Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok zor bir durum haklısın, eşinle ortak mı tedavi oldunuz bazen eş kaynaklı olabiliyor mantar tedavisini ortak başlatıyolar

Çok zor bir durum haklısın, eşinle ortak mı tedavi oldunuz bazen eş kaynaklı olabiliyor mantar tedavisini ortak başlatıyolar
evet birlikte gittik en son artık doktor onada bir hap verdi tek kullanımlıktı ama sonra birde krem verdi ikinizde sürün dedi kontrole gittik geçmiş dedi hormon testi yaptı bana yumurtalıkların gayet sağlıklı dedi hatta eşimede sperm testi yapıldı gayet iyi çıktı eşimde enfeksiyon varsa onu nasıl öğreneceğiz peki?

Evet maalesef 3 kayıp olana kadar ciddiye almıyor kimse...Bana da öyle diyorlardı ama yaptırdım bence yaptır,belirsizlik çok kötü...Deneye deneye doğruyu bulmaya çalışıyoruz resmen
Ama bana bunda sorun yok olsaydı isterdim gerek yok dedi.

Icin rahat etcekse baska doktordan da fikir al öyle korunmayı bırak kuzum sonucta hamile kalıyosun yine kalirsn ama sağlıklı olsun bu sefer

Canım soğan kürünün kaçıncı günündesin? Bu kürü yaparken başka ilaç v.s kullanıyormusun? Ve ilişkiden sonra ne kadar uzanıp bekliyorsun? Başka bi rahatsızlığın varmı? Aynı yanmaları bende yaşadım zamanında işte iltihaptan oluyor. Gerekirse bu ay çalışmaları iptal et derim. Ama kürü bitir.

Kızlarr testlerle yedim yine kafayı 3 gün var reglime dün yaptım negatifti bugün sanki incecik silik bişeyler var gibi ya da ben gerçekten kafayı yedim antibiyotik içmem lazım başlayamıyorum ya varsa diye sizde bi bakabilir misiniz acaba başlasam mı antibiyotiğe başlamasam mı bir fikir verin

Eklentiler

• DF3A62F0-A948-4C9F-A375-1723F2F2A2BD.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 75
  • EC0EC6AB-9A10-4666-94C7-27730906E623.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 71
kürümün 3. günündeyim canım hayır ilaç kullanmıyorum çünkü 1 ay önce gittiğim doktor geçmiş demişti kontrole gitmiştim şöyle diyim eşim duştan çıkana kadar duramadım gidip hemen yıkamak ihtiyacı hissettim çok yanıyordu çünkü çok üzgünüm ya kasım ayından beri korunmuyoruz sürekli bu sorunlar bebişim olsun istiyorum olmuyor Allah daha nasip etmiyor

Icin rahat etcekse baska doktordan da fikir al öyle korunmayı bırak kuzum sonucta hamile kalıyosun yine kalirsn ama sağlıklı olsun bu sefer
Kuuzm doktor mu var burda prof araştırma hastanesi bitek bunu buldum. Başka özel haatsnede uzman opr orda da testler ücretli bilemedim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…