Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde regle 2 gün kala değerim 22,04 cıktı. pazartesiye kadar beklemeli miyim sizce doktora gitmek için ? ve kese ne zaman gözükür

Regli gelene kadar gün aşırı devam edin diuo doktorlar canm illa yumurtlamanin oldugu gün olcak diye de bisi yok bebis gelcekse her türlü gelir belki o kazaylada gelcek onu bilemeyiz ☺☺

Sabah çatlatma iğnesi yaptım. Yarım saat öncede de ovülasyon yaptım böyle çıktı ne demek oluyor şimdi bu:)

Kızlar bana blr akıl verin fikir verin anlatmıştım zaten hikayemi ben nasıl yencem bu korkumu 3. gebelik fikrine nasıl adapte edeceğim kendimi bu 9 ay bu korkuyla nasıl gececek ben oğlumu cok özledim

Merhaba abla battan once kan testi yaptirdim ama 0.1 cikti yani negatif adet olmadim bat gunun 07.07 idi acaba bi kac gun sonra adet olmazsam insallah kan testi yaptirsam hamile oldugum cikar mi
Olabilir canim regline yakin kalmis olabilirsin hamile iliskin olduysa regli oncesi beta na gecmemistir belki gebelik bir kac gun bekle test yap evde

Eki Görüntüle 2660142

Sabah çatlatma iğnesi yaptım. Yarım saat öncede de ovülasyon yaptım böyle çıktı ne demek oluyor şimdi bu:)
Canım doktora gittiğinde doktor yumurta olup olmadığını ya da ne kadar olduğunu söylediyse ovulasyon yapma bence . İlk doktorla yumurta takibi yaptığım ay yaptım kafam çok karıştı doktora uyunca daha kolay oluyor.

Haklısın kafam allak bullak oldu :)) ya bişey kaçırmayayım dedim ama böylede karıştır herşey

Regli gelene kadar gün aşırı devam edin diuo doktorlar canm illa yumurtlamanin oldugu gün olcak diye de bisi yok bebis gelcekse her türlü gelir belki o kazaylada gelcek onu bilemeyiz ☺☺
O kazayla gelse bari inşallah olur canım ben baya baya yıpranmışım onu farkediyorum şuan

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak.
Benim reglim dün bitti ama bugün sol kasıkta ağrım var ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.
2 aydır da bebek için deniyoruz.
Yarın doktor randevum var allahtan ama neden olabilir bu ağrı acaba?

Canım yarın tekrar yap testi eğer silinirse çatlama olmuştur bence, ona göre değerlendirirsin

Yarından itibaren gün aşırı regl olana kadar değerlendiricem zaten. İyice kafamı karıştırıyor bu:)

Dün ve bugün yaptığım Ovülasyon test:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…