Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sen clife macun denedin mi ? Pkolulara çok iyi geliyormuş adetleri yumurtlamayı düzenliyormuş. Arkadaşım başladı ilk ayında adeti düzene girdi.

Canım sen clife macun denedin mi ? Pkolulara çok iyi geliyormuş adetleri yumurtlamayı düzenliyormuş. Arkadaşım başladı ilk ayında adeti düzene girdi.
Pko ya bağlı karaciğer yağlanmam çıktı clife karaciğer de sorun olana önerilmiyor kadın uyardı kesinlikle almayın dedi

Kızlar ben gecenlerde erken gebelik paylasmistim silik cizgi vardi simdi adete 3 gun kala normal kaset test yaptim.negatif silik bile yok. Pek ümitli değilim. Tek ihtimal belki geç döllenme olabilir çünkü geçen hafta kasıklarım çok agriyordu rahatsiz ettirecek kadar yani. Ama sonra kasık ağrısı geçti şimdi normalik hicbir belirtim yok. Hamilelik olsaydi testte bir sekilde silik milik cikardi...

Azze yaa hamilemidn canim allahim saglicakla.kucagina almayi nasip edsin insAllah ❤ belirtilern nelerdi avulason takibi yapmsmydn ❤bugun kacnci gun yumurtlamadan

Azze yaa hamilemidn canim allahim saglicakla.kucagina almayi nasip edsin insAllah ❤ belirtilern nelerdi avulason takibi yapmsmydn ❤bugun kacnci gun yumurtlamadan
Evet canım ovulasyon takibi yaptım ilk kez. Bugün çatlamadan sonra 15.gün.
Belirtilerime gelirsek uyku hali,kasıklarda ağrı,bacaklarımda ve bugünde belimde ağrı. Göğüslerim büyüdü ve bugün ucları cok acıyo. Arada göğüslerimde sızlama oluyordu. İdrar rengim daha koyu. Sivilcem cıkmadı

Bekleyelim bence p.tesiyi ikimizde bunu baz alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…