Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şu ebrunun kini kullandım bu ay. Ama çok geriliyorum elmde kslfı 8,9 tane ys onları kullanım yds takp etmem salıvercm bakalım ne olcak
bende ilk defa kullanacam bu ay zaten 3 gün fitil 1 hafta ilişki yasak sonra köye gidecem derken adete 1 hafta falan kalacak olmadı yani diğer aya hazırlık yapıyorum
Birde nezaman yumurtluyorum bilmiyorum

Kizlar ben 2 hamilelik gecirdim 1 tane 11 yasinda kizim var 2018de bi hamilelik daha yasadim 2019 subatta oglum7 aylikken kabettim karnimda sezeryan oldum atlatmam cok zor oldu atlatmam derken hala atlatamadim hala içimyaniyor ama hayatima bu aciyla devam etmeyi ogrendim bunlari yazma sebebim aslinda cok belirti aramaya gerek yok kizimda tek belirtim adet sancisi ve iste oldum diyip yogun akintiyla tuvalete kosmamdi oda 3 gun once felan basladi , oglumda ise 3 4 ay olmadi ve o ay dayimin dugunu vardi evi temizle o bu dugun yer ayarla kiyafet bak kostur kostur 3gunum gectiginde farkettim aslinda cok aman aman belirtiler olmuyor bence yinede bendw yazliktayim suan kendimi alakoyamiyorum ama belirtim yok diye uzulmemek lazim sadece bunu biliyorum ve belirtim var diye kesin hamileyim dememk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…