Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ediyorum etmezmiyim. Sizde annem ve babam hasta onlara dua edin sonra bebeğime edin.
Rabbim şafi ismiyle şifa versin annene babana tez vakitte inşallah kuzum. O yüzün hep gülsün. Bebeginde saglıcakla annesina babasına kavussun

Rabbim şafi ismiyle şifa versin annene babana tez vakitte inşallah kuzum. O yüzün hep gülsün. Bebeginde saglıcakla annesina babasına kavussun
Oy Allah razı olsun cnm. Gönlüne göre versin en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin.

Allah razı olsun cnm. Tez zaman da bebeişlerinize kavuşun. Önce sağlık gerisi hallolur inanın sadece zamanı değildir yda hayırlı deildir.
Oyle canım hic bir sey vaktinden önce gerçekleşmez bazen biz kullar sabırsızlanıyoruz olsun hemen diyoruz ama en güzelini en iyi vakitte vericektir Rabbim . İnşallah annene babana Allah tez vakitte şifalar versin torunlarını sevgiyle büyütsunler

Ayy inşallah duymayana kdr emin olamayacam ssnki hamile olduğuma. Hala ilk teki korku kalp atımı için gittm boş kese olduğunu öğrendim.
Kuzum o korku bendede olur kesin. Bi kere kayıp yasadık ya. Ama güzel düşün tekrar aynı seyi yasamıcaksın. Bi bedende iki kalp atcak annesi

Kuzum o korku bendede olur kesin. Bi kere kayıp yasadık ya. Ama güzel düşün tekrar aynı seyi yasamıcaksın. Bi bedende iki kalp atcak annesi
İnşAllah. Ama ilk gebelik ler genelde sorunlu oluyor hep çevremde yengem ve 3 arkadaşım dahil ilk gebelik ler problemli idi

ah deli gibi bekliyorum ama. Aynı belirtiler olup adet oldugumu da bildigim icin sesimi cıkaramıyom kuzum.
Geçen ayy var ya iki haftaa deliye dönmüştüm. Sürekli bi belirti arama falan gerçekten insanı yoran bi durum. Bi de sonu hüsran oldu inşallah bu seferr sağlıı bebeklere kavusuruZ

İnşAllah. Ama ilk gebelik ler genelde sorunlu oluyor hep çevremde yengem ve 3 arkadaşım dahil ilk gebelik ler problemli idi
Benim doktorumda öyle dedi bana. İlk gebeliklerde bu oluyo cevrende de vardır dedi. Tesellimizde o canım. Sen içini ferah tut.

Geçen ayy var ya iki haftaa deliye dönmüştüm. Sürekli bi belirti arama falan gerçekten insanı yoran bi durum. Bi de sonu hüsran oldu inşallah bu seferr sağlıı bebeklere kavusuruZ
regl olcaksa bile insan belirti olunca seviniyo reglye kadar bi umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…