Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa
Kuzu bence erken 7 ile 10 gün icinde gerceklesiyo yerlesme
yaa alt karnim agriyo kendimimi kandryorum.yani erken mı eltimle ayni gun yumurtladk ondada bel.agrisi karin agrisi kaskta batma var 10gun nasil.beklices yerlesmeden gibi dusunuyoz bakalm

Kuzum eger yarn siliklesirse yumurtlamadir hemen pko diye dusunme belkide gec yumurtlama oldu sen yine de degerlendir bugunu ve yarn yine ovu testini yap bakalim siliklescek mi siliklesmeden ayni koyuluktaysa gebelik olabilir belki kuzum insallah öyledir

Amin cnm ins ama bu agri 3 r gundur var ben yumurtladim mi 1 gun oluyor koyuluk bilmiyorum ins kotu birsey degildir yarin yaparm yine elimde de 1 2 tane kaldi ovu testi son olur ins bu ay

Amin cnm ins ama bu agri 3 r gundur var ben yumurtladim mi 1 gun oluyor koyuluk bilmiyorum ins kotu birsey degildir yarin yaparm yine elimde de 1 2 tane kaldi ovu testi son olur ins bu ay
Insallah bu agrılar bebistendir kuzum

yaa

yaa alt karnim agriyo kendimimi kandryorum.yani erken mı eltimle ayni gun yumurtladk ondada bel.agrisi karin agrisi kaskta batma var 10gun nasil.beklices yerlesmeden gibi dusunuyoz bakalm
Bilmiyorum canım ama yerlesirken genelde agrı felan yasatıyo bebisler olabilir tabi

Canım geçen gün doktorumda bana yazdı diofermini. İleri derece polikistik over var insülin direncimde fazla 1000 mg lıj başladı. İnşallah düzelir polikistik. Düzgün yumurtlamayı sağlıyormuş
Ya kızlar bana yardım edin polikistiğim varmış böyle olup hamile kalan var mı yada transfer aşılama vs onlar nedir yaptırabilir miyim yani

Bilmiyorum canım ama yerlesirken genelde agrı felan yasatıyo bebisler olabilir tabi

Ya benim de oldu 1 hafta kasıklarım ağrıdı sonra da geçti. Bugun yumurtlamadan sonraki 11.gün ama kaset test negatif. yani olsa silik de olsa cikardi ama bembeyazdı. Gecenki erken gebelik testi sanirim testin kendi dangalakliğindandi. Predictor 10 dk sonra hafif cizgi cikariyormus... yani bu ay da olmadi galiba.

sabret sabret.. belki 3 gün sonra pozitifi görceksin.. aslında bu yüzden erkenden test yapmak doğru değil. Belki idrar testinde gözükcek kadar yoğun değil

Hem kendim için hem sizler içinde okudumm Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin. Bize hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canim rabbim kabul etsin bende o sayfayi komple okuyum kenim ve hepimiz icin

Ya kızlar bana yardım edin polikistiğim varmış böyle olup hamile kalan var mı yada transfer aşılama vs onlar nedir yaptırabilir miyim yani
Adetlerin düzenlimi? Ne gibi şikayetlerin vE kilon çokmu.

Adetlerin düzenlimi? Ne gibi şikayetlerin vE kilon çokmu.
Canım kilo aldıkça iyice düzensizleşti 40-50 gün sürüyor kilom 70 boyum 60 şikayetim yok yani ağrı falan hormonlarım da normal çıktı ama polikistikmişim doktor zayıfla dedi sen nasıldı

Canım kilo aldıkça iyice düzensizleşti 40-50 gün sürüyor kilom 70 boyum 60 şikayetim yok yani ağrı falan hormonlarım da normal çıktı ama polikistikmişim doktor zayıfla dedi sen nasıldı
Canım benim 15 kilo fazlam var. Düzenliydi önceden. Kıllanma sivilce hep vardı. Çok ağrılı geçiyor adetlerim. Çocuğun olmaz değil tabiki olur. Ama yumurta kontrollerini yaptır mutlaka. İlaç veriyor doktorlar. Zayıflamak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…