Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon takibi yapmadın hiç sanırım. Bak sen son adet tarihini söyle bna Hele hesaplama yapalım birde kaç günde oluyorsun
27 haziran da oldum 25 günde bir oluyorum kuzum

Bence senin yumurtlama geçti adetin kaç gün sürdü. Bat n zamn oluyo
3-4 gün sürüyor adetim canım. bence de 7sindeydi yumurtlamam eğer öyleyse çok iyi çünkü 7sini değerlendirmiştik. 21 temmuz bat

Kızlar günaydın. Birazdan çatlatma iğnesi yapacağım. Onu yapmadan önce ovülasyon yapim dedim. Sizce pik mi bu. Birde bugün iğneyi yaptıktan sonra cumartesi ilişki dedi ya geç olmaz mı sizce kafam karıştı benim

Eklentiler

• IMG_20200709_075836.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 33
Bence daha pik değil canım ama pike çok yakın, pik olunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor, çatlayınca da 24 saat canlı kalıyor, bence normal

Bence daha pik değil canım ama pike çok yakın, pik olunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor, çatlayınca da 24 saat canlı kalıyor, bence normal

Teşekkür ederim canım cevabın için

Yok daha pik olmamış baya koyu olmalı ama sen 2 günde bi degerlendir yinede

Yok daha pik olmamış baya koyu olmalı ama sen 2 günde bi degerlendir yinede
Yok zaten pik olmadığını biliyorum ama bu sonuca göre ileriki günlerde koyulasma ihtimali varmidir acaba diye sordum.. cunki bazılarında hiç birşey yok görünmüyor bile

Yarına pik olur tam pik degil gibi kuzum.. cumartesi bana da geç geldi aşılamayı doktor caylatma ignesnden 24 saat sonra yapmamiz gerek demisti öyle oldu ama bilemedm dünü değerlendrdnz mi

Tabiki de kuzum beni de etiketle bir bakayım

S Storycan etiketledim canim

kızlar günaydın hala geliyor sarı akıntım devamlı değil dün hiç gelmedi mesela bu sabah geldi dün gittim hindistan cevizi yağı ve tampon aldım tamponu yağa batırdım ve vajinamda beklettim 30 dk. vajina florasını düzenliyormuş bakterilere karşı savaşıyormuş sabahda yine içtim soğan suyumu bugün 4 günüm ama lekeyi görünce morallerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…