cok zor kuzum kavusana kadar da böyle olcak. Zorluklardan mucizeler dogar bunu unutmaHayirisi olsun ne diyelim hastaneye test yapmaya gidim diyorum esim izin vermiyor ramazan bitsin birlikte gidelim ozamana kadar devam calisalim diyorda yaw ne zormus arkadas bebek hayali kurmak guzelde calismasi zormus valla simdi anliyorum oyle ha deyince olmuyormus )) bende hamilelik kiyafetleri cocugun yatagini falan simdiden bakiyodum nasip degilmis Allah en kisa zamanda herkeze nasip etsin
Dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış. Benim ilk gebelik boş kese düşük yaptım
23-24 mayis canim uygulamaya gorecok zor kuzum kavusana kadar da böyle olcak. Zorluklardan mucizeler dogar bunu unutmayeni bat tarihini yaxalım
İnŞallah canm sağlıklı olur Bu sefer benimde seninde Sağol canmDikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış. Benim ilk gebelik boş kese düşük yaptım
23 mayıs yazıyim mi canım. Canını sıkma sende olur mu23-24 mayis canim uygulamaya gore
Olur canim tsk ederim23 mayıs yazıyim mi canım. Canını sıkma sende olur mu
önceden yumurtlamıs olabilir misin yada bir önceki aydan gec döllenöe falan hcg yuksek mi çıktı kanda peki, kusura bakma kendimi garantiye almak için soruyorumBenim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı silik çizgi. Yarın dene istersen.
Sor tabi bende senin gibiyim hala soruyorumönceden yumurtlamıs olabilir misin yada bir önceki aydan gec döllenöe falan hcg yuksek mi çıktı kanda peki, kusura bakma kendimi garantiye almak için soruyorum
Kasık ağrım vardı yengem hamile dr kontrolüne gittik 7 gün kala kan verdim sınırda çıktı 2 gün sonra tekrar et dedi dr işte 5 gün kala 36 çıktı. 27 bat günüm daha. Ksn veririm tekrar sonra giderim dr a.önceden yumurtlamıs olabilir misin yada bir önceki aydan gec döllenöe falan hcg yuksek mi çıktı kanda peki, kusura bakma kendimi garantiye almak için soruyorum
Yeni mi oldu bu yani bu ayın batı gelmeden? Ay inşallah ikimiz de hamileyizdirrrEvet canım. Ben hamile oldugum zaman. Beni eltim,halam rüyasında görmüştü. Şimdide teyzem görmüş ve rahmetli babam iki tane erkek ismi vermişcok etkilendim inşallah hamileyimdir ve oğullarım olursa da isimleri hazır.
süper, cesaret edetsem yarın sabah test yapcamSor tabi bende senin gibiyim hala soruyorumyok cnm adetim in 14.15 koyu çizgi idi ovulasyon takibi yapıodum 16 da çatladı. Yani nisan 11 de çatladı yumurta.
Yap korkma haberdar et mutlaka. İnşllh hamişsindir.süper, cesaret edetsem yarın sabah test yapcam
Evet canım yeniYeni mi oldu bu yani bu ayın batı gelmeden? Ay inşallah ikimiz de hamileyizdirrr
hahajak ayy o da büyük bi eksik yani tam ana parca gibiBenim olursa kızın da oğlanın da ismi hazır çok şükür. Ama küçük bi eksik var bilin bakalım ne
Ne güzel ya inşallah. Burda biri daha yazmıştı eşiyle arabaya binerken simitçi dayı eşine senin oğlun olacak demiş sonra hamileliğini öğrenmişler ve gerçekten oğulları olmuş. Ben anlattım ya bana malum olmuştu arkadaşıma sen hamilesin eminim dedim yeni itiraf etti o an bilmene çok şaşırdım bi tuhaf oldum demişti :)Evet canım yeniinşallah öyledir . Teyzem daha önce bi akrabamızı da 2 kez hamileliğinde görmüş birinde kızı oluyomuş ve kızı oldu diğerinde oğlu oluyomuş oğlu oldu. İnşallah benimkide malum olmustur ve dogru cıkar rüyalar gercek oldu diye yazarız artık burayaa
İşte o da olsa her şey hazır sorun yokhahajak ayy o da büyük bi eksik yani tam ana parca gibi
Canım son testte ikisi de çok koyu değil ama koyuluk oranları aynı olduğu için pik olabilir. Sen değerlendir18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı
C oncekı oku gün koyu bugün rengi açık test bozuk olabılır mı yoksa normal mı acabaCanım son testte ikisi de çok koyu değil ama koyuluk oranları aynı olduğu için pik olabilir. Sen değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?