Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun reglin 3.gunu dr'a gittim medical park'a. Randevu vardi ama benim dr izinliymis, baska bir doktorcuga denk geldim, gitmez olaydim.. Ruhsuz, halden anlamayan acimasiz bir kadindi.. Beni aglatti ne kazandi acaba?? Salak hic dogurmasam intihar sebebi olur negatifligi ile (
Bi prolaktin vardi bakilmayan, verdim kani.
Spermiogram da verdik, gorelim bakalim.

Sali gunu adet gunumdu bugunde olmazsam 3 gun gecikmis oluyor
Idrar testi yaptnmi evde peki gerci 4 gün once 0.1 çıktı diyosun.. yerlesme kanaması da olmayabilir gec yumurtlama görmuş olabilirsn yumurtan catladgnda hafif lekelenme görülebilir eger dedgim gbi olduysa adet tarihin ileriye atabilir ondan da kanda negatf görmuş olabilirsin

Himm anladim abla 23-24 haziran da yumurtlama oldu 1 temmuz da lekelerim oldu doktorda oyle dedi yumurtlama olunca yada sonra kanama olmasi normal dedi ama benim 5 6 gun sonra oldu

Herhangi bir ilac, bir kür vb kullandin mi? Bu aralar birseylere cok sıkıldın mi?? Test negatifti diye hatirliyorum bekle bakalim 5 gunu gecerse gene git baksinlar. Hakkinda hayirlisi
Yok abla kullanmadim oyle kafa takacak bisey de yasamadim insallah adet olmama netten okudum baskalarin da oyle olmus bhcg 0.1 cikmis bir hafta sonra 50lerde 100lerde cikmis bhcgleri insllah benimde oyle olur

Ozellikle kadin doğumcuların bu kadar kaba davranmalari cok uzucu, zaten gidenlerin cogu hassas durumda, biraz empati yapmalari lazım beni de ilk dusuk sonrasi bir prof poliklinik koridorunda aglatmıştı, ben zaten ayakta duracak halde degildim cok acimasizca konusmustu benimle, hic unutamiyorum

Himm anladim abla 23-24 haziran da yumurtlama oldu 1 temmuz da lekelerim oldu doktorda oyle dedi yumurtlama olunca yada sonra kanama olmasi normal dedi ama benim 5 6 gun sonra oldu
Eger 23 24 unde yumurtan döllendiyse 7 temmuzdan itibaren testte görünmesi gerekir sen bi idrar testi yapıp bak istrrsen

Kızlar ben bugün ovülasyon testi yaptım iki çizgi de çıkmadı. Yani geçersiz çıktı. Yeniden yapsam mı?

Kadın doktorlar erkeklere göre bir tık daha acımasız oluyorlar nedense seni o kadar iyi anladım ki şuan, ben de hastaneden çıktıktan sonra yaşadığım ilçeye dönerken 45 dk falan hüngür hüngür ağlamıştım üstelik araba da kullanıyordum
Bana yaşattığını yaşamadan ölmesinler derim hep

Sen ne durumdasn canım değerlendiriyosun dimi günleri sürpriz yumurtan gelicek inşallah

Sen ne durumdasn canım değerlendiriyosun dimi günleri sürpriz yumurtan gelicek inşallah
Değerlendiremiyoruz canım ya eşimle aramız bozuk biraz uzağız birbirimize bugün de yine bir umutsuzluğa kapıldım. İnşallah diyelim

Değerlendiremiyoruz canım ya eşimle aramız bozuk biraz uzağız birbirimize bugün de yine bir umutsuzluğa kapıldım. İnşallah diyelim
Olsun canım ya... tartştysanz şiddetli sekilde barışabilirsinz daha etkili olabilir hatta

Olsun canım ya... tartştysanz şiddetli sekilde barışabilirsinz daha etkili olabilir hatta
bazen öyle oluyor evet ama bu seferki öyle değil sebepsiz gibi. Birbirimizden uzaklaştığımız bazı zamanlar oluyor böyle o da çok yoğun zaten işinden dolayı ben de yaklaşmıyorım yani. Zaten bence yumurtlama geçen haftaydı cuma günü yumurta akı kıvamında akıntım olmuştu artık hayırlısı, adet olursam da umarım erken olurum da histereskopi için doktoru sıkıştırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…