Ben de saat 4 yapayim bakayim ne durumdaŞimdi yaptım da silik
galiba canımEfsane gercek demek ki ya
aynen bak demkki bunlarda çıkarıyormuş
evet kuzum :)aynen bak demkki bunlarda çıkarıyormuş
evet canım dün gece test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükürAzze yaaa kuzum dün girmemiştim hamile misiiiin çok sevindim valla sağlıkla gelsin inşallah bizlere de dua et ❤❤
kuuzm kürtajdan sonra korundun mu kaç ay sonra hamile kaldınevet canım dün gece test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür
5.ayım ve ben hiç korunmadım ama kalamıyodum. O kadar üzülüyodum ki niye diye düsünüp duruyodum galiba günleri tutturamıyodum. İlk ovulasyon denememde oldu. Ovulasyom testi kullanmayanlar bosa vakit kaybetmesinler hic burdan duyuru :)kuuzm kürtajdan sonra korundun mu kaç ay sonra hamile kaldın
Maşallah ya demek ki ovulasyonu yakalayamıyormuşsun iyi ki yaptın bak bu ayevet canım dün gece test yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür
Benimki buBen de saat 4 yapayim bakayim ne durumda
evet canım öyleymiş aylarım geçti bu sekilde :)Maşallah ya demek ki ovulasyonu yakalayamıyormuşsun iyi ki yaptın bak bu ay
Ay bide birgebeningünlüğü yumurtlama değil bu demişti bence o bu işi bıraksınevet canım öyleymiş aylarım geçti bu sekilde :)
Canim hangi gunleri degerlendirdinevet canım öyleymiş aylarım geçti bu sekilde :)
Yok canım ovu testiAaa canım hcg mi bu hayırlı olsun yaaa
Ovu testi canım yaaKız gebelik testi mi busüperr
Bence koyulaşır bu söylim.Yok canım ovu testiAzze nin ovu testi çıkınca bende denedim de böyle cıktı ama var daha benim 10.gun yumdan beri
DiyosunBence koyulaşır bu söylim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?