Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yarin bu testlerden yapmak istiyom

yaaaa coook tatlııdarısı isteyen her kese

yaa dua edin bana cok istiyom hamis kalmayiiiii

sağol canm İnŞallah sende beıirti yok diye üzülme bi adetin geciksin bakk neler oluyobenm hala göğüs ağrım yokk mide bulantımda
Rehis tam bende şimdi bunun için konu açmıştım hamile annelere sormak için, göğüs ağrın hiçmi yok? Normalde göğüs ağrın yumurtlamadan sonra oluyormuydu?

Evet yaa bi de kendim görünce bilinçaltımdan dolayıdır diyorum ama başkası görünce daha kesinmiş gibi geliyooo
Evet canım. Ben hamile oldugum zaman. Beni eltim,halam rüyasında görmüştü. Şimdide teyzem görmüş ve rahmetli babam iki tane erkek ismi vermiş cok etkilendim inşallah hamileyimdir ve oğullarım olursa da isimleri hazır.

Ne zamandır deniypsun canım
3 ay boyunca farkli ovulasyon testleri kullabdim bu ay yumurtlama gordum ilk defa. 3 gundur degerlendiriyoruz bakalim hayirlisi insallah bu ucuncu ay olacak denedigimiz. Pco ve adet duzensizligi var bende o yuzden yumurtlama tarihimi bilmiyordum.

Eklentiler

• 20200425_153133.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 43
kizlaarrr bakinizzz lutfen gebelik varmi regleee 5 gun kalmis yaptim,mm ovulyasyonm 9 10 nisandii simdiden tesekkurler
Canım idrar fazla kaçmış ama gebelik var görünüyor tebrik ederim

HAyır olsun inşallah canım çok sevdiğin arkadaşınsa ona ayan olmuştur

İnşallah geliyordur bebeğin canım erkek olursa rahmetli babanın ismini koyarsın

3 ay boyunca farkli ovulasyon testleri kullabdim bu ay yumurtlama gordum ilk defa. 3 gundur degerlendiriyoruz bakalim hayirlisi insallah bu ucuncu ay olacak denedigimiz. Pco ve adet duzensizligi var bende o yuzden yumurtlama tarihimi bilmiyordum.
En iyisi ovulasyonla takip etmek zaten canm iyi yapmşsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…