Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım acaba gec yumurtlama oluyo olabilir mi? Ovu trstini yarında tekrarla bence

Gunaydinn kuzular, size bugun guzel bi haberle geliyimm. Bi arkadasimin hamile oldugunu ogrendik dort sene sonra. Doktor senin cocugun olmaz demisti. Tüp bebek denedi en son ondada bi tane bile saglikli embriyo cikmadi yani hic bi embriyo yerlestiremediler rahime. Oda artik umudu kesmisti kendi kendine oldu Allah ol derse olur demek

Kesinlikle Allah ol derse olur. En net kanıtı bu olmus

Yarın tekratla siliklesiyo mu bak kuzumm. Bu erken gebelik mi normal mi
Bu normal test cnm bu ay hic kafaya takmadim bakalm sehir disindaydim hep tutarsa tutar tutmazsa artik tamamen silecegim kafamdan

ne güzel maşallah yaaa allahım herkese nasip etsin çok sevindim

Canım sen hamile olabilirsin adete 5 gün kala ovulasyon bu sekilde cıkmıstı benim ve erken gebelik testinde cok cok asırı silik bi cizgi cıkmıstı bence sen mıratech teste güvenme baska erken gebelik testi al yap

Canım sen hamile olabilirsin adete 5 gün kala ovulasyon bu sekilde cıkmıstı benim ve erken gebelik testinde cok cok asırı silik bi cizgi cıkmıstı bence sen mıratech teste güvenme baska erken gebelik testi al yap
Dogru diyorsun cnm cunku flaşta silik cizgiyi bunda da gördüm bir kac gun daha bekleyim bayramdan once test yaparn bugun asiri yorgunluk var sende de beyaz akinti oluyormuydu bende 3 4 gundur asiri derecede var (enfeksiyon degil olsa anlarim acidan kasintidan)

Evet canım akıntı ve sivilce vardı bende de

Ben de gebelik var gibi hissettim yani kolay kolay böyle şeyler dememeye çalışıyorum umutlandırmamak için ama inşallah vardır

Ben de gebelik var gibi hissettim yani kolay kolay böyle şeyler dememeye çalışıyorum umutlandırmamak için ama inşallah vardır
Teskkur ederim cnm yok umutlanmiyorum bu ay tamamen kafamdan attim o yuzden umut etmiyorum kasik agrisi oldugu icin yaptim ovu yu bayrama belli olur belki varsa yoksada yumurtluyorumdur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…