Sen yarın sabah yap bende de normal test var belki yaparım bendeBat sennde 30 temmuz Du demi
Bana uyar
yapmadım canım her an gelcek gibi şuanTest yapmadin miiii
gelmezse yaparım ama heran gelcek gibi suan canım..
Nerden anladingelmezse yaparım ama heran gelcek gibi suan canım..
o his oluyo ya sanki biseler akıyomus gibi sürekli kontrol ediyorumm bekliyo kapının ağzınsa sankiNerden anladin
Gelmesin insallahgelmezse yaparım ama heran gelcek gibi suan canım..
inşallah canım nasip artıkk neyse oGelmesin insallah
Benim test daha kargoya verilmedi
Hangi marka aldin canimBenim test daha kargoya verilmedio gelsim yapcam bende
Su miratechin pembis testine taktim gecen ay da esimle aradik bulamadik eczanede bende netten aldim gelirse insallah bu sefer o testle yapayimHangi marka aldin canim
İnşallah cnmSon gelisi olsun insallah
Ay en iyisini yapmissin canim bende bulamiyorum butun her yere baktirdim esime ama yok int siparis vercem diye aya sepetledimSu miratechin pembis testine taktim gecen ay da esimle aradik bulamadik eczanede bende netten aldim gelirse insallah bu sefer o testle yapayim
Birde yumurlamadan 12 gun sonra yap kuzum cikariyor o testSu miratechin pembis testine taktim gecen ay da esimle aradik bulamadik eczanede bende netten aldim gelirse insallah bu sefer o testle yapayim
Ilk olacak insallah 1 buçuk yıldır olmuyorHoşgeldin canım inşallah lans getirir .. Ne zamandır istiyorsun ilk mi olcak?
Yumdan 12 gün sonraTarlusal alırken yumurtlama gördüm kızlar ve değerlendirdim üstünden yedi gün geçti test yaptım tabi kendimi tutamayıp negatif çıktı. Sizce kaç gün sonra Bi daha yapayım regl olmazsam?
5 gün sonra yeniden yapayım yani anladım kuzum.Yumdan 12 gün sonra
çok çokk erken kuzumm 12.gün gelsin bi❤Tarlusal alırken yumurtlama gördüm kızlar ve değerlendirdim üstünden yedi gün geçti test yaptım tabi kendimi tutamayıp negatif çıktı. Sizce kaç gün sonra Bi daha yapayım regl olmazsam? Marka surelab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?