Soğan kürü icerde iltihap falan varsa temizlenmesini sağlıyormuş ben kullandgmda hic akıntm olmadı ama senin gbi olanları okudum yalnz bnm kullndgm ay prolaktnimi yükseltti sogan kurü ben de zaten enfeksiyon iltihap gbi bisi olmadgı icin faydasnı gormedim ama belliki senin iceriyi temizliyor sende yararli olabilirkızlar günaydın hala geliyor sarı akıntım devamlı değil dün hiç gelmedi mesela bu sabah geldi dün gittim hindistan cevizi yağı ve tampon aldım tamponu yağa batırdım ve vajinamda beklettim 30 dk. vajina florasını düzenliyormuş bakterilere karşı savaşıyormuş sabahda yine içtim soğan suyumu bugün 4 günüm ama lekeyi görünce morallerim bozuluyor
umarım canım korkuyorum bebekte istiyorum enfeksiyondan olmaz demişti doktor yinemi boş geçicem bu ayı çok moralim bozuluyorSoğan kürü icerde iltihap falan varsa temizlenmesini sağlıyormuş ben kullandgmda hic akıntm olmadı ama senin gbi olanları okudum yalnz bnm kullndgm ay prolaktnimi yükseltti sogan kurü ben de zaten enfeksiyon iltihap gbi bisi olmadgı icin faydasnı gormedim ama belliki senin iceriyi temizliyor sende yararli olabilir
Yarına pik olur tam pik degil gibi kuzum.. cumartesi bana da geç geldi aşılamayı doktor caylatma ignesnden 24 saat sonra yapmamiz gerek demisti öyle oldu ama bilemedm dünü değerlendrdnz mi
Aynen enfeksiyon varsa gebelige engel oluuor ama şoyle düşün bebegin icin saglıklı bir ortam olmadgı icin olmuyor... o sarı akntılardan arındgn ay hamile kalırsın bi yakınmın oyle olmustu birazcık daga sabr bitkisellerde cok ust uste kullanma zararı olmasnumarım canım korkuyorum bebekte istiyorum enfeksiyondan olmaz demişti doktor yinemi boş geçicem bu ayı çok moralim bozuluyorgitmekte istemiyorum sürekli fitil antibiyotik aynı şeyler
Aynen 24 ile 36 saat arsnda çatlatma oluyor o saatlere denk gelsn yeterli zatenEvet canım dünü değerlendirdik. İnt den baktım iğneden 36 saat sonra değerlendirin diyor. Vardır bi bildikleri diyorum ama yine de kafası karışıyor insanın :)
teşekkür ederim inşallah öyle olurAynen enfeksiyon varsa gebelige engel oluuor ama şoyle düşün bebegin icin saglıklı bir ortam olmadgı icin olmuyor... o sarı akntılardan arındgn ay hamile kalırsın bi yakınmın oyle olmustu birazcık daga sabr bitkisellerde cok ust uste kullanma zararı olmasn
Aynen 24 ile 36 saat arsnda çatlatma oluyor o saatlere denk gelsn yeterli zaten
Aynen 24 ile 36 saat arsnda çatlatma oluyor o saatlere denk gelsn yeterli zaten
Yok kuzum saat 4 te yapcam ama bugun pik akıntimdan anlıyorumSen naptın yaptın mı bugün ovülasyon
Yok kuzum saat 4 te yapcam ama bugun pik akıntimdan anlıyorum
anladım. Sen yinede riske atmasaydn 6,8 ide değerlendrseydnsonradan hesaplayınca farkettim yumurtlamamı değerlendirdiğimi
Yumurtlama gerceklesiyorsa tabiki koyulaşır bazılarında yumurtlama olmuyor o yüzden koyulaşma olmuyorYok zaten pik olmadığını biliyorum ama bu sonuca göre ileriki günlerde koyulasma ihtimali varmidir acaba diye sordum.. cunki bazılarında hiç birşey yok görünmüyor bile
Bana da o kadar süre vermişti canım ben iğneden sonra 36 saat hesaplayıp öyle değerlendirdim. O kadar beklemek istemedim.Kızlar günaydın. Birazdan çatlatma iğnesi yapacağım. Onu yapmadan önce ovülasyon yapim dedim. Sizce pik mi bu. Birde bugün iğneyi yaptıktan sonra cumartesi ilişki dedi ya geç olmaz mı sizcekafam karıştı benim
Aynen yaDün belliydi zaten olacağı :)
Bana da o kadar süre vermişti canım ben iğneden sonra 36 saat hesaplayıp öyle değerlendirdim. O kadar beklemek istemedim.
İlk gün olmadı. 2. Gün başladı. 3-4 gün sürdü. 1 temmuzda vuruldum ben. Şu an ağrım yok.İğneden sonra bel ve kasık ağrısı olmuşmuydu sende:)
İlk gün olmadı. 2. Gün başladı. 3-4 gün sürdü. 1 temmuzda vuruldum ben. Şu an ağrım yok.
Merhaba abla battan once kan testi yaptirdim ama 0.1 cikti yani negatif adet olmadim bat gunun 07.07 idi acaba bi kac gun sonra adet olmazsam insallah kan testi yaptirsam hamile oldugum cikar miYerlesme kanamasi sanirim dollenmeden 6 ile 12 gunleri arasi oluyor diyor canim genelde regli oncesi oluyormus ama ben kizima hamileyken regliden bir kacgun sonra olmustu bir gunluk pet batacak sekilde kirli kahve rengiydi bazilarida boyle nokta seklinde belli ediyormus kendini ins hamilesindir ve bebek yerlesiyordur
Gec döllenme olduysa canım hemen kanda çıkmaz adetin kac gün geciktiRegen_ merhaba abla benim bat gecti kirmizilar gelmedi battan 1 gun once kan testi yaptirdim 0.1 cikti sizce battan sonra yukselebilir mi?
Bide battan 6 gun once bikac kan lekelerim olmustu hatta resim atmistim yerlesme olabilir denmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?