İnşallah canım❤Darısı başına sennde pozitif çıkcak baksenide hissettim birden
Son gelisi olsun insallah
Inşallah. Sanki senin de mi bat yaklastisabret sabret.. belki 3 gün sonra pozitifi görceksin.. aslında bu yüzden erkenden test yapmak doğru değil. Belki idrar testinde gözükcek kadar yoğun değil
HahahKabizlik ti belirti normalde bu kizin herseyi tersovu testi gebelik cikariyormus demek ama ben haric herhal
Teşekkür ederiz darısı başımızaSaglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin rabbim saka bir yana tabi
HahahGörümcene de ki cok sanslı. Ovuslasyon movulasyon bilmeden 2.geldi:)
bugün canımInşallah. Sanki senin de mi bat yaklasti
sen ne dedin :)Hahahşanslısn diyemedim tabi bide dio bu ay salıverdm olursa olur ısrarla sende yap sende de var keisn bşy dio kendince böle mutlu edio
Eşim erken gebelik gtrmş yap die yapmak istiyorum lakin korkuyorum da. Sabaha belki dedimsen ne dedin :)
ohh valla keske bizde rahat olabilsek ya
Eşe bak be gidip kendi gönül rızasıyla mı almışEşim erken gebelik gtrmş yap die yapmak istiyorum lakin korkuyorum da. Ssbshs belki dedim
Amin insAllah canim benimTeşekkür ederiz darısı başımıza
Hic sorma bende 3 gundur al diyorum unutuyorcocuk yapmayi unutmuyorda ofrenme unutuluyor nedenseEşe bak be gidip kendi gönül rızasıyla mı almış
Benim eşimde kendi aklına gelip asla almazHic sorma bende 3 gundur al diyorum unutuyorcocuk yapmayi unutmuyorda ofrenme unutuluyor nedense
Benimkinin de gelmez aslinda ogrenince soylememek gerekiyor bunlara surunsunler bir sure sinirlendim simdi durduk yereBenim eşimde kendi aklına gelip asla almaz
bosver kuzum sinirlenme hic :) benim eşim gecikme olmadan yapmamı asla istemiyor. Bende hak veriyorum ona.Benimkinin de gelmez aslinda ogrenince soylememek gerekiyor bunlara surunsunler bir sure sinirlendim simdi durduk yere
HahahEşe bak be gidip kendi gönül rızasıyla mı almış
Hahha değişikler hepsi ya bakma kaç sefer sende git dr dedim he he deyip geçiştirdi.Hic sorma bende 3 gundur al diyorum unutuyorcocuk yapmayi unutmuyorda ofrenme unutuluyor nedense
O kadar almıs yaparsın bari canımHahahya benden çok merak edio. Diyorum dhs yeni kürtaj oldum acelemiz yok tabi içten içe ondan daha merak ediyorum.
Ayni kafadan erkekler galiba azze canim hamislere deymisiz kiz sirt sirtayiz iki hamis de bize koyda ins bu ay tek tek hamis olunur bu ay insallah yabosver kuzum sinirlenme hic :) benim eşim gecikme olmadan yapmamı asla istemiyor. Bende hak veriyorum ona.
Korkuyorum ümidim yok Hele ovu testinden sonraO kadar almıs yaparsın bari canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?