- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
İnşallah canım aminHayirlisi bakalm cnm hayirli evlat nasip etsin allah
yaa alt karnim agriyo kendimimi kandryorum.yani erken mı eltimle ayni gun yumurtladk ondada bel.agrisi karin agrisi kaskta batma var 10gun nasil.beklices yerlesmeden gibi dusunuyoz bakalmKuzu bence erken 7 ile 10 gün icinde gerceklesiyo yerlesme
sizin catlamadan kacnci gunun bugunkasıklarımda yine biraz ağrı var sanki
Kuzum eger yarn siliklesirse yumurtlamadir hemen pko diye dusunme belkide gec yumurtlama oldu sen yine de degerlendir bugunu ve yarn yine ovu testini yap bakalim siliklescek mi siliklesmeden ayni koyuluktaysa gebelik olabilir belki kuzum insallah öyledirAzze Regen_ nasilsiniz kizlar bu ay ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum kac gundur kasik agrisi ve beyaz akintim aşırı derecede var az once ovu testi yaptim hemen bu sekilde cikti gebelik yaptim birsey goremedim. 28 i adrt olmam gerek acaba pco mu basladi ki bende sol kasigimda afedersiniz eşimle birlektelikte birsey sallaniyor sanki :/ Eki Görüntüle 2667115
Amin cnm ins ama bu agri 3 r gundur var ben yumurtladim mi 1 gun oluyor koyuluk bilmiyorum ins kotu birsey degildir yarin yaparm yine elimde de 1 2 tane kaldi ovu testi son olur ins bu ayKuzum eger yarn siliklesirse yumurtlamadir hemen pko diye dusunme belkide gec yumurtlama oldu sen yine de degerlendir bugunu ve yarn yine ovu testini yap bakalim siliklescek mi siliklesmeden ayni koyuluktaysa gebelik olabilir belki kuzum insallah öyledir
Insallah bu agrılar bebistendir kuzumAmin cnm ins ama bu agri 3 r gundur var ben yumurtladim mi 1 gun oluyor koyuluk bilmiyorum ins kotu birsey degildir yarin yaparm yine elimde de 1 2 tane kaldi ovu testi son olur ins bu ay
Bilmiyorum canım ama yerlesirken genelde agrı felan yasatıyo bebisler olabilir tabiyaa
yaa alt karnim agriyo kendimimi kandryorum.yani erken mı eltimle ayni gun yumurtladk ondada bel.agrisi karin agrisi kaskta batma var 10gun nasil.beklices yerlesmeden gibi dusunuyoz bakalm
yarın yapıp bize de haber ver eğer koyuluk olursa bebşstendirAmin cnm ins ama bu agri 3 r gundur var ben yumurtladim mi 1 gun oluyor koyuluk bilmiyorum ins kotu birsey degildir yarin yaparm yine elimde de 1 2 tane kaldi ovu testi son olur ins bu ay
hayırlısı olsun canımm. Üzülme denemeye devam tek umudumuzbuTest bozukmuş canımkanda yaptm ama negatif çıktı..
insAllah bebistendirBilmiyorum canım ama yerlesirken genelde agrı felan yasatıyo bebisler olabilir tabi
Bayram tam bayram olur bizim icininsAllah bebistendirbu ay herkez gbe olsun bayram bayram.hediyesi ❤
eveet cok iyi gercekten bayram olurBayram tam bayram olur bizim icin
Ya kızlar bana yardım edin polikistiğim varmış böyle olup hamile kalan var mı yada transfer aşılama vs onlar nedir yaptırabilir miyim yaniCanım geçen gün doktorumda bana yazdı diofermini. İleri derece polikistik over var insülin direncimde fazla 1000 mg lıj başladı. İnşallah düzelir polikistik. Düzgün yumurtlamayı sağlıyormuş
Bilmiyorum canım ama yerlesirken genelde agrı felan yasatıyo bebisler olabilir tabi
sabret sabret.. belki 3 gün sonra pozitifi görceksin.. aslında bu yüzden erkenden test yapmak doğru değil. Belki idrar testinde gözükcek kadar yoğun değilYa benim de oldu 1 hafta kasıklarım ağrıdı sonra da geçti. Bugun yumurtlamadan sonraki 11.gün ama kaset test negatif. yani olsa silik de olsa cikardi ama bembeyazdı. Gecenki erken gebelik testi sanirim testin kendi dangalakliğindandi. Predictor 10 dk sonra hafif cizgi cikariyormus... yani bu ay da olmadi galiba.
Amin canim rabbim kabul etsin bende o sayfayi komple okuyum kenim ve hepimiz icinHem kendim için hem sizler içinde okudumm Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin. Bize hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah kabul olur dualarımızAmin canim rabbim kabul etsin bende o sayfayi komple okuyum kenim ve hepimiz icin
Adetlerin düzenlimi? Ne gibi şikayetlerin vE kilon çokmu.Ya kızlar bana yardım edin polikistiğim varmış böyle olup hamile kalan var mı yada transfer aşılama vs onlar nedir yaptırabilir miyim yani
Canım kilo aldıkça iyice düzensizleşti 40-50 gün sürüyor kilom 70 boyum 60 şikayetim yok yani ağrı falan hormonlarım da normal çıktı ama polikistikmişim doktor zayıfla dediAdetlerin düzenlimi? Ne gibi şikayetlerin vE kilon çokmu.
Canım benim 15 kilo fazlam var. Düzenliydi önceden. Kıllanma sivilce hep vardı. Çok ağrılı geçiyor adetlerim. Çocuğun olmaz değil tabiki olur. Ama yumurta kontrollerini yaptır mutlaka. İlaç veriyor doktorlar. Zayıflamak önemliCanım kilo aldıkça iyice düzensizleşti 40-50 gün sürüyor kilom 70 boyum 60 şikayetim yok yani ağrı falan hormonlarım da normal çıktı ama polikistikmişim doktor zayıfla dedisen nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?