27 haziran da oldum 25 günde bir oluyorum kuzumOvulasyon takibi yapmadın hiç sanırım. Bak sen son adet tarihini söyle bna Hele hesaplama yapalım birde kaç günde oluyorsun
Bence senin yumurtlama geçti adetin kaç gün sürdü. Bat n zamn oluyo27 haziran da oldum 25 günde bir oluyorum kuzum
3-4 gün sürüyor adetim canım. bence de 7sindeydi yumurtlamam eğer öyleyse çok iyi çünkü 7sini değerlendirmiştik. 21 temmuz batBence senin yumurtlama geçti adetin kaç gün sürdü. Bat n zamn oluyo
Takvime göre mi ovulasyon mu yaptın 7 sinde.3-4 gün sürüyor adetim canım. bence de 7sindeydi yumurtlamam eğer öyleyse çok iyi çünkü 7sini değerlendirmiştik. 21 temmuz bat
yok denk geldi takvim falan saymadım =)Takvime göre mi ovulasyon mu yaptın 7 sinde.
Yani nasl anladın yumurtlamanıyok denk geldi takvim falan saymadım =)
sonradan hesaplayınca farkettim yumurtlamamı değerlendirdiğimiYani nasl anladın yumurtlamanı
Bence daha pik değil canım ama pike çok yakın, pik olunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor, çatlayınca da 24 saat canlı kalıyor, bence normalKızlar günaydın. Birazdan çatlatma iğnesi yapacağım. Onu yapmadan önce ovülasyon yapim dedim. Sizce pik mi bu. Birde bugün iğneyi yaptıktan sonra cumartesi ilişki dedi ya geç olmaz mı sizcekafam karıştı benim
Bence daha pik değil canım ama pike çok yakın, pik olunca 36 saat içinde yumurta çatlıyor, çatlayınca da 24 saat canlı kalıyor, bence normal
Yok daha pik olmamış baya koyu olmalı ama sen 2 günde bi degerlendir yinedeAy hadi inşallah bende ilk kez deniyorum inş bende senin gibi bu testlerle hamilr kalirim insAllah hayirlisi tabi.. peki sence bügunki sonuçta olumlu bir ihtimal varmı ileri gunler icin veya çatlamış olabilirmi siliklesirse daha cok
Yok zaten pik olmadığını biliyorum ama bu sonuca göre ileriki günlerde koyulasma ihtimali varmidir acaba diye sordum.. cunki bazılarında hiç birşey yok görünmüyor bileYok daha pik olmamış baya koyu olmalı ama sen 2 günde bi degerlendir yinede
Yarına pik olur tam pik degil gibi kuzum.. cumartesi bana da geç geldi aşılamayı doktor caylatma ignesnden 24 saat sonra yapmamiz gerek demisti öyle oldu ama bilemedm dünü değerlendrdnz miKızlar günaydın. Birazdan çatlatma iğnesi yapacağım. Onu yapmadan önce ovülasyon yapim dedim. Sizce pik mi bu. Birde bugün iğneyi yaptıktan sonra cumartesi ilişki dedi ya geç olmaz mı sizcekafam karıştı benim
sorma eşim çok titiz kırklanıyo öncesinde hepCanım onlarda genelde bir etkisi olmuyor ve anlaşılmıyor sanırım ama temizliğine falan çok dikkat etsin
Tabiki de kuzum beni de etiketle bir bakayımbende iyim elhamdulillah canim.. benimde iste sogan kurum bitti bir iki gun oldu sadece 12 gun filan kullandim ovu testi de yapmaya basladim bugun cunki bugun teslim aldim.. birazdan bir guncelleme yapip baylasacagim sende degerlendirisen cok sevinirim canim :)
Günaydın kuzum. Ben de hiç görmüyorum tatile falan mı gitti acaba
S Storycan etiketledim canimKizlaaar Merhaba.. nasilsiniz neler yaptiniz ..
Ben kisa bir guncelleme yapmak istedim..en son 18.06. adet oldum.. ve bu ay ilkkez sogan kuru yaptim bu kuru 12 gun yaptim.. adet gunlerim 13 gun surer ve ben 8. gun baslamistim kure adetim bittikten sonra 4 gun daha yaparak totalde 12 gune tamamladim.. degerlendirmeye de basladim ovu testi henuz bugun bana ulastigi icin gecen gunleri degerlendirdim ne olur ne olmaz diye.. bugun ilkez ovu testi yaptim sizlede paylasayim istedim ..
adet bitiminde yumurtlama olmus olabilir ve catlamis olabilir eger öyle ise bile bu iki gunu arka arkaya degerlendirdigim icin icim rahat ..ymurtlama henuz olmamissada bugunden itibaren görucez olacakmi olmayacakmi.
.bugunki testim negatif biliyorum ama yinede tecrubeli arkadaslardan degerlendirmenizi riace edicegim.. sizce bu sonuc iyi bir ihtimale isaretmidir ??
Testi bu akşam saat 18.25 de yaptım.. 3 saat önce sıvı almayı da kesmiştim.. bu sonuca göre yarın sabah borde yine aynı saatte denemeyi düşünüyorum siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?