- 17 Ağustos 2019
- 7.517
- 8.204
- 198
- 29
Anladım canım hepimiz takıyoruz MalesefGerçek hayatta davranışlarımda bir yanlış olduğuna delaletmiş, aşırı kafaya takıyprum bu çocuk işini belkide bu Allahın gücüne gidiyor :/ estağfirullah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım hepimiz takıyoruz MalesefGerçek hayatta davranışlarımda bir yanlış olduğuna delaletmiş, aşırı kafaya takıyprum bu çocuk işini belkide bu Allahın gücüne gidiyor :/ estağfirullah
Hoşgeldin canım aramızaBeni de ekler misinizzzz bat 7 mayıs![]()
canm idrarı fazlamı damlatıyosun acaba lırmızılı varda ama tebrikler hamişsin sanırımm
kaç dakkada cıktı çizgi canmkizlaarrr bakinizzz lutfen gebelik varmi regleee 5 gun kalmis yaptim,mm ovulyasyonm 9 10 nisandii simdiden tesekkurler
doken dakkada cikiyokaç dakkada cıktı çizgi canm
Fazla damlatmışsın dağılmış canım bi daha yap bencedoken dakkada cikiyo
yarin yapa bilirem en erken kocama test alincaFazla damlatmışsın dağılmış canım bi daha yap bence
İnşAllah Hayırdır canmKızlarr dün gece bi arkadaşım beni rüyasında karnı burnunda görmüş hep içimden geçirdiğim gibi kızmış bi de. Kimseye söylememişim saklamışım. Arkadaş çocuk istediğimi bilmiyor bu arada. Çok hoşuma gitti yaa hayrolsun inşallah![]()
2-3 damla yeterli canım bu baya dağılmış çünkü emin olmak için öyle yapmak lazımyarin yapa bilirem en erken kocama test alinca
Bu rüyalar cok güzel değil mi. İnsan etkisinden cıkamıyoooKızlarr dün gece bi arkadaşım beni rüyasında karnı burnunda görmüş hep içimden geçirdiğim gibi kızmış bi de. Kimseye söylememişim saklamışım. Arkadaş çocuk istediğimi bilmiyor bu arada. Çok hoşuma gitti yaa hayrolsun inşallah![]()
u baya belirgin benimki bile bu kdr belirgin değil kızzz
İnşallah ya hiç haberi olmayan biri böyle pat diye anlatınca bi değişik oldummİnşAllah Hayırdır canmCok güzel ruyaaa