Bende yumurtlamanin 12. günü ve adetim gelmedi diye bi ümit yaptım ama boş çıktıGünaydın kızlar size kalbim kadar ve Rahmin kadar temiz bomboş Bi test ile merhaba diyorumBi an cidden salak gibi gebe olabileceğimi düşünmüştüm
Ya en çok şeye sinirleniyorum, kendime söz veriyorum umut etme diye ama her ay sanki hamileyim gibi umutlanıyorum yine yıkılıyorumBende yumurtlamanin 12. günü ve adetim gelmedi diye bi ümit yaptım ama boş çıktı
Hep aynı canım ya...hele ben bide baştan catlama olan gunu değerlendiremedigimi bildigim halde bu ayı elediğim halde pko oldugum halde yine ümit ettim yaptim...simdi ümitler yıkılıyor gibi oluyo ama her adetin sonunda da taze umutlar yeşeriyor...çok değişik ya...Ya en çok şeye sinirleniyorum, kendime söz veriyorum umut etme diye ama her ay sanki hamileyim gibi umutlanıyorum yine yıkılıyorum
Kuzum olsa hayali de olsa Bi çizgi çıkardı böyle ışığa tutunca falan çıkan burada görüyoruz. Benim ki tertemiz yani artık umudu kesip artık regl yi beklemek en güzeli sonuçta iki gün de ne değişecek kiHep aynı canım ya...hele ben bide baştan catlama olan gunu değerlendiremedigimi bildigim halde bu ayı elediğim halde pko oldugum halde yine ümit ettim yaptim...simdi ümitler yıkılıyor gibi oluyo ama her adetin sonunda da taze umutlar yeşeriyor...çok değişik ya...
Ama senin henüz erken...adet olmazsan 1 2 gun daha bekle derim test icin
Benimde öyle..bende senin gibi dedim..olsaydi silikte olsa çıkardı herhalde diye...demekki zamani var daha ne diyelim..Kuzum olsa hayali de olsa Bi çizgi çıkardı böyle ışığa tutunca falan çıkan burada görüyoruz. Benim ki tertemiz yani artık umudu kesip artık regl yi beklemek en güzeli sonuçta iki gün de ne değişecek ki
İnşaallahinşallah canım Allahım banada ve tüm isteyenlere nasip eder çok istiyorum rabbimde razı geldiyse bu kez olmuştur umarım
Bata ne kadar var kuzumGünaydın kızlar size kalbim kadar ve Rahmin kadar temiz bomboş Bi test ile merhaba diyorumBi an cidden salak gibi gebe olabileceğimi düşünmüştüm
Kan verdiniz mi ay çok merak ediyorumçok şükür canım sen nasılsın?
verdim canım eve geldim şimdiKan verdiniz mi ay çok merak ediyorum
E nabıza bazen 24 saat bazen 3 gün yada 5 gün bulunduğun aile hakemliği sonuç yaz Google umarım protokol no sendedir onla öğren cnmkızlar sağlık ocağında kan verdim e nabıza ne zaman düşer?
Hadi bakalım çok merak ediyorum sonucu inşallah güzel bir değer çıkarverdim canım eve geldim şimdi
Belli değil ki kuzum tarlusal içeli bugün 8 gün geçti 10 gün içinde regl olursunuz yazıyordu kağıttaBata ne kadar var kuzum
Bende değil canım . Eşim yarın iş çıkışı uğrayıp alcaktı artık beklerim :)E nabıza bazen 24 saat bazen 3 gün yada 5 gün bulunduğun aile hakemliği sonuç yaz Google umarım protokol no sendedir onla öğren cnm
İnşallh öyle olur canımm şuan ilk aşama oHadi bakalım çok merak ediyorum sonucu inşallah güzel bir değer çıkar
hadi hayırlısı güzel sonuçlar :)Bende değil canım . Eşim yarın iş çıkışı uğrayıp alcaktı artık beklerim :)
Erken mi yumurtlama oluyor acaba2 gün once adetim bıttı, yumurtlama sancısı gıbı bıse cekıyorum su anda.
canım benim adete yakın koyu oldu umutlandım ama regl oldumKızlar adete yakın ovulasyon koyu oluyor mu yani koyuya yakın bilgisi olan varmı yaptım da şmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?