ayyyyy maşallah subhanallah yaaaaa hayırlısı olsun inşallah sağlıkla büyüsünnnnKizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
Çok zor bir durum haklısın, eşinle ortak mı tedavi oldunuz bazen eş kaynaklı olabiliyor mantar tedavisini ortak başlatıyolarya ben ağustosta evlendim geçen yıl kasım ayında çamaşırıma yeşilimsi sarımsı çok yoğun bir akıntı gelmesiyle doktora gittim vajinamın yanmasından oturamıyordum sonra doktor enfeksiyon ve yoğun iltihap var dedi 6 ay boyunca sürekli gittim doktra en son da geçmiş demişti bidaha gitmedim birde corona olayı girince zaten gidesim gelmedi ilişkiden sonra eşimle bir yanma bir kaşıntı delircek gibi oluyorum hiç mutlu olamıyorum sebebini bilmiyorum doktorda enfeskiyon varken çocuk olmaz demişti korkuyorumda en son geçti deyince çok mutlu olmuştum ama şimdi yinemi başa döndüm diye çok üzülüyorum soğan kürü uyguladım geçen ay şimdi yine başladım
evet birlikte gittik en son artık doktor onada bir hap verdi tek kullanımlıktı ama sonra birde krem verdi ikinizde sürün dedi kontrole gittik geçmiş dedi hormon testi yaptı bana yumurtalıkların gayet sağlıklı dedi hatta eşimede sperm testi yapıldı gayet iyi çıktı eşimde enfeksiyon varsa onu nasıl öğreneceğiz peki?Çok zor bir durum haklısın, eşinle ortak mı tedavi oldunuz bazen eş kaynaklı olabiliyor mantar tedavisini ortak başlatıyolar
Saglikla buysun bebisinnKizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
Masallah allah tamamina erdirsin bat ne zamandi yumurtlamadan kac gun sonra ogrendin canimKizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
Kocaman tebrikleeeeeeeerrrKizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
Ama bana bunda sorun yok olsaydı isterdim gerek yok dedi.Evet maalesef 3 kayıp olana kadar ciddiye almıyor kimse...Bana da öyle diyorlardı ama yaptırdım bence yaptır,belirsizlik çok kötü...Deneye deneye doğruyu bulmaya çalışıyoruz resmen
Icin rahat etcekse baska doktordan da fikir al öyle korunmayı bırak kuzum sonucta hamile kalıyosun yine kalirsn ama sağlıklı olsun bu seferİnş güsel sonuçlar alırsın bu ay tüp bebeğe gerek kalmadan. Ben daha iyiym adetim geldi bitti dün. Sonuçları dr gösterdm bugün sorun yok folik asit al korunma dedi. Trombofili paneli dedim gerek yok dedi. Hem korkuyorum hem korunmayı düşünmüyorum dha doğrusu eşim korunmamı istemiyor
Tebrikler canım Allah sağlıkla ilerletsin hamileliğiniKizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
Canım soğan kürünün kaçıncı günündesin? Bu kürü yaparken başka ilaç v.s kullanıyormusun? Ve ilişkiden sonra ne kadar uzanıp bekliyorsun? Başka bi rahatsızlığın varmı? Aynı yanmaları bende yaşadım zamanında işte iltihaptan oluyor. Gerekirse bu ay çalışmaları iptal et derim. Ama kürü bitir.teşekkür ederim desteğin için ama dün gece çok canım yandınedendir bilmiyorum eşimle birliktelikten sonra vajinamda bir yanma çocukta istiyoruz ya uzandım bekkliyordum dayanamadım gidip hemen yıkadım çok yandı kaşındı delircek gibi oldum çok mutsuzum çok ağladım akşam moralim çok bozuldu ben hep bunlarımı yaşayacağım ya
Hayırlı olsun. Sağlıkla ilerler inşallah.Kizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
Hayırlısı olsun canım kucagına almayı nasıp etsin inşallah rabbimKizlaaaaaarrrrrr sanirim icimde buyuyen bir minik vaar
kürümün 3. günündeyim canım hayır ilaç kullanmıyorum çünkü 1 ay önce gittiğim doktor geçmiş demişti kontrole gitmiştim şöyle diyim eşim duştan çıkana kadar duramadım gidip hemen yıkamak ihtiyacı hissettim çok yanıyordu çünkü çok üzgünüm ya kasım ayından beri korunmuyoruz sürekli bu sorunlar bebişim olsun istiyorum olmuyor Allah daha nasip etmiyorCanım soğan kürünün kaçıncı günündesin? Bu kürü yaparken başka ilaç v.s kullanıyormusun? Ve ilişkiden sonra ne kadar uzanıp bekliyorsun? Başka bi rahatsızlığın varmı? Aynı yanmaları bende yaşadım zamanında işte iltihaptan oluyor. Gerekirse bu ay çalışmaları iptal et derim. Ama kürü bitir.
Ne diyorlarsa doğrudur onlar işin uzmanıAma bana bunda sorun yok olsaydı isterdim gerek yok dedi.
Kuuzm doktor mu var burda prof araştırma hastanesi bitek bunu buldum. Başka özel haatsnede uzman opr orda da testler ücretli bilemedim yaniIcin rahat etcekse baska doktordan da fikir al öyle korunmayı bırak kuzum sonucta hamile kalıyosun yine kalirsn ama sağlıklı olsun bu sefer
İnşAllahNe diyorlarsa doğrudur onlar işin uzmanıInsallah bir daha bu acıyı yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?