- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- 53
Azzee Allah rahmet eylesinn bende babamı kaybettimm mekanları cennet olsun inşallahEvet canım. Ben hamile oldugum zaman. Beni eltim,halam rüyasında görmüştü. Şimdide teyzem görmüş ve rahmetli babam iki tane erkek ismi vermişcok etkilendim inşallah hamileyimdir ve oğullarım olursa da isimleri hazır.
buradakilerle çok benzerliğimiz varmış bende babamı kaybettim 2016 daAzzee Allah rahmet eylesinn bende babamı kaybettimm mekanları cennet olsun inşallahValla yaşlarımız evliliğiiz gibi kaderimizde birmiş. İnşallahh hamilesindir canımm
ben normalde bat 5 diye hesapladım ama ayın 16 sında yumurtladım, ayın 1 i, 2 si gibi bekliyorumYumurtlamadan kaç gün geçti. Döngün kaç gün sürüyor.
ya ne güzeel. İsimleri neydiAy kızlar ben de sürekli hamile görüyorum kendimi, en son ikiz oğullarım vardı isimlerini bile görmüştüm hayrolsun
Yeni bat ne canım. Erken mi geldi senin bi gün?Kizlar kirmizilari gordum bugun malesef bidaki aya insallah
Amin canımm. Aynen senle cok ortak yönümiz var. Sen ne zaman kaybettin babanıAzzee Allah rahmet eylesinn bende babamı kaybettimm mekanları cennet olsun inşallahValla yaşlarımız evliliğiiz gibi kaderimizde birmiş. İnşallahh hamilesindir canımm ❤
Allah rahmet eylesin canım. Ben 5 yaşındayken kaybettim. Pek bise hatırlamıyorum zaten.buradakilerle çok benzerliğimiz varmış bende babamı kaybettim 2016 da
Allah rahmet eylesin hepsini canımburadakilerle çok benzerliğimiz varmış bende babamı kaybettim 2016 da
2017 aralık canımm senn?Amin canımm. Aynen senle cok ortak yönümiz var. Sen ne zaman kaybettin babanı
Ben 5 yasındayken kaybettim canım. Cok kücüktüm cok da bise hatırlamıyorum.2017 aralık canımm senn?
Zor valla babasız büyümek genç kızken babanı kaybetmek. Herkesim imtihanı farklıı. Rabbim herkesin yardımcısı olsunBen 5 yasındayken kaybettim canım. Cok kücüktüm cok da bise hatırlamıyorum.
Ben anlamadimki subattan beri takip ediyorum 27 subatta bi geldi 28 martta bi geldi simdide 25 nisan sabah agridan saat 7 gibi uyudum 1 gibi uyandim wc ye gittigimde geldi halada azar azar geliyor afedersin pedim daha dolmadi ama geldi sonucta 29-30 gunde bi geliyo anlasilan telefon uygulamasindan nasil uygulicam bilemedim. Ovu testi siparis verdim yani karmasik duygular icindeyimYeni bat ne canım. Erken mi geldi senin bi gün?
Gercekten öyle o sevginin yerini dolduramıyo insan hic.Zor valla babasız büyümek genç kızken babanı kaybetmek. Herkesim imtihanı farklıı. Rabbim herkesin yardımcısı olsun❤
Canım benim reglilerim hep 2 gün önce yada 1 gün önce gelir. O ay kac cekiosa ona göre ben uygulamadan bakıyorum mesala bu ay 1 gün öne geldi. Sende uygulama yükleyip takip edebilirsin. Ovulasyon artık sart gibi bişe eğer olmazda bende kullancam galibaBen anlamadimki subattan beri takip ediyorum 27 subatta bi geldi 28 martta bi geldi simdide 25 nisan sabah agridan saat 7 gibi uyudum 1 gibi uyandim wc ye gittigimde geldi halada azar azar geliyor afedersin pedim daha dolmadi ama geldi sonucta 29-30 gunde bi geliyo anlasilan telefon uygulamasindan nasil uygulicam bilemedim. Ovu testi siparis verdim yani karmasik duygular icindeyim
Dün bat günün deki çizgi gibi çıktı benimde. Yani 3 gün kala. İyiymiş koyulaşma olmuş baya çizgilerde. Maşallahbenm böyle canm bakarmısın
İnşAllah cnmmgunnerimizde yakıninşalla yakın zmnda doğurcaz
Hayirisi olsun ne diyelim hastaneye test yapmaya gidim diyorum esim izin vermiyor ramazan bitsin birlikte gidelim ozamana kadar devam calisalim diyorda yaw ne zormus arkadas bebek hayali kurmak guzelde calismasi zormus valla simdi anliyorum oyle ha deyince olmuyormus )) bende hamilelik kiyafetleri cocugun yatagini falan simdiden bakiyodum nasip degilmis Allah en kisa zamanda herkeze nasip etsinCanım benim reglilerim hep 2 gün önce yada 1 gün önce gelir. O ay kac cekiosa ona göre ben uygulamadan bakıyorum mesala bu ay 1 gün öne geldi. Sende uygulama yükleyip takip edebilirsin. Ovulasyon artık sart gibi bişe eğer olmazda bende kullancam galiba
Benim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı silik çizgi. Yarın dene istersen.ben normalde bat 5 diye hesapladım ama ayın 16 sında yumurtladım, ayın 1 i, 2 si gibi bekliyorum
evetİnşAllah cnmmilk gebelik mi senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?