Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni kafadan erkekler galiba azze canim hamislere deymisiz kiz sirt sirtayiz iki hamis de bize koyda ins bu ay tek tek hamis olunur bu ay insallah ya
sırtımızı dayadık hamilelere kuzum inşallah bigün bizde oluruzz

Görümceye hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

daha erken ama erken gebelik testinde cıkabilir belki
Ya aldığı erken gebelik te kıytırık bir markaydı bilmiyorum yani bugüne kdr testlerimin arasında denemiştim yoktu dio bu vardı eczanede bunu vermişler dedi

Ya benim ovu testi niye koyu çıkmadı ki yaa bat günü de yapmıştım çıkmadı en koyu haliyle. Kizlar kimyasal falan olsa regli olurdum değil mi doktora salı günü gideceğim

Ya benim ovu testi niye koyu çıkmadı ki yaa bat günü de yapmıştım çıkmadı en koyu haliyle. Kizlar kimyasal falan olsa regli olurdum değil mi doktora salı günü gideceğim
Böyle şeyler düşünme lütfen ben diğer gebeliğimde ovu yaptım koyu deildi çok. Sorun çıkarma kötü enerji yollama

Hahah ya benden çok merak edio. Diyorum dhs yeni kürtaj oldum acelemiz yok tabi içten içe ondan daha merak ediyorum.
Sabah yap bence sonuçta erken gebelik testi ve 10 gün falan olmuş oluyo yumdan çıkar varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…