- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Ya bende, eşimde, kayınvalidemde, arkadaşım herkes hamile görmüş :) inş gerçek olur bu rüyalar :)
[/QUOTE aminnnnbenim etrafımdaki herkes ikiz ikiz diyip duruyor içlerine mi doğuyor nedir, bi taneyi buldum da diyorum ben de
Ya test yapsana catlıcaz burdaYok canım gelmedi henüz
Catlama kanaması olabilir mi?Yerleşme kanaması pembe yada soluk kahverengi olur diye biliyorum
Valla maşallah ben şimdiye elli kere yapmıştımYa test yapsana catlıcaz burda
Tatlı seyler bunlarr canım kıymetini bilKasık ağrılarım gaz sancım wc ye taşınmayı düşünüyorum o derece. Sık idrar ia çıkıyorum. Hafiften derinden gelen bulantı hissi. Nasılım bilmiyorum kisen nasılsın cnm varmı sende bişeyler.
Hadi hamile değilsemYa test yapsana catlıcaz burda
Oda pembe gelir diye biliyorm canım. Kırmızı renkte geldiğini duymadım hic ama bilemiyorumCatlama kanaması olabilir mi?
ya ne bilim en azından bilirsin ona göre hareket edersin dicem. Hissediyo musun hicc neler varr belşrti olarak daHadi hamile değilsem ☹çünkü 31. günde adet oldum geçen ay. Pazartesiyi bekleyeyim her WC ye gittiğimde kan görecem diye korkuyorum ☹
Yumurtlama kanaması bende yaşadım doktorum söylediğinde şaşırmıştım 2/3 gün kahverengi leke görmüştüm bendeCatlama kanaması olabilir mi?
Aynen bende canımHadi hamile değilsem ☹çünkü 31. günde adet oldum geçen ay. Pazartesiyi bekleyeyim her WC ye gittiğimde kan görecem diye korkuyorum ☹
günü uzamıştır diye bekliyo ama inşallah uzamamıstır hamiledirValla maşallah ben şimdiye elli kere yapmıştım
Ben korkuyorumValla maşallah ben şimdiye elli kere yapmıştım
Sadece göğüslerimde ağrı var. Birde beyazımsı akıntıya ne bilim en azından bilirsin ona göre hareket edersin dicem. Hissediyo musun hicc neler varr belşrti olarak da
kuzum inşallah gebelik vardır. Yarın yap bence artıkSadece göğüslerimde ağrı var. Birde beyazımsı akıntı
İnşallahgünü uzamıştır diye bekliyo ama inşallah uzamamıstır hamiledir
Tamam eşimi göndereyim eczaneye. O da psikolojik olarak etkilenmemi istemiyor. O yüzden biraz daha bekle diyorkuzum inşallah gebelik vardır. Yarın yap bence artık
Bende subat ayindan beri kullaniyorumAynen canım gebelikten 3 ay önce baslamak gerekiyo
Yok canım folik asit geciktirme yapmaz ama stres yaptıysan ondan olabilir. İnsallah hamilesindirBen korkuyorum ☹ya sonuç negatif çıkarsa o yüzden bir kaç gün daha geçsin diyorum. Her zaman 28 günde adet olurken geçen ay 31 de oldum. Bu ay öyle olabilir folik asit kullanıyorum iki aydık sanırım o yüzden gecikiyor☹
İnşallah hepimiz hamile oluruzYok canım folik asit geciktirme yapmaz ama stres yaptıysan ondan olabilir. İnsallah hamilesindir
Beyaz akıntı iyidir iyiSadece göğüslerimde ağrı var. Birde beyazımsı akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?