Oh maşallah ya mutlu oldum şimdiOlmaz mııı hic. @rhl777 @oblomowka1 @tugcekb bunlar bizim ciceklerimiz,en güzel anne adaylarıı
İnsallah öyledir kuzum yaa. Mayıs ayı ugurlu gelsin bize. Ne zamandır evlisinEvet oyle olacak insallah bu ay 3 ay olacak denememize umarim bu ay tuturmusuzdur
Sende ne var ne yok kuzumOh maşallah ya mutlu oldum şimdiRabbim sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
Yaa hiç Sorma keşke hiç korunmasaydık çok pişmanımBenim de 15. ay oldu boyle zor olacağını bilseydim daha önce başlardım valla
Çok şükürAynen kuzum benim. Her zaman yeni umut var
Bekliyorm işte canım 20 Nisan da çatladı yumurta hayırlısıSende ne var ne yok kuzum
Insallahİnsallah öyledir kuzum yaa. Mayıs ayı ugurlu gelsin bize. Ne zamandır evlisin
İnşallah tutunur bebegin sanaBekliyorm işte canım 20 Nisan da çatladı yumurta hayırlısı
1.yılınıza bebisle girin insallahInsallah10 bucuk aydir 11 ay olacak insallah haziran 6si 2019 ♥
Aminnn insallah canim insallah peki sen ne zmandir evlisin1.yılınıza bebisle girin insallah
İnşAllah canımm inşallahİnşallah tutunur bebegin sanabayrama bebislerimizle gireriz umarım
ben 6 aydır evliyim daha canım.Aminnn insallah canim insallah peki sen ne zmandir evlisin
Benim 4 mayıs canım insallah regl degil bebek gelir. Eğer regl gelirse beni toparayın o günİnşAllah canımm inşallahsen naptın ne zman bat senin
Canım ara ara kasık ağrım oldu sivilcelenme oldu 13 Nisan yumurtlamayi gördüm ama önceki aylarda bu belirtiler olduğu için hatta akıntım bu ay önceye göre daha az oldu umitlenmiyorum o yüzdenNe var ne yok kuzum sende belirti var mı
İnşallah canım eşimde problem yok şükür 7 aylık evliyiz bakalım Allah'ım kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklıÜmitsizlige kapılma polikistk over olup çok hamile kalan var eşin de sorun yoksa muhakak olur. Bu topik sana da uğurlu gelir insallah enerini inacını yüksek tut az kalmış olumsuzlugu cekme hemenbebeğin belki seninledir
Psikolojik belirtiler bizi yiyip bitirdi beCanım ara ara kasık ağrım oldu sivilcelenme oldu 13 Nisan yumurtlamayi gördüm ama önceki aylarda bu belirtiler olduğu için hatta akıntım bu ay önceye göre daha az oldu umitlenmiyorum o yüzden
Çok yakın bizimkiler kuzum yumurtlamaya göre benim de 3 mayıs. İnşallah bebek gelir fakat gelmezse de daha bir yıl bile olmadı de kendini motive et biz de ederiz gerçekten de öyle canım allahın izniyle olur daha 1 yıl için de genel de çoğu kişi gebe kalırBenim 4 mayıs canım insallah regl degil bebek gelir. Eğer regl gelirse beni toparayın o gün
Psikolojik belirtiler bizi yiyip bitirdi be
İnsallah canım 8 aydır evliyim 2 ay denedik olmadıHadi sans getirsin bu topik. İnsallah güzel haberler alırsın canım ne zamandır deniypsun
Nasip kismet canim ben 19 yasimda nisanlandim 20 yasimda evlendimben 6 aydır evliyim daha canım.böyle erkenden evlenenleri görünce ben mi gec kaldım ki diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?