İnşallah çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin.Hayırlı haberler alırsın inş sende
Sali gunu adet gunumdu bugunde olmazsam 3 gun gecikmis oluyorGec döllenme olduysa canım hemen kanda çıkmaz adetin kac gün gecikti
Idrar testi yaptnmi evde peki gerci 4 gün once 0.1 çıktı diyosun.. yerlesme kanaması da olmayabilir gec yumurtlama görmuş olabilirsn yumurtan catladgnda hafif lekelenme görülebilir eger dedgim gbi olduysa adet tarihin ileriye atabilir ondan da kanda negatf görmuş olabilirsinSali gunu adet gunumdu bugunde olmazsam 3 gun gecikmis oluyor
Herhangi bir ilac, bir kür vb kullandin mi? Bu aralar birseylere cok sıkıldın mi?? Test negatifti diye hatirliyorum bekle bakalim 5 gunu gecerse gene git baksinlar. Hakkinda hayirlisiSali gunu adet gunumdu bugunde olmazsam 3 gun gecikmis oluyor
Himm anladim abla 23-24 haziran da yumurtlama oldu 1 temmuz da lekelerim oldu doktorda oyle dedi yumurtlama olunca yada sonra kanama olmasi normal dedi ama benim 5 6 gun sonra olduIdrar testi yaptnmi evde peki gerci 4 gün once 0.1 çıktı diyosun.. yerlesme kanaması da olmayabilir gec yumurtlama görmuş olabilirsn yumurtan catladgnda hafif lekelenme görülebilir eger dedgim gbi olduysa adet tarihin ileriye atabilir ondan da kanda negatf görmuş olabilirsin
Yok abla kullanmadim oyle kafa takacak bisey de yasamadim insallah adet olmama netten okudum baskalarin da oyle olmus bhcg 0.1 cikmis bir hafta sonra 50lerde 100lerde cikmis bhcgleri insllah benimde oyle olurHerhangi bir ilac, bir kür vb kullandin mi? Bu aralar birseylere cok sıkıldın mi?? Test negatifti diye hatirliyorum bekle bakalim 5 gunu gecerse gene git baksinlar. Hakkinda hayirlisi
Ozellikle kadin doğumcuların bu kadar kaba davranmalari cok uzucu, zaten gidenlerin cogu hassas durumda, biraz empati yapmalari lazımBugun reglin 3.gunu dr'a gittim medical park'a. Randevu vardi ama benim dr izinliymis, baska bir doktorcuga denk geldim, gitmez olaydim.. Ruhsuz, halden anlamayan acimasiz bir kadindi.. Beni aglatti ne kazandi acaba?? Salak hic dogurmasam intihar sebebi olur negatifligi ile(
Bi prolaktin vardi bakilmayan, verdim kani.
Spermiogram da verdik, gorelim bakalim.
Eger 23 24 unde yumurtan döllendiyse 7 temmuzdan itibaren testte görünmesi gerekir sen bi idrar testi yapıp bak istrrsenHimm anladim abla 23-24 haziran da yumurtlama oldu 1 temmuz da lekelerim oldu doktorda oyle dedi yumurtlama olunca yada sonra kanama olmasi normal dedi ama benim 5 6 gun sonra oldu
Evet benimde öyle birkac testim bozuk çıkmstı tekrarlayın benceKızlar ben bugün ovülasyon testi yaptım iki çizgi de çıkmadı. Yani geçersiz çıktı. Yeniden yapsam mı?
Bugunde olmazsam yapim miEger 23 24 unde yumurtan döllendiyse 7 temmuzdan itibaren testte görünmesi gerekir sen bi idrar testi yapıp bak istrrsen
Aynen yarın sabah ilk idrarla yap beta iyice idrarda birikmis olur sabaha kadarBugunde olmazsam yapim mi
Tmm abla insallah var yaaaa insallah cikarda guzel haber veririm ☺Aynen yarın sabah ilk idrarla yap beta iyice idrarda birikmis olur sabaha kadarguzel sonuçla yaz buraya insallah
Inşallah canımTmm abla insallah var yaaaa insallah cikarda guzel haber veririm ☺
Kadın doktorlar erkeklere göre bir tık daha acımasız oluyorlar nedenseBugun reglin 3.gunu dr'a gittim medical park'a. Randevu vardi ama benim dr izinliymis, baska bir doktorcuga denk geldim, gitmez olaydim.. Ruhsuz, halden anlamayan acimasiz bir kadindi.. Beni aglatti ne kazandi acaba?? Salak hic dogurmasam intihar sebebi olur negatifligi ile(
Bi prolaktin vardi bakilmayan, verdim kani.
Spermiogram da verdik, gorelim bakalim.
Sen ne durumdasn canım değerlendiriyosun dimi günleriKadın doktorlar erkeklere göre bir tık daha acımasız oluyorlar nedenseseni o kadar iyi anladım ki şuan, ben de hastaneden çıktıktan sonra yaşadığım ilçeye dönerken 45 dk falan hüngür hüngür ağlamıştım üstelik araba da kullanıyordum
Bana yaşattığını yaşamadan ölmesinler derim hep
Değerlendiremiyoruz canım ya eşimle aramız bozuk biraz uzağız birbirimizeSen ne durumdasn canım değerlendiriyosun dimi günlerisürpriz yumurtan gelicek inşallah
Olsun canım ya... tartştysanz şiddetli sekilde barışabilirsinzDeğerlendiremiyoruz canım ya eşimle aramız bozuk biraz uzağız birbirimizebugün de yine bir umutsuzluğa kapıldım. İnşallah diyelim
Olsun canım ya... tartştysanz şiddetli sekilde barışabilirsinzdaha etkili olabilir hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?