Regli gelene kadar gün aşırı devam edin diuo doktorlar canm illa yumurtlamanin oldugu gün olcak diye de bisi yok bebis gelcekse her türlü gelir belki o kazaylada gelcek onu bilemeyiz ☺☺bazen öyle oluyor evet ama bu seferki öyle değil sebepsiz gibi. Birbirimizden uzaklaştığımız bazı zamanlar oluyor böyle o da çok yoğun zaten işinden dolayı ben de yaklaşmıyorım yani. Zaten bence yumurtlama geçen haftaydı cuma günü yumurta akı kıvamında akıntım olmuştu artık hayırlısı, adet olursam da umarım erken olurum da histereskopi için doktoru sıkıştırcam
Çatlamaya başlamış kuzum yarını değerlendirin cumartesiye gec kalmayın benceEki Görüntüle 2660142
Sabah çatlatma iğnesi yaptım. Yarım saat öncede de ovülasyon yaptım böyle çıktı ne demek oluyor şimdi bu:)
Çatlamaya başlamış kuzum yarını değerlendirin cumartesiye gec kalmayın bence
Aaa çatlama erken oldu dersin seni dinlesinBenimkine doktor cumartesi dedim die kesinlikle yarın yapmaz :))
Olsun olsun veririz kiloları gelsin de bi bebislerimizŞuan acayip kilo aldım olurda hamile kalırsam zTen kocaman göbekli bir anne olucam.
Olabilir canim regline yakin kalmis olabilirsin hamile iliskin olduysa regli oncesi beta na gecmemistir belki gebelik bir kac gun bekle test yap evdeMerhaba abla battan once kan testi yaptirdim ama 0.1 cikti yani negatif adet olmadim bat gunun 07.07 idi acaba bi kac gun sonra adet olmazsam insallah kan testi yaptirsam hamile oldugum cikar mi
Canım doktora gittiğinde doktor yumurta olup olmadığını ya da ne kadar olduğunu söylediyse ovulasyon yapma bence . İlk doktorla yumurta takibi yaptığım ay yaptım kafam çok karıştı doktora uyunca daha kolay oluyor.Eki Görüntüle 2660142
Sabah çatlatma iğnesi yaptım. Yarım saat öncede de ovülasyon yaptım böyle çıktı ne demek oluyor şimdi bu:)
Canım doktora gittiğinde doktor yumurta olup olmadığını ya da ne kadar olduğunu söylediyse ovulasyon yapma bence . İlk doktorla yumurta takibi yaptığım ay yaptım kafam çok karıştı doktora uyunca daha kolay oluyor.
Benide ekler misin bat 14.07.2020beni de ekler misiniz? Bat 21.07.20
O kazayla gelse bariRegli gelene kadar gün aşırı devam edin diuo doktorlar canm illa yumurtlamanin oldugu gün olcak diye de bisi yok bebis gelcekse her türlü gelir belki o kazaylada gelcek onu bilemeyiz ☺☺
Canım yarın tekrar yap testi eğer silinirse çatlama olmuştur bence, ona göre değerlendirirsinHaklısın kafam allak bullak oldu :)) ya bişey kaçırmayayım dedim ama böylede karıştır herşey
Az kalmış canım yarıb piki görürsün ama bugunu de degerlendirinAz kalmis degilmi kizlar pikeEki Görüntüle 2660166
Canım yarın tekrar yap testi eğer silinirse çatlama olmuştur bence, ona göre değerlendirirsin
Bugunde olmazsan yarin sabah yapsam mi diye dusunuyorum ablaOlabilir canim regline yakin kalmis olabilirsin hamile iliskin olduysa regli oncesi beta na gecmemistir belki gebelik bir kac gun bekle test yap evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?