varsa olur canm ama az damlatil gebeliyimde iki gun kalmis boyleydi sizce iki uc gune boyle olurmu o testler yani yine yaparsam
Evet yaa bi de kendim görünce bilinçaltımdan dolayıdır diyorum ama başkası görünce daha kesinmiş gibi geliyoooBu rüyalar cok güzel değil mi. İnsan etkisinden cıkamıyooo
yaaaa coook tatlııİnşallah ya hiç haberi olmayan biri böyle pat diye anlatınca bi değişik oldummİşin garibi neydi biliyo musun. Biz bi arkadaş grubuyuz diğer evli arkadaşa ziyarete gitmeden önceki gece onu hamile görmüştüm filiz sen kesin hamilesin dedim evine gidince. Yok değilim dedi ama o zamanlar saklıyormuş şimdi 7-8 aylık hamile. Bana malum olmuştu yani belki bu arkadaşıma da malum olmuşturrr
Amiiin başta bana ve bu topiktekilereyaaaa coook tatlııdarısı isteyen her kese
Rehis tam bende şimdi bunun için konu açmıştım hamile annelere sormak için, göğüs ağrın hiçmi yok? Normalde göğüs ağrın yumurtlamadan sonra oluyormuydu?sağol canm İnŞallah sende beıirti yok diye üzülme bi adetin geciksin bakk neler oluyobenm hala göğüs ağrım yokk mide bulantımda
Evet canım. Ben hamile oldugum zaman. Beni eltim,halam rüyasında görmüştü. Şimdide teyzem görmüş ve rahmetli babam iki tane erkek ismi vermişEvet yaa bi de kendim görünce bilinçaltımdan dolayıdır diyorum ama başkası görünce daha kesinmiş gibi geliyooo
İnşallah canım benim. Ama üç den fazla damla damlatma olur mu yarınyaa dua edin bana cok istiyom hamis kalmayiiiii
Ne zamandır deniypsun canımHoşbuldummm
yır benm hic göğüs ağrım olmaz şu andada yokRehis tam bende şimdi bunun için konu açmıştım hamile annelere sormak için, göğüs ağrın hiçmi yok? Normalde göğüs ağrın yumurtlamadan sonra oluyormuydu?
3 ay boyunca farkli ovulasyon testleri kullabdim bu ay yumurtlama gordum ilk defa. 3 gundur degerlendiriyoruz bakalim hayirlisi insallah bu ucuncu ay olacak denedigimiz. Pco ve adet duzensizligi var bende o yuzden yumurtlama tarihimi bilmiyordum.Ne zamandır deniypsun canım
Canım idrar fazla kaçmış ama gebelik var görünüyor tebrik ederimkizlaarrr bakinizzz lutfen gebelik varmi regleee 5 gun kalmis yaptim,mm ovulyasyonm 9 10 nisandii simdiden tesekkurler
HAyır olsun inşallah canım çok sevdiğin arkadaşınsa ona ayan olmuşturKızlarr dün gece bi arkadaşım beni rüyasında karnı burnunda görmüş hep içimden geçirdiğim gibi kızmış bi de. Kimseye söylememişim saklamışım. Arkadaş çocuk istediğimi bilmiyor bu arada. Çok hoşuma gitti yaa hayrolsun inşallah
İnşallah canım ya diğer arkadaşınki bana malum olduğu gibi ona da benimki görünmüştür belki de. İnşallahhhHAyır olsun inşallah canım çok sevdiğin arkadaşınsa ona ayan olmuştur
İnşallah geliyordur bebeğin canım erkek olursa rahmetli babanın ismini koyarsınEvet canım. Ben hamile oldugum zaman. Beni eltim,halam rüyasında görmüştü. Şimdide teyzem görmüş ve rahmetli babam iki tane erkek ismi vermişcok etkilendim inşallah hamileyimdir ve oğullarım olursa da isimleri hazır.
En iyisi ovulasyonla takip etmek zaten canm iyi yapmşsn3 ay boyunca farkli ovulasyon testleri kullabdim bu ay yumurtlama gordum ilk defa. 3 gundur degerlendiriyoruz bakalim hayirlisi insallah bu ucuncu ay olacak denedigimiz. Pco ve adet duzensizligi var bende o yuzden yumurtlama tarihimi bilmiyordum.
inşallah canm. İnşallah hamileyimdirrİnşallah geliyordur bebeğin canım erkek olursa rahmetli babanın ismini koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?