bundan yapmştm ben iyidr iyi :)Aynen Nöbetçi de onu bulmuş oda napsın bende hiç duymadım belki de iyi değildir
Alayım sana gönderirimhaha düşünmüyor deilim ki öğrencyken bakıyordmnyse konumuz bu deil.hissedersem sölerim.o attğn testleri kullanmadım hiç al dene bakalım .
sağol canım inşallah saglıklı sekilde ilerler
Ben goruyorum canim zaten ins yanlis silik cikmasinda
Yine iyi cok silik degil 14. Gune falan daha da koyulasabilir kuzumBenimki bu
Gördun yani :)Yine iyi cok silik degil 14. Gune falan daha da koyulasabilir kuzum
Gebelik mi bu silik cizgi goruyom ya
hala görüyor gbym ben
Gebelik evetGebelik mi bu silik cizgi goruyom ya
Şu son ikisinde silik Bi çizgi gördüm canım ama gri renk geldi normalde pembe mi? Bekle bakalım üç gün sonra Bi daha yap renk tonu artmış sa vardır inşalah
Var vallahi kuzum bak efekt oyle yapilamz boyle yapilir testin boyle oluyorGebelik evet
Gebelik mi bu silik cizgi goruyom ya
Aşırı silik işte yani bilmiyorum bi kaç gu daha bekleyim hem sen beni ovu testimi gördun mu oda koyuydu bayaVar vallahi kuzum bak efekt oyle yapilamz boyle yapilir testin boyle oluyorEki Görüntüle 2667524
Var vallahi kuzum bak efekt oyle yapilamz boyle yapilir testin boyle oluyorEki Görüntüle 2667524
Evet gordum koyulugu iyi ondan dedim gebelik olabilir canimAşırı silik işte yani bilmiyorum bi kaç gu daha bekleyim hem sen beni ovu testimi gördun mu oda koyuydu baya
4 te sen de ovu yapacaksın unutmaEvet gordum koyulugu iyi ondan dedim gebelik olabilir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?