Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve burda bebegini kaybeden dusuk yapan bir turlu hamile kalamayan herkesi okadar iyi anliyorumki ama zamani var kizlar zamani her ruhun ne zaman ana rahmine dusecegi belli aslinda bunu hepimiz biliyoruz. Ben oglumu ogrendigimde 6.haftasinda dr kanama var kalkma ama kendini hazirla dedi 3 hafta yattim sonra kanama gecti dr bu cok iyi ve beklemedigim bir gelisme dedi aylar sonra kaybetmeden 2 gun once ultrasona girdim kilosu gelisimi harika babasi gibi yapili olacak dedi dr ertesi gun hareketi durdu yani bence hersey bizim disimizda elimizden geleni elbette yapacagiz ama gelecek olan geliyor gidecek olan zaten gidecek boyle dusununce 3.ye cesaret edebildim . Dra gittim dr 7aylik sezeryanlar cok sikintili dedi rahim hala cok kalin olur suan hasarli bir rahim olabilir dedi ve baktığında okadar sasirdiki rahimin cok iyi dedi ic dis harika toparlamis hemen gebe kalabilirsin dedi ertesi gun corona cikti tam hazirlamiskem yine kursagimda kaldi bu ay yazlikta bir komsumuz var cokta tanimadigim kizinin bebegini gostererek seninkide yasasaydi bundan 1 ay buyuk olacakti dedi soka girdim tum bastirdigim duygular aciga cikti 3 gun kendimi toparlayamadım ve sanki tekrar kollarima bir bebek almazsam toparlanamayacagimi hissediyorum Yani herkesin sinavi baska hamile kalamamak yada kaybetmek Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Azze yaaa kuzum dün girmemiştim hamile misiiiin çok sevindim valla sağlıkla gelsin inşallah bizlere de dua et

kuuzm kürtajdan sonra korundun mu kaç ay sonra hamile kaldın
5.ayım ve ben hiç korunmadım ama kalamıyodum. O kadar üzülüyodum ki niye diye düsünüp duruyodum galiba günleri tutturamıyodum. İlk ovulasyon denememde oldu. Ovulasyom testi kullanmayanlar bosa vakit kaybetmesinler hic burdan duyuru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…