soğandan mı geldi öyle söküyor diye düşünüyorum hindistancevizi yağı çok iyi geliyormuş onu alıcam bugün deneyelim bakalım çok teşekkürler ilgin alakan içinCanım benim bir arkadaşımda da aynı şey vardı yoğun yeşil akıntısı oluyordu hatta ilişki sonrası kanamalı yeşil akıntısı filan oluyordu. En son yine aynı şikayetle doktora gitti (Dr Eray Balcan) muayene etti bir çok ilaç fitil filan verdi ve 15 20 gün sonra hamile olduğunu öğrendi şu an 6 aylık hamile çok şükür sıkıntısız hamilelik geçiriyor umudunu sakın kaybetme Allah ol der ve olur
ah ahh kadın olmak ne zormuş evlenince çok iyi anladım :) Allahım bu konuda sıkıntısı olan herkesin yardımcısı olsun şimdi gitmeye korkuyorum doktora ya yine varsa diye sürekli hap hap hap fitil ecza deposu gibi oldum usandım artık miğde bulantısı yapıyorlar birde adetimi geciktiriyo içince sinir oluyorum bakalım soğan suyu gerçekten adetimi 28. günde getirdi rabbim neler yaratıyor inşallah bebiş sahibide olurumbu ay 9. ayım korunmayalı inşallah gebe kalırım çok teşekkürler ilgin için çok mutlu oldum mutlaka yazıcamCanım dediğim gibi benim doktorumda bişey yok dediydi hatta başka doktorada gitmiştim oda bişey yok dedi, spermi vajinada fazla bekletmişsinizdir fln dedi, dedide dedi ama ben emindim iltihaptandı, yani her kadını rahatsız etmez belki o mevcut iltihap, ama senin benim gibilerine ağır geliyor olabilir, en son bu sağan suyunu kürünü dedikleri gibi tam olarak uyguladım ama 8 gün fln yaptım ve adet günüme yakın benden akanları görmen lazımdı, resmen ped kullandım. O gün bu gün çok rahatım.
Vajinada kokusu olab bi iş arkadaşıma yine önerdim soğan suyunu, kız artık bu kokudan dolayı cinsel ililkiye girmek istemediğini anlatmıştı. Ve bu kız bunu uyguladı diğer ay bana hediyelerle geldi. Yani cidden bi mucize okarak görüyorum. Sen tabii bildiğini yap. Allah şifa versin canım. Gelimeleri bana yazarsan sevinirim.
canım Allahtan ümit kesilmez adet olmanda iyi bişey o yönden bak aylarca olamayan insanlar var rabbim doğru zamanda hayırlı bi evlat versin inşallah hepimize bende çok istiyorum ama nasip üzülmeHerkese Merhaba
Bat im 3 temmuzdaydi 5 temmuzda gebeligk testi yaptim silik cizgi cikti dun de saglik ocagindan kan tahlili verdim maalesef betahcg degerim 2 cikti ve suan itibariyle adet oldum ve yine kimyasal gebelikmis ne soyleyecegimi bilemiyorum cok uzgunumilk defa bebek dusundugumuzde boyle olabilecegini hic dusunmemistim ust uste 2 defa yasayinca kimyasal gebelik umudum tukeniyor azze canim yeni bat 5 agustos ekler misin
canım geçmiş olsun ayağının altına bi sıcak su torbası koy istersen gaz sancısı gibi bişeyde olabilir malum havalar sıcak klimalarda duruyoruz üşütüyoruzKizlar ya çok kötü adet sancısı gibi sancım var ama daha yumurtlamanın 8. Günü akşamdan beri çok kötüyüm ağrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi
Sagol canim vardir bunda bi hayir vakti gelince bizde o mutlulugu yasariz insallahcanım Allahtan ümit kesilmez adet olmanda iyi bişey o yönden bak aylarca olamayan insanlar var rabbim doğru zamanda hayırlı bi evlat versin inşallah hepimize bende çok istiyorum ama nasip üzülme
amiiinn çok amiinnnn inşallahSagol canim vardir bunda bi hayir vakti gelince bizde o mutlulugu yasariz insallah
Senden bu ay umutluyum canim sakin regli falan oluyorum deme hamilesin agri belinede vuruyorsa bebektendir insallahKizlar ya çok kötü adet sancısı gibi sancım var ama daha yumurtlamanın 8. Günü akşamdan beri çok kötüyüm ağrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi
Ağrı kesici alabilirsin bence döllenme oluyordur belkide değerlendşrdiysen bende de öyle olmuştuKizlar ya çok kötü adet sancısı gibi sancım var ama daha yumurtlamanın 8. Günü akşamdan beri çok kötüyüm ağrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi
Döllenme olduysa şu anda rahime tutunmaya çalışıyordur canım gün olarak tam uyuyor, ben iki gebeliğimde de yaşadım bunu, inşallah bebistendirKizlar ya çok kötü adet sancısı gibi sancım var ama daha yumurtlamanın 8. Günü akşamdan beri çok kötüyüm ağrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi
Aynen canım biliuorum istanbuldasndr hala diye düsündüm dönmuşsünüz hazr istanbuldaken iyi olurdu gidebilseydn evet istanbulda onun gittgi doktorYeni İstanbuldan döndüm annemin tedavi süreci kendime fırsat bulmadım ki. 2 aya anca giderim tekrar ama bu süreçte hamile kalırsam bilememstorycan İstanbul damı gidiyor
Ben yaptığım düşüğü ağrı kesiciye bağlıyorum ya o yüzden korkuyorum tabi çok içmiştim o zaman hem adet sancısı hem migrenAğrı kesici alabilirsin bence döllenme oluyordur belkide değerlendşrdiysen bende de öyle olmuştu
Canım inşallah ama ben bir umitleniyorum sonra diyorum kendine gel 5 yıldır 1 kere oldu o da sagliksizdi düştü bu kadar kısa zaman da talih sana tekrar gülmez diye kendime getiriyorum kendimiSenden bu ay umutluyum canim sakin regli falan oluyorum deme hamilesin agri belinede vuruyorsa bebektendir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?