Içimdeki test yapma isteğine engel olamiyorumİnşallah kabul olur dualarımız
yap kızIçimdeki test yapma isteğine engel olamiyorum
Varsada çıkmaz diye yapamıyorum ki şu günler geçmiyor yaayap kız
yap kız
Bat belirsiz yumdan 9 gün geçtiBat n zaman ki yapsın. Ben ovulasyon testi yaotm şmdi Hahah böyle bastırıyorum gebelik testi yapmamayı
Ahhahaha testkolik oldukBat n zaman ki yapsın. Ben ovulasyon testi yaotm şmdi Hahah böyle bastırıyorum gebelik testi yapmamayı
Bnmde 9.yda 10.gün ovulasyon testi bembeyaz ama su içtim baya 1 saat önceBat belirsiz yumdan 9 gün geçti
Ay evet sabah bende ovu yaptım hiç koyu falan cikmadi hamile değiliz galibaBnmde 9.yda 10.gün ovulasyon testi bembeyaz ama su içtim baya 1 saat önce
Ben değilim eminim de seni bilmem canm sonra acaba geçmi döllenme oldu göstermedi diyorumAy evet sabah bende ovu yaptım hiç koyu falan cikmadi hamile değiliz galiba
Bak benm böyle çıkmıştıAy evet sabah bende ovu yaptım hiç koyu falan cikmadi hamile değiliz galiba
Benimde 10 fazlam var yumurta kontrolü ne demek kan testi miCanım benim 15 kilo fazlam var. Düzenliydi önceden. Kıllanma sivilce hep vardı. Çok ağrılı geçiyor adetlerim. Çocuğun olmaz değil tabiki olur. Ama yumurta kontrollerini yaptır mutlaka. İlaç veriyor doktorlar. Zayıflamak önemli
Alttan ultrason ile bakıyorlar canım. Orada net görünüyor yumurtaların durumu. Doktor gereken ilacı veriyor.Benimde 10 fazlam var yumurta kontrolü ne demek kan testi mi
bi iki gün daha sabretVarsada çıkmaz diye yapamıyorum ki şu günler geçmiyor yaadaha var yaa en erken p.tesi yapmalıyım
senin bat ne zamandı?Sanırım benim kırmızılar geliyorhem karın ağrım var hemde çok hafif renk gelmiş gibi.. 5. Günü bayrama denk gelmezse doktor çağırmıştı gidicem ama nasıl gözümde büyüyor ya gitmek gelmek..keşke gerek kalmasaydı
görümcen geldi miBnmde 9.yda 10.gün ovulasyon testi bembeyaz ama su içtim baya 1 saat önce
Ben yoldaym gidiyorumgörümcen geldi mi
Benimde böyle cıktı sabah neyse akışına bıraktım regl olacaksak olcaz zaten engel olamayız kısmet artıkBak benm böyle çıkmıştı
Görümceye bak beBen yoldaym gidiyorumgelemedi brn mersktsn duramadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?