Evet goruyorum canimGörüyo
görüyo musun cidden ya
Galiba canim 15 gunu hattaBugün yumurtlamanın 14. Günü yani
Bakalım hayırlısı çatlama 16sinda oldu benim 10.gun bugünEvet goruyorum canim
gördüm bnde kuruma çizgisi en az 1,2 saat sonra çıkar.hadi inş hamilesin dedim bakBide böyle bakin
Canim test marka nedirGörüyo
görüyo musun cidden ya
Hmm olsa çıkardı diye düşünüyorum kuzum baya olmuş ama geç döllenme ihtimaline karşı kan ver istersen. Regl in gecikti o zaman demiGaliba canim 15 gunu hatta
Bugun yarin olmam lazim olmazsa pazartesine canim ama yok olsa neden cikmasin zaten regli sancimda basladiHmm olsa çıkardı diye düşünüyorum kuzum baya olmuş ama geç döllenme ihtimaline karşı kan ver istersen. Regl in gecikti o zaman demi
Hemen çıkmaz mi kuruma çizgisi diyorsungördüm bnde kuruma çizgisi en az 1,2 saat sonra çıkar.hadi inş hamilesin dedim bak
Ya üşenmeden gidip gözlüğümü takıp baktım yine göremedim nasıl gördü millet anlamadımHemen çıkmaz mi kuruma çizgisi diyorsunof heycanlandim
bende hep sonradan çıktı kuruma çıkmaz hemen kırıp bide bak çek foto bideHemen çıkmaz mi kuruma çizgisi diyorsunof heycanlandim
Tamam cekeyimbende hep sonradan çıktı kuruma çıkmaz hemen kırıp bide bak çek foto bide
Çok pardon canım bilindik bi test değil ya nobetciden almış arkadaşım aticam şimdi sana fotosunhEbruseyda bu 3 sorum olacak canim markasi neydi testtin
haha düşünmüyor deilim ki öğrencyken bakıyordm
Surelab sa ona cikiyor boyle hayali cizgide o yuzden sordum canim birde al bi marka da cikiyorÇok pardon canım bilindik bi test değil ya nobetciden almış arkadaşım aticam şimdi sana fotosunh
Surelab sa ona cikiyor boyle hayali cizgide o yuzden sordum canim birde al bi marka da cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?