Öyle canım ama insan bi yıkılmıyo degil hani. Sanki tüm emeklerin bosa gitmis bosa ugrasmıs hayal kurmus gibiÇok yakın bizimkiler kuzum yumurtlamaya göre benim de 3 mayıs. İnşallah bebek gelir fakat gelmezse de daha bir yıl bile olmadı de kendini motive et biz de ederiz gerçekten de öyle canım allahın izniyle olur daha 1 yıl için de genel de çoğu kişi gebe kalır
Bende bu sefer öyleyim gercekten belirti olsa bile yok yok kendimi kandırıym derimEvet 7 aydır artık inanmıyorum belirti olsa da
Bende bu sefer öyleyim gercekten belirti olsa bile yok yok kendimi kandırıym derim
Olur insallah canım bak burda yıllardır isteyenler var 2 ay ne ki sabret dua rt bebegin sana gelcekİnsallah canım 8 aydır evliyim 2 ay denedik olmadıreglim bugün bitti bu ay yine deneyeceğiz olur inşallah
Mutlu ol da yasında bi önemi yok aslındaNasip kismet canim ben 19 yasimda nisanlandim 20 yasimda evlendim ☺
Bende de 2 aydır belirtiler hep varBende bu sefer öyleyim gercekten belirti olsa bile yok yok kendimi kandırıym derim
Kesinlikle katlıyorum 2.5 yıldır iyi tecrübe ettim yaniÖyle canım ama insan bi yıkılmıyo degil hani. Sanki tüm emeklerin bosa gitmis bosa ugrasmıs hayal kurmus gibi
Öyle bişeyki vücudun da az farklılık farketsen acaba hamilelikten mi diyosunBelirti olmadığını ay hepimiz hamile kalcaz
Beyin oyun oynuyo bizeBende de 2 aydır belirtiler hep varNisan ayında 3 gün gecikti. Normalde hep gününde olurum. Baya umutlanmıştım ama olmadı
Ay inşallah canım çok zor süreçmiş böyle beklemek. Ben istediğimiz zaman hemen olacak sanıyordumOlur insallah canım bak burda yıllardır isteyenler var 2 ay ne ki sabret dua rt bebegin sana gelcek
ay 2.5 yıl mı.. biz burda bi kaç ay deneyip olmayınca söyleniyoruz.Kesinlikle katlıyorum 2.5 yıldır iyi tecrübe ettim yani
Hepimiz öyle sanıyoduk aslındaAy inşallah canım çok zor süreçmiş böyle beklemek. Ben istediğimiz zaman hemen olacak sanıyordum
Evet canım Malesef o yüzden benim öyle çok fazla bi umudum yok ama tabi çıkmadık candan umut kesilmezay 2.5 yıl mı.. biz burda bi kaç ay deneyip olmayınca söyleniyoruz.
Kesinlikle öyle bunca zamandır yaşamadığım şeyleri 2 aydır yaşıyorumBeyin oyun oynuyo bize
Niye öyle diyosun. Bi sorun var mı doktora gttiniz mi? Sana en icten sekilde dua edicem. Bu sözün beni cok uzdu. Rabbim sana mubarek ayın hürmetine nasip etsin yüzünü güldürsün kucagını doldursun.Evet canım Malesef o yüzden benim öyle çok fazla bi umudum yok ama tabi çıkmadık candan umut kesilmezsizlerin olacağına inanıyorum hiç stres yapmayın
Aslında düşünmeyince hic belirti olmuyo biliyo musum hemde hic yaniKesinlikle öyle bunca zamandır yaşamadığım şeyleri 2 aydır yaşıyorum
Ama evlenmeden önce korunmakla alakalı o kadar çok şey söyleyen oldu ki korunurken bile hamile kalırsam korkusu oluşmuştuHepimiz öyle sanıyoduk aslında
Sebebsiz kuzum bir sorun yok. Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallahNiye öyle diyosun. Bi sorun var mı doktora gttiniz mi? Sana en icten sekilde dua edicem. Bu sözün beni cok uzdu. Rabbim sana mubarek ayın hürmetine nasip etsin yüzünü güldürsün kucagını doldursun.
Aynen oyle canim sende genceciksin sende gencecik anne olacksin insalahMutlu ol da yasında bi önemi yok aslındagencecik anne de olursun
Evet şu malum olaylardan dolayı hastaneye gidemedim de kaldı bakalım nasip kendiliğinden gelir belki ama nazlı olcak annesi gibi belliÖyle bişeyki vücudun da az farklılık farketsen acaba hamilelikten mi diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?