daha çok yeniEvet biliyorum ilk hamileliğimde yine Kk da yapmıştım da genelde 5 haftalık 7 haftalık gibi gösteriyordu. 4 haftalık görünce şaşırdım
ALLAHIM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsindaha çok yeni
Canım sen clife macun denedin mi ? Pkolulara çok iyi geliyormuş adetleri yumurtlamayı düzenliyormuş. Arkadaşım başladı ilk ayında adeti düzene girdi.Doktor biri doğal oldu diye hemen tedavi vermedi sekiz ay dene dedi bu ay da olmazsa öbür ay gidecem gerçi doktor gitmiş başka doktor a gidecem ama inşalah halden anlar da tedavi başlar. Ovulasyon kullandım kuzum aylarca ama malesef pko dan dolayı kafam çorba oluyor defalarca yazdım buraya denk gelmiş olabilirsin pko da ovulasyon testi çözmek mümkün olmuyor en iyisi doktor ile takip sanırım..
Ahahahahah 10ndakika 10 dakiladr
Ben çok güveniyorum bu sayfaya denemekte fayda var benceKızlar minnak kurabiyeler adlı sayfaya yazdım test markası innovita kaset test değil sizce sipariş verim mi?Azze @husniye35 Regen_ @oblomowka1 S Storycan Eki Görüntüle 2667497
eveeettAzzeeeeeeeeemmmm hamile misinnnn??? Cidden miii??? Ayyy kaçırdım nolur bana ayrıntıları anlattttt
Pko ya bağlı karaciğer yağlanmam çıktı clife karaciğer de sorun olana önerilmiyor kadın uyardı kesinlikle almayın dediCanım sen clife macun denedin mi ? Pkolulara çok iyi geliyormuş adetleri yumurtlamayı düzenliyormuş. Arkadaşım başladı ilk ayında adeti düzene girdi.
Ya seni yerim bennn evde havalara uçtummeveeettçok şükür hamileyim dün gece test yaptım pozitif
Yaptım çok silik çıktı kuzum yok demek ki
yok kuzucum Pazartesi inşallahYa seni yerim bennn evde havalara uçtumm☺☺ Çok mutlu oldum rabbim hayırla sağlıkla kucağına almalar nasio etsinn❤❤ kan verdin mi
AtsanaYaptım çok silik çıktı kuzum yok demek ki
Evet canım ovulasyon takibi yaptım ilk kez. Bugün çatlamadan sonra 15.gün.Azze yaa hamilemidn canim allahim saglicakla.kucagina almayi nasip edsin insAllah ❤ belirtilern nelerdi avulason takibi yapmsmydn ❤bugun kacnci gun yumurtlamadan
tamam canım inşallah. Sen nasılsın iyi misin ?Ayyy aminnn aminnnnkan verince beni de etiketle olur muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?