Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürü icerde iltihap falan varsa temizlenmesini sağlıyormuş ben kullandgmda hic akıntm olmadı ama senin gbi olanları okudum yalnz bnm kullndgm ay prolaktnimi yükseltti sogan kurü ben de zaten enfeksiyon iltihap gbi bisi olmadgı icin faydasnı gormedim ama belliki senin iceriyi temizliyor sende yararli olabilir

umarım canım korkuyorum bebekte istiyorum enfeksiyondan olmaz demişti doktor yinemi boş geçicem bu ayı çok moralim bozuluyor gitmekte istemiyorum sürekli fitil antibiyotik aynı şeyler

Yarına pik olur tam pik degil gibi kuzum.. cumartesi bana da geç geldi aşılamayı doktor caylatma ignesnden 24 saat sonra yapmamiz gerek demisti öyle oldu ama bilemedm dünü değerlendrdnz mi

Evet canım dünü değerlendirdik. İnt den baktım iğneden 36 saat sonra değerlendirin diyor. Vardır bi bildikleri diyorum ama yine de kafası karışıyor insanın :)

umarım canım korkuyorum bebekte istiyorum enfeksiyondan olmaz demişti doktor yinemi boş geçicem bu ayı çok moralim bozuluyor gitmekte istemiyorum sürekli fitil antibiyotik aynı şeyler
Aynen enfeksiyon varsa gebelige engel oluuor ama şoyle düşün bebegin icin saglıklı bir ortam olmadgı icin olmuyor... o sarı akntılardan arındgn ay hamile kalırsın bi yakınmın oyle olmustu birazcık daga sabr bitkisellerde cok ust uste kullanma zararı olmasn

Evet canım dünü değerlendirdik. İnt den baktım iğneden 36 saat sonra değerlendirin diyor. Vardır bi bildikleri diyorum ama yine de kafası karışıyor insanın :)
Aynen 24 ile 36 saat arsnda çatlatma oluyor o saatlere denk gelsn yeterli zaten

teşekkür ederim inşallah öyle olur

Yok zaten pik olmadığını biliyorum ama bu sonuca göre ileriki günlerde koyulasma ihtimali varmidir acaba diye sordum.. cunki bazılarında hiç birşey yok görünmüyor bile
Yumurtlama gerceklesiyorsa tabiki koyulaşır bazılarında yumurtlama olmuyor o yüzden koyulaşma olmuyor

Bana da o kadar süre vermişti canım ben iğneden sonra 36 saat hesaplayıp öyle değerlendirdim. O kadar beklemek istemedim.

Bana da o kadar süre vermişti canım ben iğneden sonra 36 saat hesaplayıp öyle değerlendirdim. O kadar beklemek istemedim.

İğneden sonra bel ve kasık ağrısı olmuşmuydu sende:)

Regen_ merhaba abla benim bat gecti kirmizilar gelmedi battan 1 gun once kan testi yaptirdim 0.1 cikti sizce battan sonra yukselebilir mi?
Bide battan 6 gun once bikac kan lekelerim olmustu hatta resim atmistim yerlesme olabilir denmisti

Merhaba abla battan once kan testi yaptirdim ama 0.1 cikti yani negatif adet olmadim bat gunun 07.07 idi acaba bi kac gun sonra adet olmazsam insallah kan testi yaptirsam hamile oldugum cikar mi

Regen_ merhaba abla benim bat gecti kirmizilar gelmedi battan 1 gun once kan testi yaptirdim 0.1 cikti sizce battan sonra yukselebilir mi?
Bide battan 6 gun once bikac kan lekelerim olmustu hatta resim atmistim yerlesme olabilir denmisti
Gec döllenme olduysa canım hemen kanda çıkmaz adetin kac gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…