Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba sabah gidip test aldım ve pozitif çıktı. Zaten 1 hafta günüm geçmişti hissediyordum
Memlekete geldiğim için hastaneye gitmeye çekiniyorum. Eczacıdan folik asit istedim aile hekimi yazsın veremem dedi. Mecbur pazartesi gideceğim

Canım gözün aydın.. ama eczacı neden öyle dedi ? Biz cok rahat gidip alıyoruz

Folik asit i doktor yazmaz ki gidip alabilirsin kendin reçeteye gerek yok

Canım gözün aydın.. ama eczacı neden öyle dedi ? Biz cok rahat gidip alıyoruz
Çok teşekkür ederim. Darısı tez zamanda hepinize olsun inşallah. Şuan duygularım karma karışık zaten planlı bir gebelikti farklıyım eşim yanımda yok falan bir sürü folik asit var dedi eczacı aile hekimi yazarsa daha iyi olur dedi ben de riske girmek istemedim

Kan verceğin zaman istersin o zaman canım

Kan verceğin zaman istersin o zaman canım
Evet öyle yaparım bakalım. ben güya hiç hastaneye falan bulaşmadan hallederim diye düşündüm koronodan dolayı şubattan beri gitmiyorum aman hastalık kaparım diye. Bundan sonra gebelik takibi için mecbur gideceğim

Bende gitmiyorum canım ama bundan sonra mecbur önlemimizi alıp gitcez

Folidoce al kuzum direk günde bir adet aç tok saat fark etmez

Hemen çıkmaz mi kuruma çizgisi diyorsun of heycanlandim
Bende çizgi gördüm sanki hafiften☺ ayniydik ama benim adet geldi gelicek o yuzden elim teste falan gitmiyor..senin adina cok sevindim canim..cok heyecanliydin Rabbim heycanini dindirmesin

Bende çizgi gördüm sanki hafiften☺ ayniydik ama benim adet geldi gelicek o yuzden elim teste falan gitmiyor..senin adina cok sevindim canim..cok heyecanliydin Rabbim heycanini dindirmesin
Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin canım yok denecek kadar az benim de belli değil yani daha. Belli mi olur yapsana ne kaybedersin

Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin canım yok denecek kadar az benim de belli değil yani daha. Belli mi olur yapsana ne kaybedersin
Hicbir belirtim bile yok adet belirtisi dışında. .hissim yok...bide dün afedersin günlük pedimde kırmızılık gördüm gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…