Aynen yapcam bakalm4 te sen de ovu yapacaksın unutma
zaten baya erken. Şimdi bile çıktıysa vardır galiba :)Hahahahah efektlerim kuvvetlidirama beklesin 2 gun sonra tekraasin testi
Hadi inşallah kızlar nisan topiğine gidiyoruz burdanAynen adet olmazsam tekrar ederim hayırlısı artık
Canım gözün aydın.. ama eczacı neden öyle dedi ? Biz cok rahat gidip alıyoruzMerhaba sabah gidip test aldım ve pozitif çıktı. Zaten 1 hafta günüm geçmişti hissediyordum
Memlekete geldiğim için hastaneye gitmeye çekiniyorum. Eczacıdan folik asit istedim aile hekimi yazsın veremem dedi. Mecbur pazartesi gideceğim
Folik asit i doktor yazmaz ki gidip alabilirsin kendin reçeteye gerek yokMerhaba sabah gidip test aldım ve pozitif çıktı. Zaten 1 hafta günüm geçmişti hissediyordum
Memlekete geldiğim için hastaneye gitmeye çekiniyorum. Eczacıdan folik asit istedim aile hekimi yazsın veremem dedi. Mecbur pazartesi gideceğim
Çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda hepinize olsun inşallah. Şuan duygularım karma karışık zaten planlı bir gebelikti farklıyım eşim yanımda yok falanCanım gözün aydın.. ama eczacı neden öyle dedi ? Biz cok rahat gidip alıyoruz
Markası ne falan dedi ben de bilemedim. Daha yeni başlayacağım dedim. O da gözü kesmedi heraldeFolik asit i doktor yazmaz ki gidip alabilirsin kendin reçeteye gerek yok
Kan verceğin zaman istersin o zaman canımÇok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda hepinize olsun inşallah. Şuan duygularım karma karışık zaten planlı bir gebelikti farklıyım eşim yanımda yok falanbir sürü folik asit var dedi eczacı aile hekimi yazarsa daha iyi olur dedi ben de riske girmek istemedim
Evet öyle yaparım bakalım. ben güya hiç hastaneye falan bulaşmadan hallederim diye düşündüm koronodan dolayı şubattan beri gitmiyorum aman hastalık kaparım diye. Bundan sonra gebelik takibi için mecbur gideceğimKan verceğin zaman istersin o zaman canım
Bu arada sizin hamilelik takibinde 4 haftalık yazıyor böyle bir şey oluyor mu? İlk kez görüyorum da o yüzden sordumKan verceğin zaman istersin o zaman canım
Bende gitmiyorum canım ama bundan sonra mecbur önlemimizi alıp gitcezEvet öyle yaparım bakalım. ben güya hiç hastaneye falan bulaşmadan hallederim diye düşündüm koronodan dolayı şubattan beri gitmiyorum aman hastalık kaparım diye. Bundan sonra gebelik takibi için mecbur gideceğim
evet canım ayarlardan yapabiliyorsunBu arada sizin hamilelik takibinde 4 haftalık yazıyor böyle bir şey oluyor mu? İlk kez görüyorum da o yüzden sordum
Folidoce al kuzum direk günde bir adet aç tok saat fark etmezÇok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda hepinize olsun inşallah. Şuan duygularım karma karışık zaten planlı bir gebelikti farklıyım eşim yanımda yok falanbir sürü folik asit var dedi eczacı aile hekimi yazarsa daha iyi olur dedi ben de riske girmek istemedim
Bende çizgi gördüm sanki hafiften☺ ayniydik ama benim adet geldi gelicek o yuzden elim teste falan gitmiyor..senin adina cok sevindim canim..cok heyecanliydin Rabbim heycanini dindirmesinHemen çıkmaz mi kuruma çizgisi diyorsunof heycanlandim
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin canım yok denecek kadar az benim de belli değil yani daha. Belli mi olur yapsana ne kaybedersinBende çizgi gördüm sanki hafiften☺ ayniydik ama benim adet geldi gelicek o yuzden elim teste falan gitmiyor..senin adina cok sevindim canim..cok heyecanliydin Rabbim heycanini dindirmesin
Hicbir belirtim bile yok adet belirtisi dışında. .hissim yok...bide dün afedersin günlük pedimde kırmızılık gördüm gibi..Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin canım yok denecek kadar az benim de belli değil yani daha. Belli mi olur yapsana ne kaybedersin
Evet biliyorum ilk hamileliğimde yine Kk da yapmıştım da genelde 5 haftalık 7 haftalık gibi gösteriyordu. 4 haftalık görünce şaşırdımevet canım ayarlardan yapabiliyorsun
Teşekkür ederim hemen kaydettim canım çok teşekkürşer tekrardanFolidoce al kuzum direk günde bir adet aç tok saat fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?