Tekli sayı falan demiş storycan onu anlamadım canımkuzum enbiya suresinin 88 89 90 91. Ayetlerini okuyacağız
İnş gelmez yarın da test yaparsın. Benm içim içimi yiyor test die lakin 1 test var görğmcem gelp yapcak onudakötü gözlü insanlar var gercekten hasetlenen iyi bakmayan.
suan yok canım
kuzum yani 3 kere yada 7 kere yada 21 kere gibi okuman lazım öyle anladım yani benTekli sayı falan demiş storycan onu anlamadım canım
gelmedi mi dahaİnş gelmez yarın da test yaparsın. Benm içim içimi yiyor test die lakin 1 test var görğmcem gelp yapcak onuda
Tamam canım teşekkür ederimkuzum yani 3 kere yada 7 kere yada 21 kere gibi okuman lazım öyle anladım yani ben
gelmedi mi daha
Rahatlarin olur cocugu bizim gibi pimpirikli heyecanli kisilerden kaciyo bebelerYok kızına kahvaltı duş sldrp gelckmş ben olsam şimdiye uçup gitmiştim kadın relax
Sağol kuzum3 kere ya da 7 kere falan kuzum
Yaaa ikinci çocuğu ya ondandır, sabahtan beri ben onun yerine heyecanlandım ya var mı yok mu diyeYok kızına kahvaltı duş sldrp gelckmş ben olsam şimdiye uçup gitmiştim kadın relax
Yaaa ikinci çocuğu ya ondandır, sabahtan beri ben onun yerine heyecanlandım ya var mı yok mu diye
Kesinlikle öyle bende o kanıya vardımRahatlarin olur cocugu bizim gibi pimpirikli heyecanli kisilerden kaciyo bebeler
Gelmedi mi dahahahah
gidcektm bana gelcek yapcazonu bekliyorum artık yazcam buraya takipte kalın
Ben de okudum kuzum Rabbim kabul etsin dualarimıziHem kendim için hem sizler içinde okudumm Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin. Bize hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?