Bende öyle oluyodum burda sohbet edip konustugum birinin hamileleik haberini alınca kendimmişim gibi mutlu oluyodum
Sonunda sende hamilesin. İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla büyütürsün evladını canım.Kızlaaar hamileyiimm eliim ayağım titriyoo Allahımm sana şükürlerr olsunnnn kalbimm cok hızlı atıyoo inanamıyorum ya hamileyimmm ağlamak istiyorummm
Hiç bi zaman umudumuzu kaybetmicez.. sabırr sadece canım.Kaç gündür okadar mutsuzdum ki azze vallahi bana umut oldun ❤ yengeye selamlar bu arada en son ona söyle :)))
inşallah canım çok sağol Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Umudunu kaybetme hiç bi zamanSonunda sende hamilesin. İnşallah sağlıklı bi gebelik geçirip sağlıkla büyütürsün evladını canım.darısı bize artık.
Özele gidiyordum ama yılbaşından sonra fiyatlar uçtu Ankara da. Ankara çok pahalı hastane yönünden ya Konya da özeller bile çok uygundu. Bizi aşınca devlete geçtim ama doktor değilmiş pandemi süresinde daha gitmedim virüs den dolayı. Özel de Bi kan tahlili asgari ücret resmenÖzelemi gidiyorsun cnm. Vslls fazla cinsler özelde devlette aynı cinstler arada istisnalar çıkıo tabi
Doktora aldin mi randevuBende öyle oluyodum burda sohbet edip konustugum birinin hamileleik haberini alınca kendimmişim gibi mutlu oluyodum
Kız sen hepmze yaptırdın testi sen bi test temin et ve yap
yok canım pazartesi saglık ocagında kan vercem. Doktora bayramdan snra giderimDoktora aldin mi randevu
Aynen kuzum sen al biz yorumlarzOzaman ben herzaman aldığım yerden alayım siz daha iyi biliyorsunuz size sorarım :)Azze :)
Hadi yaa öyle mi hissettinKız sen hepmze yaptırdın testi sen bi test temin et ve yapsende de var bişey bnce
Bel agrm var bugun sabah basladı regl erken mi gelecek bilemedim canim ya keyfim kacti
Arkadaş çarşıya gidiyor istedim ondan alivercekSankim
Benimde ağrıyor kac gündür bide akintı başladı birazBel agrm var bugun sabah basladı regl erken mi gelecek bilemedim canim ya keyfim kacti
Akintm var ama progestandan dolayi anlayamiyorum o cok yapiyorBenimde ağrıyor kac gündür bide akintı başladı biraz
Hahah hadi bakalım hayırlısı. Bat 30 temmuz dennde dmeiArkadaş çarşıya gidiyor istedim ondan alivercek
Hahah hadi bakalım hayırlısı. Bat 30 temmuz dennde dmei
Evet gördum kuzum cope niye ationnYa ben şu teste baktm da silik var gbi ams emin olamadım sende gördün demiRegen_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?