Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok zor kuzum kavusana kadar da böyle olcak. Zorluklardan mucizeler dogar bunu unutma yeni bat tarihini yaxalım

Benim yumurtlamadan 10 gün sonra çıktı silik çizgi. Yarın dene istersen.
önceden yumurtlamıs olabilir misin yada bir önceki aydan gec döllenöe falan hcg yuksek mi çıktı kanda peki, kusura bakma kendimi garantiye almak için soruyorum

önceden yumurtlamıs olabilir misin yada bir önceki aydan gec döllenöe falan hcg yuksek mi çıktı kanda peki, kusura bakma kendimi garantiye almak için soruyorum
Sor tabi bende senin gibiyim hala soruyorum yok cnm adetim in 14.15 koyu çizgi idi ovulasyon takibi yapıodum 16 da çatladı. Yani nisan 11 de çatladı yumurta.

Kasık ağrım vardı yengem hamile dr kontrolüne gittik 7 gün kala kan verdim sınırda çıktı 2 gün sonra tekrar et dedi dr işte 5 gün kala 36 çıktı. 27 bat günüm daha. Ksn veririm tekrar sonra giderim dr a.

Yeni mi oldu bu yani bu ayın batı gelmeden? Ay inşallah ikimiz de hamileyizdirrr

Yeni mi oldu bu yani bu ayın batı gelmeden? Ay inşallah ikimiz de hamileyizdirrr
Evet canım yeni inşallah öyledir . Teyzem daha önce bi akrabamızı da 2 kez hamileliğinde görmüş birinde kızı oluyomuş ve kızı oldu diğerinde oğlu oluyomuş oğlu oldu. İnşallah benimkide malum olmustur ve dogru cıkar rüyalar gercek oldu diye yazarız artık burayaa

18nisan adetımın ilk günüydü
23 nisanda ovulasyon testı yapmaya başladım
23 24 25 nisan 3 güne de bakarmısınız
Sanki bugün pik mi ? Ama kafamı karıştıran C cizgısi ilk 2 gün daha koyuydu şimdi C gibi daha az koyu
Lütfen bilenler yardımcı olabılır mı

Eklentiler

• 94DC8555-9469-4883-BD08-3659BE0C3933.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 35
Ne güzel ya inşallah. Burda biri daha yazmıştı eşiyle arabaya binerken simitçi dayı eşine senin oğlun olacak demiş sonra hamileliğini öğrenmişler ve gerçekten oğulları olmuş. Ben anlattım ya bana malum olmuştu arkadaşıma sen hamilesin eminim dedim yeni itiraf etti o an bilmene çok şaşırdım bi tuhaf oldum demişti :)

Canım son testte ikisi de çok koyu değil ama koyuluk oranları aynı olduğu için pik olabilir. Sen değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…