Hahha sinir oldmEvet gördum kuzum cope niye ationn
Evet gördum kuzum cope niye ationn
Bide normal yap kız mademHahha sinir oldmbide açp kırıp attm
Ahshagssg hincini niye testten cikariyonHahha sinir oldmbide açp kırıp attm
Eki Görüntüle 2667459 Eki Görüntüle 2667460 Kızlar üstteki 6 temmuz alttaki 22 haziran sizce varmı bisiler ya?
bat ne zaman 22 temmuz mu demek istedin sanırım?Eki Görüntüle 2667459 Eki Görüntüle 2667460 Kızlar üstteki 6 temmuz alttaki 22 haziran sizce varmı bisiler ya?
Hayırlısı Allahtan
Ayy kendim hamileymisim gibi sevindimm yaa insallah guzel ilerler hersey kuzuuummKızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Varsa çıkar mi bugün sence benimHayırlısı Allahtan
Netten alcaksan labaquick kullandm bu ay gayet rengi falan iyiydi doktorla es zamanli yumirtalmayi takip ettim dogru cıkti. Eczaneden alcaksan artimedi al kuzum
Senin catlama 15 inde olmustu dimi 29 u yapman lazm doktorlara goreVarsa çıkar mi bugün sence benim
testim yoktu arkadaşım çarşıya gitti ondan istedim gelsinde 2 tane alacak birini yaparım belkiSenin catlama 15 inde olmustu dimi 29 u yapman lazm doktorlara goreama dayanamzsan yap bitane
Netten alcaksan labaquick kullandm bu ay gayet rengi falan iyiydi doktorla es zamanli yumirtalmayi takip ettim dogru cıkti. Eczaneden alcaksan artimedi al kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?