- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
- 103
Her tür izliyoruz eşimle, the quiny, breaking bad, le casa de papel, walking dead bitirdik, şimdi bi tane daha izliyoruz adını unuttm. Ben kendim izlemek istiyorum eğlenceli bişe, şöle mutfakta yemek falan yaprken açabileceğim pür dikkat değilde eğlenceli bişeler istiyorumStar trek izliyoruz sen ne tür dizi seviyorsun ona göre de önerebilirim
Meraktan test yapıp mı yoksa belirti bişe mi oldu?Bir hafta kala öğrendim cnm. Yeni evet
Kasık ağrım vardı Bayaa. Yengemle kontrole gidince ultrason baktırdım kalınlaşma var dedi dr. Test istedi sınırda çıktı ertesi gün de evde test yaptım silik çıktı. Sizde varmı bişey.Meraktan test yapıp mı yoksa belirti bişe mi oldu?
Belimde ağrı var canım bacaklarım sızlıyor bideKasık ağrım vardı Bayaa. Yengemle kontrole gidince ultrason baktırdım kalınlaşma var dedi dr. Test istedi sınırda çıktı ertesi gün de evde test yaptım silik çıktı. Sizde varmı bişey.
Bacak ağrım hala var Hele geceleri. Bat n zamanBelimde ağrı var canım bacaklarım sızlıyor bide
Ayy inşallah hamilesindir de ikisini birr kutlarsinizİlk gebelik olacak olursa, belirtim kasık ağrılarım batma hissi, bide göbeğimin biraz altına batma oldu dün bikaç kere.
2 gün sonra Ayın 27 sinde yapayım diyorum o gün evlilik yıldönümümüz, 2. Çizgi fln çıkarsa hepsini bi arada kutlarıztabii benimki büyük bi hayal işte canım.
Her tür izliyoruz eşimle, the quiny, breaking bad, le casa de papel, walking dead bitirdik, şimdi bi tane daha izliyoruz adını unuttm. Ben kendim izlemek istiyorum eğlenceli bişe, şöle mutfakta yemek falan yaprken açabileceğim pür dikkat değilde eğlenceli bişeler istiyorum
Peaky blinders da bitirdikPeaky blinders eşinle izleyebilirsin güzel dizi. Eğlenceli izleyebileceğin lucifer var. You ve elite dizisini de bitirdim oda güzel
Bugün yada yarınBacak ağrım hala var Hele geceleri. Bat n zaman
Kızz yapsana test nasl dayanıyorsunBugün yada yarın
Geçen adet öncesi başladım testlere ama sonuç hüsran olunca bu ay tutuyorum geçmesini bekliyorum inşallah canım hayırlısıyla verir Rabbim inşallahKızz yapsana test nasl dayanıyorsunhaber et mutlaka hayırlı haberler inş
İnşAllah canım. Düşünmemeye çalış bekle o zaman. Güzel haberlerini bekliyoruz.Geçen adet öncesi başladım testlere ama sonuç hüsran olunca bu ay tutuyorum geçmesini bekliyorum inşallah canım hayırlısıyla verir Rabbim inşallah
Kasık ağrılarım gaz sancım wc ye taşınmayı düşünüyorum o derece. Sık idrar ia çıkıyorum. Hafiften derinden gelen bulantı hissi. Nasılım bilmiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?