Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında düşünmeyince hic belirti olmuyo biliyo musum hemde hic yani
Ya ben Nisan ayında düşünmüyordum regl tarihimi bile unutmuştum corona falan olunca ayın kaçındayız bakmiyordum bile. Normalde bende göğüs ağrısı falan hiç olmaz reglden 1 hafta önce göğüs ucu ağrısı başladı ama nasıl şiddetli. Ondan sonra acabalar başladı bende. Tabii ben farkında değilim sanarken beynim bana oyun oynuyorsa o ayrı

Ay ne bilim mesala benimde simdi göğüs ucuma dokununca acıyo ama sanmıyorm yinede. Keske hamile kalınca vücudumuz bi alarm verse ve bizde anlasak

Burada ezan dörtte okunuyor. Uyuyup uyanırsam ben kendimi tanıyorum ya uyanamam alarmı kapatırım ya da çoook zor kalkar iki lokma atarım ağzıma. En iyisi dedik durabildiğimiz kadar duralım yiyip yatalım
Bende ayni şekilde uyursam uyanamam diye bekliyorum

Burada ezan dörtte okunuyor. Uyuyup uyanırsam ben kendimi tanıyorum ya uyanamam alarmı kapatırım ya da çoook zor kalkar iki lokma atarım ağzıma. En iyisi dedik durabildiğimiz kadar duralım yiyip yatalım
Nerelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…