çok teşekkür ederimm canım. Rabbim her birinize nasip etsin insallah❤Ayy kendim hamileymisim gibi sevindimm yaa insallah guzel ilerler hersey kuzuuumm
Allah razı olsun kuzumm inşallah. Rabbim sizlerden de bu haberi almayı nasip etsin❤Azze tebrik ederim cnm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim En kusa zamanda bizede nasip olur inşallah
Onu sormadım bat ne zman diye sordum birine 6 birine 22 diyince senBu gebelik testi yumurtlama değil
sağol kuzumm hep aklımda hrp duamdasınızz her zaman ❤ayyyAzze inşalllaah sağlıkla kucağına al canımm gözünn aydınnnn . hepimize dua et artık bol bol senden bunu isticez
bende ilk defa kullanacam bu ay zaten 3 gün fitil 1 hafta ilişki yasak sonra köye gidecem derken adete 1 hafta falan kalacak olmadı yani diğer aya hazırlık yapıyorumBen şu ebrunun kini kullandım bu ay. Ama çok geriliyorum elmde kslfı 8,9 tane ys onları kullanım yds takp etmem salıvercm bakalım ne olcak
yaaa kuzum benimmm inşallah eşine kendi hamileliğini de haber vermek nasip olcak ❤Azze sabah uyandık sanki kendim hamile gibi eşime heyecanlı heyecanlı anlatıyorum bak diyorum aazze var hamile falan
Bak koyu cikmis demek bizde yok hamilelik falan
Ahh ahhh inşallah kuzum inşallahyaaa kuzum benimmm inşallah eşine kendi hamileliğini de haber vermek nasip olcak ❤
ama bu çatlamanın 15.günü oluyo kendinle değerlendirmeBak koyu cikmis demek bizde yok hamilelik falan
Of ezan okunuyor artık hakkımızda hayırlısıama bu çatlamanın 15.günü oluyo kendinle değerlendirme
Dun yaptim silikti ovu ondan da umudum yokRegen_ sende bi ovu yap bence
Bende yaptım şimdi silik ciktiEfsane gercek demek ki ya
Sen ovu yaptn miBak koyu cikmis demek bizde yok hamilelik falan
Şimdi yaptım da silikSen ovu yaptn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?