- 10 Nisan 2016
- 8.863
- 12.950
- 248
- 37
Yok şükür kuzum kabızlık ve gazdan başka sıkıntım yok ☺ Riskli olunca mecbur yatıyorum hep. Sen nasılsın iyi misin
Yumurtlaman ne zaman oldu hatrlıyomusun canımKızlar bata 5 gün var ama lekelenme gördüm. Belimde kopuyor. Sanırım dönğüm değişiyor bu ay da erken olucam.
Annemin tedavisinden fırsat bulamadım kiAynen canım biliuorum istanbuldasndr hala diye düsündüm dönmuşsünüz hazr istanbuldaken iyi olurdu gidebilseydn evet istanbulda onun gittgi doktor
Hamileyken ilaç aldın mı cnm. Ben adet sancısı dan migrenden çok ağrı kesici alırım hamile oldğmu bilmeden 1 hafta öncesinde almıştım arveles dr sordğmda adet günün geçtiğinde problem olur öncesi etkilemez demişti.Kizlar ben ne yapayım yaa
Ben yaptığım düşüğü ağrı kesiciye bağlıyorum ya o yüzden korkuyorum tabi çok içmiştim o zaman hem adet sancısı hem migren
Ayne hergun aynı saatte tekrar et canım bende 2 gündür yapıyorum bakalım. Adetten itibaren 9.gun deyim daha tam net değil çizgilerim. Hergün yapicam oğlumda da bu marka ovu testi ile hamile kalmistimKizlaaar Merhaba.. nasilsiniz neler yaptiniz ..
Ben kisa bir guncelleme yapmak istedim..en son 18.06. adet oldum.. ve bu ay ilkkez sogan kuru yaptim bu kuru 12 gun yaptim.. adet gunlerim 13 gun surer ve ben 8. gun baslamistim kure adetim bittikten sonra 4 gun daha yaparak totalde 12 gune tamamladim.. degerlendirmeye de basladim ovu testi henuz bugun bana ulastigi icin gecen gunleri degerlendirdim ne olur ne olmaz diye.. bugun ilkez ovu testi yaptim sizlede paylasayim istedim ..
adet bitiminde yumurtlama olmus olabilir ve catlamis olabilir eger öyle ise bile bu iki gunu arka arkaya degerlendirdigim icin icim rahat ..ymurtlama henuz olmamissada bugunden itibaren görucez olacakmi olmayacakmi.
.bugunki testim negatif biliyorum ama yinede tecrubeli arkadaslardan degerlendirmenizi riace edicegim.. sizce bu sonuc iyi bir ihtimale isaretmidir ??
Testi bu akşam saat 18.25 de yaptım.. 3 saat önce sıvı almayı da kesmiştim.. bu sonuca göre yarın sabah borde yine aynı saatte denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
Kuzum Allah tez zamanda sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin sanaAnnemin tedavisinden fırsat bulamadım kisağlık olsun
Yok canım hiç bilgim yok.Yumurtlaman ne zaman oldu hatrlıyomusun canım
Akıntından falan anlamadnmi ona göre belki erken yumurtlama olduysa adetin önce gelir kuzum ama normal tarhlerinde olduysa yerlesme kanaması yaşıyosundur insallahYok canım hiç bilgim yok.
Nasipte ne var bakalım. Artık çok bir beklentim yok olmaması da da vardır bir hayır.Akıntından falan anlamadnmi ona göre belki erken yumurtlama olduysa adetin önce gelir kuzum ama normal tarhlerinde olduysa yerlesme kanaması yaşıyosundur insallahtotemim tutarsa çok cok sevinicem
Enerjini düşünmüyosun sakın kuzum güzel sonuçlar olacak olmazsa da daha güzeli olacak demektir duam seninle canım benimNasipte ne var bakalım. Artık çok bir beklentim yok olmaması da da vardır bir hayır.
Desteğin çok güzel. Rabbim senin o güzel yüreğine en iyilerini nasip etsin. En kısa zamanda Sağlıklı bebeğin sana gelsin.Enerjini düşünmüyosun sakın kuzum güzel sonuçlar olacak olmazsa da daha güzeli olacak demektir duam seninle canım benim
Aminn kuzum en kısa zamanda hepimizi kocaman göbekli birer anne adayı oluruz inşallahDesteğin çok güzel. Rabbim senin o güzel yüreğine en iyilerini nasip etsin. En kısa zamanda Sağlıklı bebeğin sana gelsin.
Şuan acayip kilo aldım olurda hamile kalırsam zTen kocaman göbekli bir anne olucam.Aminn kuzum en kısa zamanda hepimizi kocaman göbekli birer anne adayı oluruz inşallah
Benim adet günüm geçmişti canım ama hamile olduğumu bilmiyordum beklemiyordum 5 yıldır hamile kalmadigim icin migren ilacı büyük gebelikte bile doğumu başlayabiliyormus canım ben yarım saat içinde 3 tane ictimHamileyken ilaç aldın mı cnm. Ben adet sancısı dan migrenden çok ağrı kesici alırım hamile oldğmu bilmeden 1 hafta öncesinde almıştım arveles dr sordğmda adet günün geçtiğinde problem olur öncesi etkilemez demişti.
Ay cnm ne talihsizlik. Ama vardır bir hayır. Kısa zamanda nasip etsin AllahBenim adet günüm geçmişti canım ama hamile olduğumu bilmiyordum beklemiyordum 5 yıldır hamile kalmadigim icin migren ilacı büyük gebelikte bile doğumu başlayabiliyormus canım ben yarım saat içinde 3 tane ictim
İnşAllah cnm sende hiç tedaviye gerek kalmadan bebeişşni alırsın kucağınaKuzum Allah tez zamanda sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin sanainsallah bidaha yaşamıcaksın aynı seyleri
Ay hadi inşallah bende ilk kez deniyorum inş bende senin gibi bu testlerle hamilr kalirim insAllah hayirlisi tabi.. peki sence bügunki sonuçta olumlu bir ihtimal varmı ileri gunler icin veya çatlamış olabilirmi siliklesirse daha cokAyne hergun aynı saatte tekrar et canım bende 2 gündür yapıyorum bakalım. Adetten itibaren 9.gun deyim daha tam net değil çizgilerim. Hergün yapicam oğlumda da bu marka ovu testi ile hamile kalmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?