Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah ım her ay kendime söz veriyorum umutlanmıcam diye yine umut bağlıyorum her ay ya
Umutlanmamak olmuyo ki insan bi belirti arıyo farklılık görünce acaba mı diyo o heves o istek Rabbim isteğimizi geri cevirmesin insallah kuzum. Bizimde pesimizden anne diye gezen bebeklerimiz olsun

Ya kızlar bana yardım edin polikistiğim varmış böyle olup hamile kalan var mı yada transfer aşılama vs onlar nedir yaptırabilir miyim yani

canım bende de pcos vardı doktora gittim catlama sorunu oluyor pcosların yumurtada onuda genelde iğne ile yapabiliyorlar ama bana daha ilac bile baslamadan hamile kaldım daha cok yeni insallahta büyür ve keseyi görürüm. Bir prof var adet duzensizligi yoksa olur dedi ki dedigi gibide oldu korunmayı bırakalı 1 ay oldu hemen hamile kaldım hic ilac kullanmadim sadece folik asit baslamistim 7 gün önce tavsiyem ovulasyon testi yap spontan gebelikte gorulebiliyor bende duyunca cok korkmuştum olmaz diye ama cok şükür

Umutlanmamak olmuyo ki insan bi belirti arıyo farklılık görünce acaba mı diyo o heves o istek Rabbim isteğimizi geri cevirmesin insallah kuzum. Bizimde pesimizden anne diye gezen bebeklerimiz olsun
Amiiiiinnnn.. Çok yaklaşmıştım kaydı ellerimden oğlum.. Kaybedince insan daha çok istiyor. İnşallah ikiz olur ya şimdi diyecek herkes biri buldun da ikizi istiyon

Bence de pko var ama benim regl im düzensiz işte düzenli regl de pko Bi risk değil pek hayırlı olsun canım

Amiiiiinnnn.. Çok yaklaşmıştım kaydı ellerimden oğlum.. Kaybedince insan daha çok istiyor. İnşallah ikiz olur ya şimdi diyecek herkes biri buldun da ikizi istiyon
Kuzummm. Rabbim böyle doğru görmüş. Her şerde bi hayır vardır derler. İnşallah ikiz olur sabrının mükafatı. Benim bi tanıdıgım 8 aylık bebegi karnında öldü. Rabbim sonra ikiz nasip etti ona.

doktora gözüktünüz mü hic? Yada ovulasyon takibi yapıyo musunuz
Doktorla tedaviye başladım bana hormon testi yapıldı hsg çekildi geçen ay eşim de sperm testi yaptırdı hepsi temiz cıktı. Benim yumurtalık hacmim çok küçükmüş bir de luteal fazım çok kısa. Bu ay klomene başladım geçen hafta da çatlatma iğnesi oldum bekliyorum. 13 14 15 mm 3 tane yumurtam oluşmuştu hayırlısı bakalım

maşallah kızlar bişe sorcam. Çatlama 10nunda oldu ya benim. Regl tarihi ileri atma ihtimali var mı? Yoksa bugün olmazsam hamile olma ihtimalim var mı?
Canim ben gecen ay 13 de catlama oldu 29 regli oldum herkeste farkli olabilir bu ayda 11 de catladi bakalim nezamn olacam

maşallah kızlar bişe sorcam. Çatlama 10nunda oldu ya benim. Regl tarihi ileri atma ihtimali var mı? Yoksa bugün olmazsam hamile olma ihtimalim var mı?
Ayın 25 ı yarın tam 15 gün geçmiş oluyor yumdan sabah mutlaka yap bence kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…