sırtımızı dayadık hamilelere kuzumAyni kafadan erkekler galiba azze canim hamislere deymisiz kiz sirt sirtayiz iki hamis de bize koyda ins bu ay tek tek hamis olunur bu ay insallah ya
Ay evet ama test negatif cikinca cok uzuluyor ya nasil olmaz yanlisin var iyice baktinmi diyor kiyamamHahha değişikler hepsi ya bakma kaç sefer sende git dr dedim he he deyip geçiştirdi.
daha erken ama erken gebelik testinde cıkabilir belkiKorkuyorum ümidim yok Hele ovu testinden sonra
insAllah kuzum insAllahsırtımızı dayadık hamilelere kuzuminşallah bigün bizde oluruzz
Korkuyorum ümidim yok Hele ovu testinden sonracanim adi ustunde erken test
Ya aldığı erken gebelik te kıytırık bir markaydıdaha erken ama erken gebelik testinde cıkabilir belki
Saol kuzum sağlıkla al bebişini kucağına cnmGörümceye hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Böyle şeyler düşünme lütfen ben diğer gebeliğimde ovu yaptım koyu deildi çok. Sorun çıkarma kötü enerji yollamaYa benim ovu testi niye koyu çıkmadı ki yaa bat günü de yapmıştım çıkmadı en koyu haliyle. Kizlar kimyasal falan olsa regli olurdum değil mi doktora salı günü gideceğim
Ayy ne bileyim şu an içimi bir korku kapladıBöyle şeyler düşünme lütfen ben diğer gebeliğimde ovu yaptım koyu deildi çok. Sorun çıkarma kötü enerji yollama
Sabah yap bence sonuçta erken gebelik testi ve 10 gün falan olmuş oluyo yumdan çıkar varsaHahahya benden çok merak edio. Diyorum dhs yeni kürtaj oldum acelemiz yok tabi içten içe ondan daha merak ediyorum.
Korkma düşünme güzel şeyler düşün. Ayrıca kimyasal olsa çoktan giderdi.Ayy ne bileyim şu an içimi bir korku kapladı
Evet diğer gebeliklerin10. 11. Gün silikle öğrenmştmSabah yap bence sonuçta erken gebelik testi ve 10 gün falan olmuş oluyo yumdan çıkar varsa
Inşallah dediğin gibidir canım yaaKorkma düşünme güzel şeyler düşün. Ayrıca kimyasal olsa çoktan giderdi.
Yap bendede erken testi olsa yapardım sabahEvet diğer gebeliklerin10. 11. Gün silikle öğrenmştm
Bat sennde 30 temmuz Du demiYap bendede erken testi olsa yapardım sabah
Veririm cnm benm akinti devam ediyoryarın yapıp bize de haber ver eğer koyuluk olursa bebşstendir
Test yapmadin miiiibugün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?